Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

Verliefd op een acteur

  • 26 maart 2020
  • 9 reacties
  • 85 Bekeken

Badge

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: Ik ben gay. En ik val al zolang als ik me kan herinneren op jongens. Gelukkig heb ik een hele lieve familie en zijn ze erg supportive, dus dat is niet mijn probleem.

Het probleem is dat ik verliefd ben geworden op een acteur. Zijn naam is Leigh Whannell . Mijn echte naam noem ik hier maar niet omdat dat volgens mij niet mag.

Voor de mensen die Leigh Whannell niet kennen: foto verwijderd door De Kindertelefoon ivm forumregel 6

Hij is bekend geworden toen hij in SAW (2004) een van de hoofdrollen had. De naam van het karakter is Adam Faulkner-Stanheight. Verder heeft hij in een aantal andere bekende horror films gespeeld zoals The Bye Bye Man. Hij is ook de maker van de recent uitgekomen film The Invisible Man.

Ik weet zelf niet helemaal meer hoe ik hem heb ontdekt, maar ik was meteen helemaal dol op hem. Sterker nog, ik wil zelfs met hem daten. Maar hij heeft een vrouw en een dochter. Hij zou me nooit zien staan, en dat begrijp ik ergens ook wel. Hij kan toch veel beter krijgen.

Ik hoop echt dat jullie me niet een viezerik gaan vinden hierdoor, maar ik kijk weleens porno, en dan beeld ik me in dat ik seks met hem heb. Ik ben zelf een bottom, dus ik vinger mezelf ook weleens en ik heb ook een dildo die ik gebruik. Is dit raar of ongepast?

Het seksuele deel is voor mij niet het belangrijkste. Ik droom ervan dat wij ooit echt een relatie krijgen en dat hij dan met mij op de rode loper staat en allerlei lieve dingen over me zegt op Twitter (dat doet hij nu over zijn vrouw). Het is dom van me, dat ik er nog steeds op hoop, maar ik doe het toch maar. Hebben meer mensen dit? Wat moet ik hiermee?


9 reacties

Reputatie 5
Badge +13

Hi LeighWannell,

 

zo herkenbaar haha en volgens mij ook niks mis mee, zolang je zelf maar weet dat hij niet echt met jou gaat seksen of over de rode loper lopen.

 

Geniet er van zolang je er plezier aan beleefd.

Met fantaseren lijkt mij niet zo veel mis, toch?

Je doet er niemand kwaad mee volgens mij.

 

Wie weet kom je vandaag of morgen of idk wanneer ineens jouw echte prins op het witte paard tegen. En dan bedoel ik natuurlijk niet Sinterklaas met die schimmel tussen zijn benen :joy: , maar een echte leuke jongen die bereikbaar is en waar je dus irl al die dingen mee kan doen, waarover je nu alleen nog maar kan dromen.

 

Succes.

 

Groetjes,

M&M's

Reputatie 4
Badge +2

Hey,

Nee dit is niet raar.

Geniet vooral van alle leuke dromen en fantasieën. De kans dat je echt ooit een echte relatie met hem gaat krijgen is heeeel klein, maar fantasieën en dromen zijn er niet voor niks toch?

Je gaat, net als M en Ms al zei, vast ooit wel je prins op het witte paard tegenkomen. 

Xx🍀

Badge

Het probleem is wel dat ik me leeg voel zonder hem. Het voelt alsof ik permanent heartbroken ben. Dat doet zeer

Reputatie 4
Badge +2

Dat is naar..

als je je zo voelt, helpt het dan om afleiding te zoeken? Als je 'je prins op het witte paard’ hebt gevonden, kan je je bemoeien met hem, dat is vast een goede afleiding. Ook zal het dan minder 'moeilijk’ zijn om afstand van Leigh Whannell te nemen, denk ik.

Xx:four_leaf_clover:

Badge

Ik klamp me zo vast aan Leigh omdat ik nooit iemand in het echt ga ontmoeten. Het enige positieve dat ik aan mezelf kan noemen is dat ik erg muzikaal ben. Verder ben ik niet knap, niet echt bijzonder intelligent.

Leigh zal me nooit afwijzen op alle dingen die ik niet kan of niet ben. Maar als ik dan weer een foto van hem en zijn vrouw zie, brokkel ik toch weer een beetje af.

Alle jongens die ik leuk vind zijn straight of hebben al iemand. Anderen vinden mij gewoon niet "de juiste persoon". 

Ergens mis ik Leigh, terwijl ik hem niet eens ken. Hij betekent heel veel voor mij, terwijl hij mij niet eens kent. 

Reputatie 5
Badge +13

Hi LeighWhannel,

je moet natuurlijk nooit de werkelijkheid uit het oog verliezen :wink:

Ik was vroeger ook verliefd op Mickey Mouse en mijn twin en ik schreven hem dan wel eens een brief via de Donald Duck en guess what ‘we kregen een kaartje terug’ en we dachten ook dat we de enige waren die dat kregen.

Ik heb wel mooie herinneringen aan Mickey. Zelfs nu nog, maar dat heeft meer te maken met wat er met mij is gebeurd een paar jaar geleden in Frankrijk. Ik heb iig een mooie sweater / hoodie van Mickey.

Verder stuurde ik elk jaar een cadeaulijstje naar Sinterklaas. Het was wel altijd lang wachten steeds, maar uiteindelijk kwam ie toch weer langs. Na een paar jaar begon ik wel zo mijn twijfels te krijgen. Het ene jaar was hij 2 meter lang en slank en een jaar later 1.70 cm en had ie een dikke bierbuik. Zo langzaamaan begin je dan te ontdekken dat niet alles is wat het lijkt.

Ik snap dat het af en toe fijn is om weg te kunnen dromen, maar het moet niet zo ver gaan dat je er ongelukkig van wordt of dat het een te groot deel van je leven gaat worden.

Volgens mij ben je zelf leuker dan je denkt en helemaal niet zo anders als de rest van de pubers uit je klas.  waarschijnlijk ben je muzikaler dan de rest. Speel je een instrument of zing/rap je of zo?

Ik snap dat het misschien lastig is om een leuke jongen ‘in het wild’ tegen te komen. Niet iedereen heeft een sticker ‘ik ben homo’ op zijn voorhoofd, dus ja.

 

Wat je natuurlijk wel kunt is een plek zoeken waar de kans groter is dat je een leuke jongen tegen komt. Ik kan wel zeggen, ga naar een gay bar, maar das ook niet voor iedereen.

 

Ik zit eerder te denken aan de site van Jong&Out. Ken je die?

Check ‘m ff:

https://www.jongenout.nl

Je moet wel even registreren, maar dan weet je ook zeker dat niemand ouder is dan 18 op de site. Of val je op ouder, want ik zag dat Leigh al 43 is. Hoe die registratie werkt lees je hier:

https://www.jongenout.nl/veiligheid

Via die laatste link kun je ook een youtube video bekijken, waarin alles wordt uitgelegd.

 

Oh ja, wat ik verder nog wilde zeggen/vragen was: ‘heb je ook wel eens dat als je in een film een leuke jongen ziet en je gaat dan op hem googlen, dat het dan soms echt tegenvalt als je ziet hoe hij er nu uit ziet?’

Ik bedoel, in die film is die dan ook 15 of 16, maar ja, dan is die film van 10 jaar geleden of langer en dan is die nu niet zo knap meer en heeft een drankprobleem of uitvallende tanden door een of andere vage drugsverslaving….

 

Nou ja, succes voor nu en ik lees het wel weer.

 

Groetjes,

M&M’s

Badge

Leigh is nog steeds erg knap, vind ik. 

En ja, ik speel piano en gitaar en ik speel in musicals.

Reputatie 4
Badge +2

Wat leuk! Zeker iets om trots op te zijn.

 

 

Reputatie 4
Badge +2

Lukt het je om hem misschien de komende dagen een beetje los te laten? Ik weet niet of dit zal helpen maar je kan het altijd proberen, wie weet voel je je dan een stuk beter.

Xx🍀

Reageer