Beantwoord

verliefd op beste vriendin

  • 10 juli 2019
  • 1 reactie
  • 222 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Niet meer van toepassing
icon

Beste antwoord door Anonymous 10 juli 2019, 01:12

Kun je nooit achter komen, omdat ieder mens dat op andere manieren uit en die manieren veranderen ook nog.Jullie zijn al vrienden en dat is iets super positiefs. Dat maakt het alleen nóg moeilijker om te weten of ze verliefd op je is. Dat weet je dus nooit zeker, maar als je denkt dat ze verslaafd aan je is, is ze waarschijnlijk verliefd op je. Maar dat maakt niet uit. Als jullie beste vriendinnen zijn, is het niet moeilijk om een liefde tussen jullie beiden te creëren.Doe veel dingen samen. Doe aardig en lief tegen haar. Ga naar een pretpark, samen, etc. En hoe je haar dan moet vragen? Tja, als je zeker weet dat ze geen vriendje heeft, gewoon op Valentijnsdag een liefdesbrief met een roos geven.
Bekijk origineel

1 reactie

Kun je nooit achter komen, omdat ieder mens dat op andere manieren uit en die manieren veranderen ook nog.

Jullie zijn al vrienden en dat is iets super positiefs. Dat maakt het alleen nóg moeilijker om te weten of ze verliefd op je is. Dat weet je dus nooit zeker, maar als je denkt dat ze verslaafd aan je is, is ze waarschijnlijk verliefd op je. Maar dat maakt niet uit. Als jullie beste vriendinnen zijn, is het niet moeilijk om een liefde tussen jullie beiden te creëren.

Doe veel dingen samen. Doe aardig en lief tegen haar. Ga naar een pretpark, samen, etc. En hoe je haar dan moet vragen? Tja, als je zeker weet dat ze geen vriendje heeft, gewoon op Valentijnsdag een liefdesbrief met een roos geven.

Reageer