Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

11 jaar en vriendje wil nu al sex

  • 12 juni 2017
  • 5 reacties
  • 1033 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hallo ik ben een meisje van 11 kat ik heb nu al zo'n 2 jaar een vriendje we liggen vaak samen filmpjes te kijken op bed maar de laatste 2 weken wil hij sex met me (met de penis) en ik ben heel erg bang want ik ben namelijk ook ongesteld weten jullie raad vertel het alsjebliefd ik word er echt bang van ? groetjes een onzekere meid..

5 reacties

Hallo,
Vgm is deze forum alleen van 13 t/m 18. Dus je hoort hier niet.
Maar ik heb wel andwoord op je vraag, 11 is wel heel jong vind ik, op die leeftijd was ik nog met poppen bezig enzo, haha nogsteeds zelfs! Ik zou gwn dingen doen met je vriendinnen enzo, en als je vriendje sex wil gewoon NEE. Zeggen! Als hij dat niet accepteerd is hij jou niet waard 😉! Maar als je iets niet wilt ga je het ook niet doen oke? Zeg tegen hem dat je het niet wilt. Jullie kunnen altijd nog filmpjes kijken samen enzo is ook gezellig! In plaats van sex kunnen jullie ook lekker naar buiten enzo! Super gezellig picnicen enzo!

Groetjessss lisa
Badge +3
Het forum is inderdaad van 13 t/m 18 :)

Waarschijnlijk begint je vriendje het allemaal net te ontdekken. Dan is het normaal dat hij op zoek is naar seksualiteit. Toch moet jij er ook zeker van zijn, anders moet je het niet doen! Zeker niet als je ongesteld bent, dat schijnt heel pijnlijk te zijn heb ik gehoord. Succes!
Als je je niet fijn voelt, doe het niet. En trouwen, het mag ook eigenlijk niet. Pas als jullie beiden ouder dan 12 zij
Als jij niet wilt moet je het niet doen.
Je krijgt er later spijt van en krijgt misschien een schuldgevoel.
Zeg tegen hem dat je niet wilt en als hij een goed vriendje is begrijpt hij dat.
Maar als je het wel gaat doen moet je wel goed oppassen en condooms gebruiken aangezien je nu vruchtbaar bent en je zwanger kunt raken. En als je het gaat doen zou ik als ik jou was googlen wat je allemaal kan verwachten.
Wees eerst zeker dat je geen spijt gaat krijgen als je je zelf al heb weg gegeven aan een jongen.

Als het niks word met jullie en je iemand anders ontmoet, vraag je dan af hoe zou die persoon het vinden als jij zegt ik vent ontmaagd op me 11e.

Ik zou afschrikken en weg gaan maar dat is mijn mening.
Maar stel je die vraag af

Je krijg 1 ding in je hele leven vanaf je geboorte je maagdijkheid geef het weg aan de goeie persoon

Reageer