Stapelverliefd op Jur terwijl ik verkering heb met Luca. Ik wil ze het liefst allebei, maar hoe dan?Toon eerste bericht

418 reacties

@MensPersoon,

dankjewel voor je reactie :)

Ik snap dat je je er niet comfortabel bij voelt dat we allebei seks hebben met Luca. Wij hebben er zelf ook lang over nagedacht en nog steeds, maar ja. Zoals het nu gaat kunnen we er zelf wel mee omgaan. Tijdens ons misbruik moesten we seks hebben met elkaar en het klinkt misschien raar, maar dat was het minst erge van al het misbruik dat we mee gemaakt hebben. Natuurlijk was het ook niet ons idee, maar ja, we hadden ook niet zo veel andere keus.

Twin en ik hebben dus geen seks meer met elkaar, maar nog wel met Luca.

Tsja, het is best ingewikkeld allemaal en je hebt gelijk met dat “afgewogen risico nemen om ergens te komen”. Ik zou het zelf niet beter kunnen formuleren :P

Nu moet ik het alleen nog voor elkaar zien te krijgen. De makkelijke weg lijkt om niks met de verliefdheid op Jur te doen, maar dan blijf ik daar weer mee rondlopen. Het gevoel is te sterk om er niets mee te doen.


@Pin,

ik vind het superlief dat je al die moeite voor ons doet :D
Het geeft ons heel veel steun 🙂 en idd lijkt dat boek wel soort van over ons te gaan.
Alsof liefde van één van ons maar een halve liefde zou zijn. Luca houdt van ons allebei evenveel.

Twin en ik waren heel blij toen we Luca voor het eerst zagen. Om echt met hem in contact te komen was een hele struggle, maar het heeft ons uiteindelijk heel veel gebracht.

Jammer genoeg hebben we er veel kritiek over gevoeld en gekregen.

Eerst was er dat we op jongens vielen en hoewel we daar zelf nooit echt veel moeite mee hebben gehad en we thuis en door onze vrienden heel goed “opgevangen” zijn, was er toch altijd wel kritiek in de vorm van opmerkingen op ons.

Toen werden we misbruikt en weer werden we goed opgevangen door familie en vrienden, maar ook toen gingen er allerlei geruchten rond over ons, dat we het wel uitgelokt zouden hebben en dat het onze eigen schuld was, omdat we geen normen en waarden zouden hebben. Dat alles was dan gebaseerd op het feit dat we naar het naaktstrand gingen en daarom vast ook wel met “iedereen” naar bed zouden gaan, terwijl we toen nog helemaal geen seks hadden met jongens, behalve ons misbruik.

Het zijn onwaarheden waar we mee om moesten zien te gaan. Kritiek is niet erg als je er beter door kunt worden, maar deze kritiek was alleen maar om kritiek op ons te hebben en weer moesten we een strijd leveren.

Toen we een relatie kregen met Luca, wat op zich heel fijn was, kwam er weer kritiek. We snappen wel dat het een ongebruikelijke relatie is. Ergens zouden we dat zelf ook wel anders willen, maar je kunt gevoelens niet altijd ontkennen.

Het ontstond gewoon zo. In het begin hadden we het zelf niet eens in de gaten. We flirtten met Luca en omdat het voor ons allemaal onze eerste echte verkering was, wisten we niet echt hoe we het aan moesten pakken.

In het begin dachten we alleen een vakantieliefde van hooguit een paar weken te krijgen met een leuke jongen. De eerste contacten met Luca verliepen wel goed, maar er kwamen gelijk een heleboel andere dingen bij met zijn familie. We wilden Luca helpen en daardoor werd onze band steeds sterker en beter.

Luca was vanaf het begin verliefd op ons allebei. In het begin kon hij ons niet goed uit elkaar houden en hadden we allebei met hem gekust, zonder dat hij dat door had. Na een tijdje wist hij ons wel uit elkaar te houden, maar hij kon geen keuze maken. Mijn twin en ook ik hebben vaak tegen elkaar gezegd “neem jij maar met Luca, dan doe ik een stapje terug”, maar ik wilde niet dat mijn twin zich “opofferde” voor mij en omgekeerd. Dus toen zijn we met zijn 3-en verder gegaan.

In het begin wist niemand dat, maar we konden het natuurlijk niet verzwijgen voor papa en mama en eigenlijk wilden we ook niks verzwijgen. Het liefst wilden we het aan iedereen vertellen dat we gelukkig waren met zijn 3-en, maar tot nu toe hebben we er altijd, soort van noodgedwongen, voor gekozen om te zeggen dat we het goed met zijn 3-en kunnen vinden en dat ik degene was die verkering met Luca heeft.

Mijn twin stond erop het zo te doen. Ik wilde dat eigenlijk niet, maar voor de buitenwereld hebben we het toch maar zo gedaan. Hij cijfert zich altijd weg en ik zou willen dat dat niet nodig zou zijn.

Dat voelt niet goed, maar alleen maar kritiek van de buitenwereld krijgen als je zelf eindelijk gelukkig bent is ook niet fijn.

Twin, Luca en ik hebben het goed met elkaar. Eigenlijk zijn er tussen ons geen problemen, maar een rare situatie blijft het wel om uit te leggen.

Toen ik nu bijna 2 weken geleden smoorverliefd werd op Jur en die gevoelens zo sterk waren en zijn, dacht ik dat dit misschien een “oplossing” zou kunnen zijn voor de “ingewikkelde” relatie die we hebben. Allebei een eigen vriendje, dat is overzichtelijk en dat zou de buitenwereld wel begrijpen. Nou ja, dan bleef alleen die kritiek van dat jongens niet met jongens horen te seksen enzo.

Het lijkt zo’n mooie oplossing, maar is dat het ook?

Ik weet niet hoe ik zonder Luca verder moet en of dat kan. Ik kan niet zomaar afstand nemen tot mijn twin. Seksueel hebben we dt al wel gedaan, maar emotioneel zou ik niet kunnen.

Ik weet niet of Luca zonder één van ons kan en wie dan en of degene die overblijft dan nog een fijne relatie met Luca kan hebben.

Heel veel vragen en nog geen antwoorden.

We hebben ondertussen met Luca gepraat en hij snapt wat er allemaal speelt. Hij is er niet van geschrokken dat ik verliefd ben op Jur, want Luca is eerder zelf verliefd geweest op een andere jongen. Dat is afgelopen winter geweest.

Hij heeft ons dat toen eerlijk verteld en we hebben hem de kans gegeven om het te onderzoeken. Hij was verliefd op feestgay (= zijn bijnaam die ik gebruikte in een ander topic over “eerste echte vakntieliefde”), een jongen van zijn school, dus ja, dat zou op zich voor hem ook veel makkelijker zijn. Iemand uit de buurt waar hij woont, waar hij makkelijk naartoe kan, dus niet meer die afstand en ook gewoon een relatie met één iemand. Het zou wel kunnen inhouden dat onze relatie met Luca voorbij zou zijn, maar omdat we van Luca houden, hebben we dat wel voor hem over.

Luca heeft gedate met die jongen en ook wij hebben die jongen beter leren kennen. Uiteindelijk kon Luca ons niet loslaten en leek de relatie met die andere jongen vooral op seksuele nieuwsgierigheid gebaseerd te zijn. Om het nog ingewikkelder te maken dan het al was hebben we met zijn 4-en in de afgelopen maanden af en toe wat gedaan.

Nu geeft Luca mij op zijn beurt de kans om te ontdekken wat Jur en ik voor elkaar voelen. Hoe we dat precies gaan aanpakken weten we nog niet precies. Natuurlijk moeten we ook met Jur gaan praten.

Dat is ongeveer waar we nu zijn.

Dus ja, het is niet zo maar opgelost.

Om even terug te komen op wat jij @Pin zei in een eerdere reactie over polyamorie. Daar lijkt onze relatie idd wel op.

De vraag is of Jur daar ook bij zou kunnen passen, wat het misschien voor Jur wel heel lastig maakt of dat ik alleen met Jur verder zou gaan en twin met Luca.

Ik kan er nog niks zinnigs over zeggen. Misschien dat er nog iets in dat boek staat waar we iets aan hebben, maar je hoeft natuurlijk niet net zo lang te zoeken, totdat je het gevonden hebt.

Het is voor jou ook vakantie en jij moet ook relaxer. Volgens mij is het nu superheet en niet echt lekker in Nederland, dus zoek verkoeling en doe iets leuks. Lekker in een kinderbadje in de tuin of onder de tuinsproeier lijkt me voor dit uur van de dag ook wel verstandig om te doen :)

@100Divergent11,

ik heb de linkjes nog maar eens aangeklikt met de tips die je gestuurd hebt. Hopelijk doe ik er iets verstandigs mee.
Ik hoop dat je dit pas later leest, omdat je ergens anders op een luchtbed ligt te dobberen of een mooie boswandeling maakt en ff lekker aan het relaxen bent :)

Eigenlijk is het te warm voor het forum, maar soms moet je eerst dingen nog even soort van doen voordat je kunt gaan genieten. Ik spring zo in de Middellandse Zee om af te koelen :)

Oh ja, morgenavond of zondag zien we Jur weer, denk ik.

Meer hierover in een volgend berichtje.

Groetjes,
M&M’s
Ook al heb ik al eerder gelezen over de vreselijke dingen die jullie zijn aangedaan, schrik ik er elke keer van. Ik vind het zo vreselijk wat jullie hebben moeten meemaken. Jullie verdienen het om op een rustige manier, op jullie tempo, alles te ontdekken. Het is iets dat je voor eeuwig bij je draagt, ook al gaan jullie er op een positieve manier mee om, en doen jullie er alles aan het beste van jullie leven te maken. Daar heb ik oneindig veel respect voor.

Hoe ik het zie, moet je niemand kwijt. Het kan moeilijk zijn om eerlijk te zijn tegen iedereen, zonder te verliezen wat jullie al hebben, maar jullie kunnen een band behouden. Misschien worden sommige liefdesrelatiebanden vriendschappelijke banden, en omgekeerd, maar je hoeft niemand te verliezen.

Jullie hebben hulp gehad voor het misbruik. Kan die hulp eventueel helpen de puzzel mee op te lossen? Jullie zijn vast niet de eersten die in een soortgelijke situatie zitten. Ieders situatie en achtergrond is uniek, maar de visie van een professioneel iemand kan nieuwe inzichten bieden. Alleen als jullie dat zien zitten natuurlijk.

Naar mijn mening hoeven jullie je niet te schamen. Degenen die zich hier zouden moeten schamen, zijn de jongens die jullie misbruikt hebben. Die zouden van schaamte door de grond moeten zakken, zo diep, dat ze aan de andere kant van de aardbol uitkomen.

Jullie leven en relatie is misschien apart, maar naar mijn mening is geluk geluk, en als Luca ontmoeten jullie gelukkig heeft gemaakt, was dat een goede zaak. Nu is het misschien heel ingewikkeld, maar het komt altijd, altijd, goed.

Op zich heb ik jullie relatie met Luca nooit vreemd gevonden. Zelf heb ik geen ervaring in relaties, maar als iedereen goed voor elkaar is en respect heeft voor elkaar, vind ik het een prima relatie. Misschien zie ik het te simpel, maar misschien is dat ook weer goed.

Zo dapper dat je er hier over vertelt. Dat is vast heel lastig. Als ik ooit vragen stel waar je niet op wilt antwoorden, zeg het dan alsjeblieft. Als je mijn reacties even zat bent, geef het dan aan, zodat ik je ruimte kan geven, zonder je uit het oog te verliezen.

Aangezien je gevoelens voor Jur zo sterk zijn, lijkt er niets mee doen me lastiger dan ermee aan de slag gaan. Het is lastig en ingewikkeld, dat ga ik niet ontkennen, maar heel lang met gevoelens blijven rondlopen, lijkt me lastiger.

De geruchten dat jullie het uitgelokt zouden hebben en dat het jullie eigen schuld was, maken me razend. Echt razend. Dat is zo’n typisch vooroordeel dat slachtoffers te horen krijgen, waarvan de personen die de geruchten verspreiden geen idee hebben van hoe hard en kwetsend zulke geruchten aankomen.

Dat naaktstrand heeft er volgens mij niets mee te maken. Soms denk ik dat er op een naaktstrand meer respect heerst dan op een klerenstrand (laten we die even zo noemen), aangezien iedereen gelijk naakt is, er goed toezicht is dat mensen met slechte bedoelingen wegblijven, dat je elkaar respecteert, etc.

Ik vind het zo jammer dat jullie het gevoel hebben niet open te kunnen praten over sommige dingen, bijvoorbeeld het misbruik of jullie relatie met Luca. Waarom kunnen mensen niet luisteren zonder meteen een oordeel te vellen? Waarom kunnen ze niet luisteren om te begrijpen, maar willen ze alleen luisteren om een antwoord klaar te hebben?

Ik hoop dat jullie keuzes maken op basis van jullie eigen gevoel, en niet uit de vraag of anderen er commentaar op zouden hebben. Mensen geven commentaar, en als je afwijkt van hun ‘normaalbeelden’, die vaak nergens op slaan, geven ze die kritiek nog sneller en scherper. Ook al pas je in hun ‘normaalbeelden’, zullen ze waarschijnlijk nog steeds kritiek hebben, want zo zijn sommige mensen nu eenmaal. Willen ze kritiek geven, dan zullen ze iets vinden om kritiek op te geven.

Je hoeft naar mijn mening geen afstand te doen van je twin, noch van Luca. Jij kan met je twin verder als twin en maatje, en met Luca kan je, als je het zo kiest, verder als goede vriend. Je hoeft niemand te verliezen. Je krijgt hoogstens een andere soort band met elkaar.

Fijn dat Luca goed luistert, en het lijkt te begrijpen. Verliefdheid in een relatie is hem zelf ook al overkomen, dus hij kan zich vast inleven.

Het zou wel kunnen inhouden dat onze relatie met Luca voorbij zou zijn, maar omdat we van Luca houden, hebben we dat wel voor hem over.

Jullie zijn zo lief. Jullie zouden je eigen relatie opofferen voor het geluk van jullie partner. *buiging*
Verlies alsjeblieft jullie eigen geluk niet uit het oog.

Luca biedt je de kans om Jur en je gevoelens te ontcijferen. Maak maar gebruik van die kans.

*buiging* *buiging* *hug* *hug* *heel veel succes en een fijne vakantie* *buiging* (een variatie op de begroeting van Japanse shrines)
@Pin en @100Divergent11,

Ik was net een reactie aan het schrijven op wat @Pin gestuurd had, maar ik heb het berichtje een beetje aangepast, zodat het voor jullie allebei en uiteindelijk natuurlijk ook voor iedereen is.

Superlief dat jullie zo meeleven en zo begripvol en meedenkend zijn :D

Jullie hebben tenminste niet allemaal van die vooroordelen, zoals we die, in het echt, wel eens van anderen horen. Die doen dat bijna nooit rechtstreeks in ons gezicht, want zo laf zijn ze dan ook nog wel, maar via een omweg of anonieme berichtjes of van fake accounts. Nou ja, het zijn echte accounts, maar alleen om te schelden enzo en foto’s van ons op het naaktstrand zo te fotoshoppen dat we allerlei dingen met andere jongens lijken te doen 😠 Of ze plakken onze hoofden op andere foto’s :(

Gelukkig kunnen twin en ik er met Luca en papa en mama en onze zus over praten. Ik mag van Luca en twin met Jur er proberen achter te komen hoe en wat.

Jur heeft de afgelopen week veel berichtje, foto’s en filmpjes gestuurd. We noemen de dingen nog niet echt bij de naam, maar geven elkaar wel signalen. Het is tijd om er achter te komen hoe het precies zit en of ik zijn signalen goed begrijp.

Jur heeft op mijn insta natuurlijk foto’s gezien van mij met twin en Luca en hij heeft er wel zo zijdelings wat over gezegd en over gevraagd. Ik heb hem verteld dat we verliefd zijn, maar ook dat je soms iemand tegen kan komen, die datzelfde gevoel bij je losmaakt en dat je dat dan verder moet bekijken.

Dus ja, we hebben er wel wat over gezegd, maar niet met zoveel woorden dat wij de hoofdpersonen zijn in het verhaal.

Jur heeft best al veel dingetjes over zichzelf verteld en ook al veel laten zien. Hij had een roomtour speciaal voor mij gemaakt. Ik weet nu precies hoe zijn slaapkamer eruit ziet en hij had al een vakantiefoto van ons op zijn nachtkastje staan. Hij had het niet gezegd, maar ik zag het toen ik inzoomde, want ja, ik ben natuurlijk wel heel nieuwsgierig naar alles over hem :P

Zijn kast heb ik nog niet gezien, nou ja de buitenkant wel, maar wat voor kleren hij er allemaal in heeft liggen nog niet. Hij maakte er een grapje over dat ik de inhoud wel mag zien als we elkaar beter kennen en ik dat ik dan zelf in zijn kast mag rondkijken als ik bij hem ben. Ik mag dan tussen zijn spullen snuffelen en er dingen uithalen en proberen.

Hij klonk een beetje cryptisch, dus dat hij het niet alleen over zijn kledingkast had, maar ook over de kast waar hij zelf nog in zit? Dat weet ik niet zeker, maar zo komt het op mij over. Zou dat kunnen kloppen?

Hij zei nog wel dat hij mijn kleren, die hij geleend had mee zou nemen naar Frankrijk. Hij had ze kennelijk de dag, nadat hij ze geleend had op weg naar huis aangehouden of iig mee naar Nederland genomen idk precies en ze niet in de caravan (die ze in Frankrijk hadden laten staan) laten liggen. Misschien gwn om ze thuis te wassen of als aandenken, idk. Hij vroeg of zijn onderbroek, zwemshort en t-shirt nog bij mij lagen, want hij wist niet waar hij die gelaten had.

Ik heb hem toen laten zien dat ik al zijn kleren bij mijn onderbroeken en shirts in de kast had gelegd.

Jur had toen hij thuis was ook al geoefend in “naaktzonnen”, want hij wilde ook helemaal bruin worden. Hij had een paar foto’s van zijn billen gestuurd en die kleurden al aardig. Dat vond ik wel grappig. Ze zijn nog niet zo bruin als de rest van lichaam, maar misschien komt dat de komende weken wel.

Verder had ie random filmpjes bij hem in de buurt gemaakt over waar zijn school is en waar hij gaat sporten en toen die een ijsje ging kopen en van die dingen. Ook stonden er hier en daar wat vrienden en neefjes ofzo van hem op.

Leuke jongens allemaal.

Laatste filmpje, voordat hij vertrok, was dat hij bloot aan het trampoline springen was, maar dat komt omdat hij ons uitgedaagd had. Hij zei “ik ga bloot trampoline springen als jullie dat durven en mij er een filmpje van sturen”. Dus ja, twin en ik laten ons wel uitdagen en hebben hem een filmpje gestuurd en toen had hij het ook gedaan.

Volgens mij is hij ook verliefd, maar ik kan het mis hebben.

Ik weet nog niet zo goed wat en hoe ik met Jur moet afspreken.

Zou het handig zijn om eerst alleen met hem te gaan praten of is dat nogal confronterend? Of kunnen we het beste eerst met zijn allen chillen, zodat hij iedereen leert kennen en dat ik dan daarna alleen met hem iets ga doen en wat dan? Het moet wel een beetje ontspannen over komen en niet dat ik het mes op zijn keel zet.

Kan ik hem gelijk een knuffel geven als ik hem zie? Dat zou ik wel willen, maar is dat niet too much, too fast? Ik wil hem wel duidelijk maken dat ik hem echt leuk vindt, maar eigenlijk moet ik hem daarvoor ook nog wel beter leren kennen. Het is allemaal zo dubbel :?

Luca zegt dat ik mijn gevoel moet volgen, maar ergens vind ik dat weer moeilijk dan om voor de ogen van Luca, Jur een knuffel te geven. Ik houd nog steeds van Luca, maar ja, Jur moet ik ook onderzoeken. Pff lastig om van 2 van zulke mooie jongens te mogen genieten. Ik ga vast stomme dingen zeggen en doen. Ik ben best zenuwachtig eigenlijk. Ik ben al 10 keer wezen plassen en loop steeds heen en weer. Mijn twin zegt dat ik een beetje rustig aan moet doen.

Hij geeft me steeds knuffels en zegt dat het wel goed komt, maar ik weet het niet. Hij is er sws wel voor me, dat weet ik. Hij is er altijd voor mij, vaak zonder dat anderen het in de gaten hebben.

Hij cijfert zichzelf vaak weg en daarom had ik vorig jaar ofzo al eens een liedje voor hem gezongen.
Nou ja, ik kan niet echt zingen, dus het was een soort musically geworden van:

Paul de Leeuw - Vleugels van mijn vlucht
https://www.youtube.com/watch?v=lCwBuiacUQ8
Ik vind de tekst erg mooi. De lyrics staan on screen, dus je kunt het geluid uitzetten en alleen de woorden lezen, want daar gaat het tenslotte om.

Ik vind het zo spannend allemaal. Ik eet al 2 dagen bijna niks, das toch niet normaal. Ik hoop dat het allemaal goed gaat en er geen ruzie van komt.

Het liefst zou ik alles willen houden hoe het is en dat Jur er dan bij komt, maar ja, hoe reëel is dat dan? Bestaat dat ook als een twin met 2 andere jongens een relatie heeft? Valt dat ook onder polyamorie? Dat moeten mijn twin, Luca en Jur dan ook maar allemaal goed vinden. Dan wordt het nog gekker dan het al is. Hoe kun je dat uitleggen aan de buitenwereld?

Oh ja, het goede nieuws is iig dat Jur op dezelfde camping staat als een paar weken terug. Wel op een ander plekje, maar ok. Oorspronkelijk wilden ze dat ook, maar was er geen plek of dubbele boeking ofzo, maar dat is nu opgelost en dan is ie lekker dicht in de buurt en niet 50 km verderop, zoals de alternatieve camping was.

Btw ik heb hem nog niet irl gezien sinds de vorige vakantie. Maar volgens mij heeft hij zijn hele maandbundel er gisteren doorgejaagd aan alle berichtjes en filmpjes die hij onderweg gestuurd heeft.

Het was bijna een livestream. Ik weet dus wel dat hij gisteren goed aangekomen is, welke kleren hij gisteren aan had, hoe vaak ze onderweg gestopt zijn, hoeveel en welke broodjes hij heeft gegeten, aan welke ijsjes hij gelikt heeft, dat hij onderweg even in slaap was gevallen en dus bij de benzinepomp niet was gaan plassen en dat ze daarom speciaal voor hem onderweg ergens moesten stoppen toen hij wakker werd en hij nodig moest plassen enzovoorts :P

Over een uurtje ga ik hem weer zien op het strand. Ik weet al welke zwembroek hij aan heeft. Hij blijft maar foto’s en filmpjes sturen.

Wish me luck.

Tips zijn altijd welkom en ik houd jullie op de hoogte.


@100Divergent11,

Ik heb het ritueel van jouw linkje even uitgevoerd. Wel een klein beetje aangepast:

1. samen met twin met 2 glazen geklonken (we konden geen bel vinden hier)
2. 5 eurocent geofferd in het zwembad (iemand hier zal die vast wel op gaan duiken als we even niet opletten, btw ik hoop niet dat die 5 eurocent in de pomp terecht komt, want dan gaat het meer dan 5 cent kosten om te repareren)
3. twee buigingen gemaakt naar een foto van Jur
4. twee keer in onze handen geklapt
5. gebeden tot Luca en iedereen
6. één buiging naar de foto van Jur

Ik hoop dat het allemaal helpt ;)


@Pin,

Wel “lullig” dat ze die huizen “ineens” nog tussen jou en de bloedmaan hadden gebouwd en sws was het misschien te bewolkt om het goed te kunnen zien. Dat hoorde ik iig van opa en oma uit Nederland. Maar je krijgt een herkansing op 21 januari volgend jaar (dat had oma op tv gehoord). Dus schrijf dat maar alvast in je agenda
PS ik vind al jullie vragen oprecht en zal jullie nooit beu geraken, want ook jullie zijn oprecht. Ik zal wel altijd goed nadenken voor ik antwoord, maar als ik niks vertel, weten jullie ook niet hoe jullie me het beste kunnen helpen.

Tot de volgende.

Geniet van deze dag en elke dag die nog volgt. Ik ga het iig proberen.

Liefs, niet uit London (liedje van Blof haha), maar uit Zuid-Frankrijk :)

Groetjes,
M&M’s
Die doen dat bijna nooit rechtstreeks in ons gezicht, want zo laf zijn ze dan ook nog wel, maar via een omweg of anonieme berichtjes of van fake accounts. Nou ja, het zijn echte accounts, maar alleen om te schelden enzo en foto’s van ons op het naaktstrand zo te fotoshoppen dat we allerlei dingen met andere jongens lijken te doen Of ze plakken onze hoofden op andere foto’s

Hoe kan iemand zoiets doen? Wie kan met zichzelf leven, wetende zoiets gedaan te hebben?

Dat grapje over die kast zou kunnen verwijzen naar zelf in de kast zitten of er nog uit willen komen. Misschien gebeurt dat wel, als je hem beter leert kennen. Dat hij die vakantiefoto op zijn kamer had, vind ik heel lief en schattig.

“ik ga bloot trampoline springen als jullie dat durven en mij er een filmpje van sturen”

Ik ga hier even het wantrouwige deel van mezelf laten spreken.
Ik raad jullie aan pas zulke video's te sturen als je iemand al een stuk beter kent. Jur is vast een lieve jongen zonden bijbedoelingen, maar voor hetzelfde geld wil hij nare dingen doen met die filmpjes.
Mijn excuses voor mijn negatieve inzichten overal.

Misschien kunnen jullie eerst gezellig wat samen rondhangen, en als het goede moment komt, kan jij even met Jur gaan wandelen. Je weet vast een mooi plekje waar jullie kunnen praten.

Hoe hebben jullie de laatste keer afscheid genomen? Was dat met een handdruk, of een knuffel? Desnoods doe je een handdruk waarbij je zijn arm aanraakt, en als hij naar voren leunt, kan je hem een knuffel geven.
Begroet je andere jongens waar je een vriendschappelijke band mee hebt ook met een knuffel? Zo ja, kan je dat nu ook prima doen.

Dat je zenuwachtig bent, is begrijpelijk. Ik denk dat het allemaal wel goed komt, aangezien je met iedereen een fijn contact hebt. Doe maar rustig aan, misschien wat meditatie, een mooi muziekje met fijne herinneringen, een ijsje eten, bemoedigende knuffel van je twin, gevolgd door een verfrissende duik in het zwembad of de zee.

Prachtig, die tekst van Paul de Leeuw. Je twin vond het vast supermooi, en weet vast hoeveel hij voor jou betekent, en jij voor hem. Jullie voor elkaar.

Bestaat dat ook als een twin met 2 andere jongens een relatie heeft?

Bestaat? Moet alles in de liefde bestaan, of al een keer voorgekomen zijn? Wie met wie een relatie heeft, zou bepaald moeten worden door gevoel, en niet of het 'bestaat' of of anderen het goed zullen vinden.

Ik hoop dat het ritueel jullie geluk brengt. Er zijn vast een hoop Maneki Neko's die jullie alle geluk toewensen.
Die doen dat bijna nooit rechtstreeks in ons gezicht, want zo laf zijn ze dan ook nog wel, maar via een omweg of anonieme berichtjes of van fake accounts.
Dat ook nog... Ik snap echt niet waarom je zulke dingen doet. Ik bedoel, ik verveel me ook (regelmatig), maar dan ga je toch niet van die vreemde dingen doen. Hebben ze echt niks beters te doen ofzo?

Volgens mij is hij ook verliefd, maar ik kan het mis hebben.
Het klinkt wel alsof hij verliefd is ja. Hij doet dingen die je niet zomaar doet bij vrienden (zoals praktisch de livestream onderweg). Alle subtiele dingetjes en dat hij ook zoveel met jou bezig is. Ik denk dat hij best wat voor je kan voelen.

Maar vestig niet al je hoop hierop, aangezien ik wel de laatste ben die zoiets goed kan aanvoelen.

Een knuffel is best oké om meteen te doen. Uit jouw verhalen hoor ik dat jij dit ook gewoon bij vrienden doet.

Je kan Jur in de groep uitnodigen, maar met Luca erbij lijkt me ergens een beetje raar. Dat kan ongemakkelijk zijn voor hem, maar ook voor jou. Met z'n tweeën geeft jullie wel de ruimte om de dingen als de liefde uit te zoeken en elkaar echt beter te leren kennen. In een groep is de aandacht natuurlijk verdeeld en met z'n tweeën heb je volle aandacht voor elkaar.

Ik wil hem wel duidelijk maken dat ik hem echt leuk vindt, maar eigenlijk moet ik hem daarvoor ook nog wel beter leren kennen.
Je kan hem toch uitleggen in welke situatie je zit?

Weet hij nu eigenlijk al dat jij gay bent? Want anders zou je een soort opstapje kunnen maken via dat jij gay bent om te vragen of hij dat ook is.

Valt dat ook onder polyamorie?
Ja. Polyamorie gaat over het aangaan van meerdere liefdesrelaties. Dat kan twee zijn, maar ook drie, vier, twintig, vijfendertig, etc.
Of Jur er comfortabel bij is... Tja, dat is een lastige denk ik. Ik denk dat het in ieder geval niet reëel is om te denken / hopen dat het gebeurt. Maar je weet maar nooit hoe alles zich ontwikkelt.

Wel “lullig” dat ze die huizen “ineens” nog tussen jou en de bloedmaan hadden gebouwd en sws was het misschien te bewolkt om het goed te kunnen zien.
Ja, je hebt er nooit last van, totdat je er last van hebt... Erg gemeen. Het was bij mij niet bewolkt. We kwamen er net een kwartier te laat achter dat we hem boven uit het raam wel konden zien :(
In januari zal het vast wel te bewolkt zijn 😞 Dit was ook de langste bloedmaan in hele lange tijd. R.i.p.

Veel plezier met Jur en de rest!
Gr. Pin
Hi allemaal,

@100Divergent11,

bedankt voor je reactie gisteren al gelijk zo snel. Ik had het op weg naar het strand en Jur nog wel gelezen, maar geen tijd om te antwoorden.

Goed dat je ons waarschuwt voor dat soort filmpjes, maar ja, wij laten ons soms te makkelijk meevoeren en zien de gevaren niet altijd in of te laat :)

We zaten in een leuk gesprek met Jur en hadden het over zijn witte billen en toen zei hij dat ze niet meer zo wit waren, omdat hij al bloot in de zon gelegen had thuis de afgelopen week en toen hadden we hem uitgedaagd om een foto van zijn billen te sturen.

Hij had zelf al gezegd dat hij dat ging doen, dus het was eens soort van spelletje en toen daagde hij ons uit om bloot op de trampoline te springen. Jur had mijn piemel toch al gezien, dus ja, maakt mij niet uit.

Jur had mijn twin nog niet bloot gezien, maar die ziet er hetzelfde uit en twin maakt het ook niet uit of Jur zijn piemel ziet. Nu van de week ziet hij ons toch allebei bloot en ook de andere jongens, zoals Christian en Justin en Laurent en Claude als we bij ons thuis zijn.

Nou hebben we allemaal elkaars piemel gezien, dus is het nieuwe er weer van af haha. Maar Jur is echt knap en lief enzo. Dus ik ben nog steeds meer dan geïnteresseerd in hem.


@Pin,

polyamorie klinkt wel als iets wat bij ons past, maar het is net wat je zegt een beetje, heel erg veel te voorbarig om te denken dat Jur zomaar met ons mee gaat doen :)
Natuurlijk moet ik hem eerst beter leren kennen en dan bekijken wat er tussen ons is en pas dan kan ik na gaan denken over hoe ik dan met Luca en twin verder kan of niet en dan pas, heel misschien… nou ja, met zijn 4-en lijkt me wel mooi, maar dat is nog ver weg en misschien ook niet verstandig, maar ja, gevoelens enzo… allemaal best lastig


@allebei,

ja, die pesterijen zijn niet echt fijn, maar we weten niet wie er achter zit. Kennelijk wel iemand die onze telefoonnummers weet en andere accounts, maar ja, dat zijn er een heleboel.

We hebben wel over een ander nummer nagedacht, maar volgens mij lekt dat zo weer uit, want we hebben best een grote vrienden en kennissenkring en onbedoeld kan diegene dan ons nieuwe nummer krijgen door het aan iemand, die we ons nieuwe nummer wel hebben gegeven, te vragen.

Normaal begroeten we onze Franse vrienden met een kus en een handshake/hug/boks-achtig iets. We kussen Christian en Justin altijd als we elkaar eventjes niet gezien hebben, want ja, die kennen we al 10+ jaar. Zo kus ik mijn twin elke morgen als ik wakker wordt en ook voor het slapen gaan.

Eigenlijk doen we dat met alle broers en zus en papa en mama. Dus aanraken en kussen is, hoewel het bijzonder is, toch wel gewoon voor ons.

Met Jur was het nog niet een echte kus, maar meer half half en dan wel handshake/hug/boks. Ik zou hem wel willen kussen, maar ik durfde gisteren niet. We hebben elkaar wel best lang vast gehouden en dat voelde echt heel fijn. We hebben elkaar daarbij aangekeken in de ogen en glimlachten naar elkaar.

Volgens mij voelden we allebei dat we meer wilden, maar hebben het niet gedaan en ook nog niet uitgesproken.

Gisteren op het strand waren we met zijn allen en het was echt heel leuk. We hebben lekker gestoeid en konden dus lekker aan elkaar zitten, zonder dat het opviel. Alleen viel het wel op, maar ja.

Ik wilde Luca geen pijn doen en heb een beetje afstand gehouden tot Jur.

Btw Jur weet dat ik, nou ja, twin en ik, iets hebben met Luca. Dat had hij op ons instagram account gezien en we hadden het er vorige week al even over gehad.

Volgens mij heb ik dat ergens gezegd, maar het kan ook in een ander topic of alleen in mijn gedachten geweest zijn. Ik had Jur gezegd dat we iets hadden, maar dat je soms dan toch iemand tegenkomt waar je verliefd op kan worden. Zonder namen te noemen, maar hij begreep het wel volgens mij :P

Ik moet natuurlijk niet zomaar dingen aan nemen en beter vraag ik ze aan Jur en vertel ik duidelijk hoe en wat. Maar ja, zo ver is het nog niet.

Ons contact is goed en op het strand was het leuk. We zijn met zijn familie daarna naar ons thuis gegaan en hebben daar met zijn allen gegeten. FF wat makkelijks, omdat we ’s avonds naar het vuurwerk zouden gaan. Dus wat salades en hamburgers en worstjes op de bbq en stokbrood.

Papa en mama en Jur zijn papa en mama hebben leuk met elkaar gepraat volgens mij. Alleen weten mijn papa en mama natuurlijk wel al dat ik verliefd ben op Jur en Jur zijn papa en mama nog niet.

Vuurwerk is altijd leuk en Jur en ik hebben samen op één handdoek op het strand gezeten. Lekker tegen elkaar aan. Ik had zijn hand beetgepakt en hij legde af en toe zijn hoofd op mijn schouder. We keken elkaar verliefd aan :D

Aan het einde van de avond zijn wij weer naar huis en Jur naar de camping terug gegaan. We hebben nog wel even geappt.

We willen allebei graag meer, zo voelt het, maar we moeten eerst wat meer tijd samen alleen door brengen en erover praten. Ik heb nog niet uit Jur zijn mond gehoord dat hij gay is en verliefd op mij. Het is allemaal nog nieuw voor hem volgens mij.

Dat heb ik weer, weer een jongen die nog niet uit de kast is?? Idk. Ik weet het niet zeker. Het zou makkelijker zijn als Jur wel al uit de kast is, maar ja. Ik moet gwn met hem praten en alles open en eerlijk zeggen.

Ik wil hem en Luca en twin natuurlijk ook niet, kwetsen en valse hoop geven.

Er is nog een hoop te doen en ik wil wel vooruit, maar ook niet te snel.

Ik ga zo Jur weer zien op het strand en misschien kunnen we iets afspreken voor ons samen. Ik ken hier in de buurt wel genoeg mooie, romantische plekjes waar we naartoe kunnen gaan, dus dat is het probleem niet. Misschien samen op de fiets ergens naartoe.


@100Divergent11,

nog bedankt voor de linkjes. Ik heb ze allebei bekeken en aan dat liedje heb ik iid hele mooie herinneringen. Alsof ik er ooit op gedanst heb, zo voelt het haha :D

Dat liedje van Paul de Leeuw geeft wel een beetje aan hoe ik over mijn twin denk, ja


@Pin,

jammer van die bloedmaan. Bij ons thuis in Nederland kon je er niks van zien vanwege de bewolking zei oma, en wij hadden er in Frankrijk helemaal niet aan gedacht. Misschien de volgende keer en dan hopen dat we het niet vergeten, er geen gebouwen in de weg staan en het niet bewolkt is :P

Groetjes en liefs,
M&M’s en de rest
Ik vermoedde dat Jur geen slechte bedoelingen met het filmpje had, maar wilde je even wijzen op de risico’s. Naar mijn gevoel, dat gebaseerd is op wat jij vertelt, is Jur te vertrouwen.

Je moeder en Miyagi-sensei (vind het leuk om je vader zo te noemen, als je het niet vervelend vindt) weten dat je verliefd bent op Jur. Heb jij hen dat verteld, of hebben ze het gezien aan de manier waarop jij naar hem kijkt? (^-^)

Die bloedmaan. Ik heb er met mijn moeder en tante ook naar gezocht. We konden hem maar niet vinden, waarschijnlijk door bewolking. Mijn moeder werd er heel geïrriteerd van, maar mijn tante en ik moesten er heel erg om lachen. Die bloedmaan doet me denken aan de rode zon op de vlag van Japan.

Er is zo’n quote uit het boek van Connor Franta, Note to self:
Love is right
no matter
how many times
it wrongs you

(p. 283)
Ook al bezorgt de verliefdheid je zorgen, de verliefdheid zelf is helemaal ok, mooi zelfs.
Polyamorie klinkt als iets bij je past. Mooi zo, want je hebt nu al ruim een jaar zo'n relatie :P:8

Een nieuw nummer verandert denk ik weinig. Mensen die kwaad willen doen vinden altijd wel een weg. Net als mensen die graag ongevraagd kritiek geven...

Ik denk dat je er wel goed aan hebt gedaan Jur niet meteen te kussen. Zo had je ook hem voor het blok kunnen zetten. Want wat als hij inderdaad nog niet uit de kast is en mensen er bepaalde dingen bij gaan denken... Alles op z'n tijd.

Fijn dat jullie met z'n allen een leuke dag hebben gehad! Er komen steeds meer signalen bij :)

Volgende keer dan maar een 'date' naar een romantisch plekje! :8

@100Divergent11
Ooo die rode stip is een rode zon... Weer wat geleerd!

Gr. Pin
Hi,

ik denk ook wel dat Jur te vertrouwen is met onze filmpjes en we hebben ook filmpjes en foto’s van hem. Maar we zouden sws niet die gebruiken om hem ermee te pesten ofzo, ook al zou hij dat wel bij ons doen. Het zijn in onze ogen onschuldige filmpjes, ik bedoel we zijn wel bloot, maar er is niks van seks in de filmpjes en zelfs geen stijve piemel. Wat dat betreft gaan er nog wel andere, ergere filmpjes van ons rond.

Papa oftewel Miyagi-sensei (dat vindt hij vast wel grappig als jij hem zo noemt, wij noemen papa vaak alleen gewoon Mr. Myagi) was op de laatste dag van Jur zijn vorige vakantie (dus ruim anderhalve week geleden) met Jur en mij naar de jachtgaven geweest. Dat was toen ik Jur voor het eerst mee naar huis had genomen vanaf het strand en toen we samen gedoucht hadden.

Nou, toen had papa wel in de gaten dat ik Jur leuk vond. Ik ben dan wat drukker en ga dan veel praten en nog meer domme grapjes maken. In de auto hadden we samen achterin gezeten, terwijl papa alleen voorin zat. Normaal ga ik dan altijd naast papa zitten, maar nu dus niet.

Toen we bij de boot waren had ik Jur de boot helemaal laten zien en hem gelijk al uitgenodigd voor te waterskiën, terwijl ik hem amper kende.

Vanaf de jachthaven had papa Jur weer naar de camping gebracht samen met mij en toen had ik Jur al een dikke knuffel gegeven en gezegd dat ik morgen voordat hij weer weg zou gaan, nog naar hem toe zou komen om afscheid te nemen.

Nou weet ik dus gelijk weer waarom Jur zijn onderbroek en zwembroek nog bij ons liggen en hij nog steeds mijn onderbroek en andere kleren heeft. We waren alleen van plan naar de jachthaven te gaan en dan weer naar huis, maar toen hadden we Jur toch gelijk terug gebracht naar de camping.

Op de terugweg kon ik alleen maar over Jur praten en vertellen hoe leuk hij was en toen vroeg papa of ik verliefd op hem was. Ik had toen eerst gezegd dat ik hem gwn heel aardig vond en ook wel dat ie knap was, maar dat ik natuurlijk met Luca was.

Maar de dagen erna bleef ik maar over Jur praten en toen heb ik het wel verteld tegen papa en mama, dat het niet zomaar een leuke jongen is.Ontkennen had sws geen zin :D

Ze hadden toen ook al gezegd dat ik er heel goed over moest nadenken en ook met Luca moest praten en met mijn twin. Maar ja, ik praat altijd overal over met mijn twin, dus dat wisten ze wel.

Ze waren niet boos ofzo, want verliefd worden, gebeurt gewoon, maar ze willen wel dat ik niet zomaar ineens dingen doe waar ik later spijt van krijg en die anderen kunnen kwetsen.

Papa en mama helpen dus wel waar ze kunnen. Ze vinden het best ook wel ingewikkeld. Zeker omdat ik nog steeds hetzelfde voel voor Luca, ook nadat ik Jur ben tegen gekomen.

Luca gunt mij het om te kijken hoe verliefd ik werkelijk ben op Jur en of Jur die gevoelens dan ook voor mij heeft. Dat vind ik wel tof van Luca en het lijkt me ergens ook wel moeilijk voor hem.

Luca en ik slapen nog steeds bij elkaar en hebben ook nog gewoon seks met elkaar, omdat we dat allebei heel fijn vinden en Luca het graag wil. We doen het wel iets minder vaak, 1 of soms 2 keer per dag nu en anders eigenlijk altijd wel 2 of soms 3 keer per dag en sinds Jur er is hebben we niet meer geneukt met elkaar, maar alleen aftrekken en pijpen en kussen natuurlijk.

Vorige week toen Luca er net was en ook al van Jur wist hebben we nog wel gwn geneukt en was het fijn. Het is niet dat Luca gezegd heeft dat hij niet meer met me wil neuken, maar het komt er even niet meer van, de laatste paar dagen. Ik weet niet waarom, eigenlijk, maar ergens vind ik het ten opzichte van Jur misschien wel goed als ik even niet met Luca neuk.

Ik heb nog niet echt iets met Jur en hij weet dat ik iets met Luca heb. Mag ik dan Luca wel gewoon blijven pijpen en hij mij of alleen elkaar aftrekken of kussen of helemaal niks meer. Idk. Ik vind het lastig.

Ik wil graag bij Jur zijn en dat mag ook van Luca. Ergens wil ik ook wel met Jur naar bed, maar ik denk niet dat dat slim is om te doen. Dat zou dan vooral lichamelijk zijn, zonder dat ik Jur eerst goed ken en we over onze gevoelens hebben gepraat. Ruim een jaar geleden (dus voor Luca) had ik Jur vast al lang gepijpt ofzo, maar dat wil ik niet meer op die manier.

Er zijn wel steeds meer signalen tussen Jur en mij, dat is waar. Ik moet er vandaag of morgen toch echt met Jur over praten.

Vanmorgen was hij een hele morgen bij ons en hebben we met zijn allen, in de tuin, in de zon gelegen. “Natuurlijk” helemaal bloot en Jur begint al best wel een kleurtje te krijgen op zijn billen en voorkant. We liggen dan met de jongens een beetje uit het zicht, omdat Jur nog even moet wennen om helemaal bloot te zijn.

Voor mij en de andere jongens (Luca, twin, andere broers en Justin en Christian zijn ook bloot) heeft Jur er niet zoveel problemen mee, alleen voor papa en mama en de ouders van de Duitse jongens voelt hij zich nog een beetje ongemakkelijk als ie bloot is en dan doet ie liever even iets aan. Maar dat zal na een tijdje wel anders zijn, denk ik.

Hij is nu weer ff naar de camping om samen met zijn familie te eten en dan zien we elkaar vanmiddag weer op het strand.

Dus ik “heb” eigenlijk al een jaar polyamorie zonder dat ik/we het wisten. Wel soort van cool, tenminste dat denk ik. Als er een woord voor is, is het vast iets wat andere mensen ook kunnen hebben. Dat maakt het minder “raar”, alhoewel er zijn ook woorden voor dingen die andere mensen hebben en die je zeker niet en nooit wilt hebben, dus ik weet het niet precies wat ik er van moet denken.

Ik vind het wel een mooi woord met “amor”, wat liefde betekent en “poly” betekent iets van “veel of met meer” en dat is het wel. Ik houd van meerdere mensen en dan ook heel veel. Was het mar makkelijk en kwam Jur er gewoon bij, maar dat is een droom of een illusie.

Ik moet er zo snel mogelijk achter komen hoe het nu precies zit tussen Jur en mij.

Moet is eerst vragen of Jur op jongens valt, dus nog soort van algemeen of moet ik gelijk vragen of hij op mij valt? Of moet ik hem eerst vertellen dat ik op hem val?

Ik wil hem wel graag alles vertellen, maar niet zo pats boem, dat het hem overvalt. Ik kan ook moeilijk aan zijn broertje of papa of mama vragen of hij gay is :P

Het liefst wil ik vanmiddag al of pas, want het duurt al best lang zo, iets weten.

Ergens wil ik hem wel kussen en het op die manier duidelijk maken, want als dat zou lukken is het de makkelijke weg, maar zo werkt het natuurlijk niet en bovendien kan het helemaal verkeerd uitpakken als ik hem ineens ga kussen. Dus dat ga ik sws niet doen en ik ben daarom ook wel bij dat ik hem niet gelijk al gekust heb.

Iemand een goed idee? :)

Ik weet wel een plekje aan het water waar eigenlijk nooit iemand komt en het is niet ver van het strandje. Twin en ik komen samen wel vaker op dat plekje.

Ik ga mijn twin sws wel vertellen dan waar we naartoe zijn, want anders weet niemand waar we zijn. Voor hetzelfde glijden we van de rotsen en liggen we daar en weet niemand het. Niet dat ik denk dat dat gaat gebeuren, maar ok.

Ik kan met Jur daar naartoe wandelen en dan onderweg een ijsje kopen en een flesje drinken meenemen ofzo en dan rustig even praten. Ik vind het wel echt spannend, maar ja, het moet op één of andere manier er toch van komen.

Btw ik vond die spreuk van Connor Franta wel mooi en ook heel erg waar.

Ik had er ook niet zo bij nagedacht dat die rode stip de zon was, maar Japan is toch “the land of the rising sun”, dus dan is het wel weer soort van logisch. Of praat ik nu onzin?

Groetjes van de super verliefde en daardoor een beetje in de war zijnde en niet precies wetende wat ie moet doen 🙂,
M&M’s
Fijn dat je de steun van je ouders hebt. Het voelt vast goed om met je ouders te kunnen praten.

Ik vind het heel mooi van Luca dat hij jou de ruimte geeft dit allemaal uit te zoeken. Zijn reactie was niet jaloers of iets anders, maar heel volwassen en verstandig.

Mag ik dan Luca wel gewoon blijven pijpen en hij mij of alleen elkaar aftrekken of kussen of helemaal niks meer.

Aangezien je een relatie hebt met Luca, kan je, losstaand van je gevoelens voor Jur, met Luca nog steeds doen wat goed voelt.

Moet is eerst vragen of Jur op jongens valt, dus nog soort van algemeen of moet ik gelijk vragen of hij op mij valt? Of moet ik hem eerst vertellen dat ik op hem val?

Misschien is vragen of hij op jongens valt een "opener" voor een verder gesprek over relaties. Zelfs als hij zou zeggen dat hij niet op jongens valt, lijkt het me goed hem over je gevoelens voor hem te vertellen. Die gevoelens voor hem verborgen moeten houden lijkt me niet fijn.

Hem meteen kussen kan overweldigend zijn. Het lijkt me fijner om eerst te vertellen over je gevoelens, en als je denkt dat jullie het allebei willen, een kus te geven. Dat lijkt me rustiger, minder direct, maar ook duidelijk.

Voor hetzelfde glijden we van de rotsen en liggen we daar en weet niemand het.

Heyhey, wel een veilig plekje uitzoeken hoor. Het idee dat jullie van rotsen glijden vind ik supereng.

Inderdaad, Japan, oftewel 日本 (Nihon), betekent 'Sun Origin', oftewel 'Land of The Rising Sun'.

Succes. Ik wens je alle moed en geluk toe.
Waarschuwing: ik heb geen ervaring enzo dus het enige wat ik wil zeggen: aangezien je hem vast wel een keer spreekt en gewoon normaal over (idk wat) praat kan je het onderwerp ook een beetje veranderen en vragen van heb jij al is een relatie gehad? Of niet? Vanaf daar kan je al meer informatie uithalen en doorvragen naar val je op jongens of op meisjes. (Zodat niet alleen hij antwoord hoeft te geven zeg jij eerst van ik val op jongens maar dat wist je wss al) zoiets.

Nou ik hoop dat je er iets mee kan (waarschijnlijk niet) maar fijne vakantie

Btw je hebt een relatie met Luca dus je kan gewoon seks enzo met hem hebben is gewoon normaal in een relatie.

Ik hoor wel van je?
@Chocolate Milk.

thnx en leuk dat je reageert :)

Het is niet erg dat je geen ervaring hebt. Daarom kun je wel vanaf een afstandje meekijken en door na te denken gewoon je mening geven of tips, want ik zit er middenin en bovendien heb ik natuurlijk niet echt een “normale” puberteit enzo. Dus ik ben blij met iedereen die mee denkt en tips heeft. Dus, ik heb zeker wel wat aan jouw reactie.

Ik was vanmiddag met Jur even een eindje gaan lopen en ik ging met hem naar een afgelegen plekje aan het water. Je moet wel de weg weten, maar twin en ik zijn daar al 10-tallen keren geweest. Je moet vanaf de weg door een kapotte omheining en dan kun je er komen.

Dus ja, wij lekker daar naartoe en we zitten daar nog maar net en toen hoorden we iemand roepen. Wij kijken en toen was het de politie :(
Kennelijk had iemand ons door het hek zien kruipen en toen de politie gebeld ofzo, idk :@

Ik had mij ID-kaart op het strand laten liggen in mijn rugzak bij de andere jongens, dus toen moest ik mee naar het politiebureau :(
Jur had wel zijn ID bij, maar moest toch mee, omdat we op "propriete privée" waren en dat mag niet.

Toen mocht ik papa bellen en die is toen met mijn ID gekomen en na een 2,5 uur mochten we weer weg. Uiteindelijk hebben we alleen een waarschuwing gehad, gelukkig, maar ja, ik had toen dus niet meer met Jur gepraat. Wel over de politie enzo, maar niet over ons, zeg maar.

Het is wel een goeie tip om eerst een beetje wat algemeen te beginnen en dan een beetje naar relaties vragen en zelf wat vertellen.

Ik was van plan ook om zelf eerst iets over mezelf te vertellen. Das vaak makkelijker voor de ander. Ik vind het ook niet erg om die dingen te vertellen en Jur mag of beter moet het weten, voordat het ooit iets tussen ons kan worden.

Ik ga morgen een nieuwe poging doen, maar dan wel op een ander plekje :P

Ik vind seks met Luca fijn en ik houd nog steeds even veel van hem als de eerste keer dat ik hem zag en we verkering kregen. Het is een beetje verwarrend, want ik voel nu hetzelfde ook voor Jur. Alleen moet ik natuurlijk nog uitvinden hoe Jur erover denkt. Niet alleen over verliefdheid en misschien verkering, maar ook op welke manier we dat dan gaan doen :?

Ik verwacht niet gelijk seks met Jur te hebben. Ik wil hem eerst beter leren kennen en dan zien we wel. Maar dan voelt het wel raar om ondertussen Luca te pijpen of dat Luca mij dan pijpt. Moet ik dat dan ook tegen Jur zeggen of moet ik Luca dan niet meer pijpen?

Ik weet niet goed wat ik moet doen dan. Luca zegt elke dag dat hij met me naar bed wil en ik wil ook wel met hem, maar we hebben sinds zaterdagmorgen niet meer geneukt. Alleen gepijpt en afgetrokken.

Normaal als we school hebben zie ik Luca alleen in het weekend en hebben we door de week ook geen seks, dus ik ben wel gewend even zonder, maar ja, we liggen nu samen in bed. Het is niet dat Luca heeft gezegd dat hij niet meer wil neuken en ik ook niet, maar om één of andere reden doen we alleen pijpen en aftrekken. Das ook superlekker, maar ok.

Misschien als ik eerst weet hoe en wat met Jur dat ik er dan ook met Luca over kan praten ofzo.

Toen Luca verliefd was op feestgay hadden we ook nog gewoon seks en had hij daarnaast ook seks gehad met die andere jongen. De meeste keren waren we daar niet bij, omdat die jongen bij Luca op school zit en ze vlakbij elkaar wonen. Nu zijn we met zijn allen bij elkaar. Jur heeft nog niet bij ons geslapen, maar dat komt misschien nog wel :?

Misschien krijg ik een goed idee in mijn dromen of van jullie op het forum 🆒

Ik weet dat het een ongebruikelijk situatie is, dus een kant-en-klaar antwoord is misschien ook wel moeilijk.

Wat zou jij doen in zo’n situatie?

Zorgen dat het niet zo ver komt zeker? Hahaha

Jur geeft zoveel signalen af en is wel “aanrakerig” enzo, dus wat dat betreft zou je denken, die valt als een blok voor mij. Maar ja, ik wil het wel uit zijn mond horen, dus erover praten, want anders komen we niet verder.

Als hij het niks vindt, dan vind ik het ook goed. Als het maar duidelijk is. Dan kunnen we wat mij betreft nog gewoon vrienden zijn en leuke dingen doen. Hij is gewoon een aardige jongen om mee om te gaan.

Genoeg dingen om over na te denken.

Morgenochtend gaan we waterskiën met Jur. Dat wordt voor hem de eerste keer. Ben benieuwd wat hij deze vakantie allemaal nog meer voor het eerst gaat doen 😛 :P

Bedankt nogmaals en ik spreek je wel weer ?

Groetjes,
M&M’s
En hier is weer het veel te late persoon met de emotionele gevoelens van een steen. ( met uitzondering van verdriet, pijn. En andere depressieve rot troep )

En die btw dit topic bijna een week heeft afgedaan ( zonder uberhaubt te kijken naar het topic zelf. Alleen de titel ) als gezeur van het eerste het beste meisje die weer eens stom bezig is. ( ja sorry. Dat was echt wat ik dAcht... ?. ) oke maar ik weet nu beter ( srry)

Het heeft me gewoon bijna 2 uur gekost om dit hele stuk uit te lezen. Jezus wat kunnen jullie heen een weer schrijven zeg!

Oke hier komt even een lijstje dingen die ik echt moet zeggen:
1. @M & M's jezus. Ik ben vreselijk veel over je te weten gekomen nu. Arm kind.
2. @ Divergent. Bedankt voor de nieuwe japan weetjes
3. @Pin jammer van die bloedmaan die je gemist hebt.
4. @M&M's dit is ja. Ik weet niet heel random ineens. Maar ik moet het je echt vragen: ( sorry dit is vreselijk off topic ) mag je mij ook net als @Pin en @Divergent?

Okee hier komt dan mijn goede raad. ( het is vast allemaal al gezegd maarja )

1. Vraag Jur eerst eens of ie Gay is. Anders houd het sowieso meteen op.
2. Vraag Jur meteen of ie een relatie wil met iemand die ook een ander vriendje heeft.

Okee. Dat was het even. Ik ga morgen ochtend wel weer even verder kijken of ik nog meer weet.

~Asy

Ps: hoe verwijzen jullie naar berichten van anderen? Anders wordt het helemaal niets meer met mij...
Nog even extra over die bloedmaan : http://www.enfait.nl/spirituele-kracht-volle-bloed-maan-en-maansverduistering-vanavond/ alles wat hier staat is gewoon eng waar. Bij mij klopte alles.

Morgen ( ehh soort van vandaag ) komt er meer. Maar dit moest ik ff laten zien
Ik had mij ID-kaart op het strand laten liggen in mijn rugzak bij de andere jongens, dus toen moest ik mee naar het politiebureau

Nu had je net je moed bij elkaar geraapt, en word je meegenomen naar het politiebureau. Echt balen 😞 Waren jullie erg geschrokken?

Ik wil hem eerst beter leren kennen en dan zien we wel.

Lijkt me een goed plan.

Maar dan voelt het wel raar om ondertussen Luca te pijpen of dat Luca mij dan pijpt. Moet ik dat dan ook tegen Jur zeggen of moet ik Luca dan niet meer pijpen?

Als je met Jur gepraat hebt over je gevoelens voor hem, zou je kunnen zeggen dat je het verwarrend vindt, en dat je niet altijd goed weet hoe om te gaan met intimiteit e.d.

Wat zou jij doen in zo’n situatie?

Met Jur praten (nou ja, als ik jou was dan, want als mezelf zou ik niet met Jur praten, maar ik zie er idioot uit en jij leuk, dus komt goed) en uitleggen wat je voor hem voelt. Misschien kan hij je advies geven hoe hiermee om te gaan. Wie weet heeft hij al is een soortgelijke situatie gezeten.

Goed dat je met Jur gaat praten. Als er ergens een omheining staat, half vervallen of niet, zou ik toch maar netjes op de openbare plekken blijven ;)
Samen door de politie meegenomen worden schept ook een band, niet? :8

@Asy Silivana
Ps: hoe verwijzen jullie naar berichten van anderen?

Op de desktopversie zie je links van de 'Plaats Reactie' knop een vraagteken. Als je daarop klinkt, zie je mogelijkheden voor tekstopmaak.
Daar
vind
je
een

hoop

opmaakopties.
Om te verwijzen gebruik je eerst [quote], daartussen plaats je je verwijzing, en dan eindig je met [/quote-], maar dan zonder streepje.
Damn ik loop achter, sorry. Als een reactie erg lang is, wil ik altijd reageren via m'n laptop. Maar m'n laptop ligt boven op mijn kamer, terwijl ik overdags beneden op de bank lig (:8) en dan lopen we elkaar mis :8 Dus nu maar even meteen in de ochtend reageren.

Wat dat betreft gaan er nog wel andere, ergere filmpjes van ons rond.Dat is natuurlijk geen reden om dan maar zulke filmpjes te blijven versturen. Al vertrouw ik jullie erop dat jullie dat natuurlijk niet doen.

Mag ik dan Luca wel gewoon blijven pijpen en hij mij of alleen elkaar aftrekken of kussen of helemaal niks meer.Mag is denk ik het verkeerde woord. Natuurlijk 'mag' het wel. Ik weet alleen niet of het op deze manier nog verwarrender wordt. Mij lijkt het meest logische dat je een 'time-out' met Luca neemt, zodat je je volledig op Jur kan focussen. Dat is wat ik zou doen, maar ik weet dus niet wat bij jou past.
Daarnaast vind ik het lastig om onderscheid te maken tussen hetgeen wat jij 'neuken' noemt en 'pijpen' en 'aftrekken'. Pijpen en aftrekken is onschuldiger ofzo? Ik weet natuurlijk wel dat 2 mannen en 2 vrouwen (of 3, 4, etc.) met elkaar seks kunnen hebben, maar ik vind het lastig om te bedenken wat dat dan precies inhoud... Ik bedoel, ik vind neuken, pijpen en aftrekken allemaal seksuele handelingen, dus bij mij valt het allemaal onder 'seks', of is dat raar? (Ik ben ook nog maar een maagd...)

Als er een woord voor is, is het vast iets wat andere mensen ook kunnen hebben. Dat maakt het minder “raar”, alhoewel er zijn ook woorden voor dingen die andere mensen hebben en die je zeker niet en nooit wilt hebben, dus ik weet het niet precies wat ik er van moet denken.Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Voor alles is een naam. Voor iedere situatie, gebeurtenis, etc. Men vindt er altijd wel een naampje voor... Maar inderdaad, zo kun je wel makkelijker 'lotgenoten' opsporen. Polyamorie komt vaker voor dan je zou denken (omdat de meesten het geheim houden.)

Als je een beetje googelt vind je veel verhalen. Hoewel de 3 mannen situatie iets zeldzamer is. Toch heb ik iets gevonden :)
https://www.lindanieuws.nl/lhomo/een-tweede-coming-out-deze-mannen-hebben-een-relatie-met-zijn-drieen/

Wij kijken en toen was het de politie :( Haha wauw, dat moet ook echt jullie weer overkomen :8:(

Ik zou als ik jou was zo snel mogelijk met Jur gaan praten. Wat ik zou doen? Wees direct, maar niet te direct. Het kan fijn zijn om een opstapje te gebruiken vanaf iets onschuldigers, naar de liefde enzo, maar jou kennende moet je er niet te lang omheen draaien, anders komt het er niet meer van. Vertel hem wat je voor hem voelt en vraag hoe hij er over denkt.

@Asy silivana
Die link over de bloedmaan, bij mij klopt er niks van. R.I.P. Misschien is het verbonden met het feit dat ik 'm heb gemist.

Gr. Pin
@iedereen,

ik ga maar even proberen alles zoveel mogelijk in één verhaal te zetten en aan het eind nog event. iets persoonlijks p.p.

Op zich is het een heel mooi plekje waar we naartoe gingen en ook niet echt onveilig of gevaarlijk, maar je moet wel uitkijken om dicht bij het water te komen, want daar liggen van die grote rotsblokken als golfbreker.

We zaten net en na wat over het uitzicht gezegd te hebben, wilde ik net to the point komen en vertellen waarom ik het zo leuk vind om Jur weer te zien.

Maar toen werden we onderbroken en we waren wel een beetje geschrokken, maar de politie was wel soort van aardig. Alleen mocht ik niet naar het strand om zelf mijn ID op te halen, terwijl het niet eens zo ver lopen was.

Kennelijk zagen we er “vluchtgevaarlijk” uit haha. Twee jongens in een zwembroek met een handdoek, naast elkaar zittend op een rotsblok 🆒

Papa was gelukkig niet boos, maar vond het wel weer typisch iets voor mij om mijn ID te vergeten. Nou ja, ik had die ID eigenlijk expres op het strand gelaten, omdat ik bang was om hem tussen die rotsblokken te verliezen. Dus ja, eigenlijk had ik er wel goed over nagedacht, toch :P

Jur wist niet wat er allemaal gebeurde, omdat hij niets van Frans begrijpt, maar ik had het zo’n beetje voor hem vertaald. Ik had ook gelijk de schuld op mij genomen en tegen de politie gezegd dat ik hem mee naar dat plekje genomen had en toen had de politie verder alleen mij “ondervraagd”.

Uiteindelijk duurde het alleen lang en was het verder niet zo spannend, gelukkig.

Volgens mij zei één van die agenten, op een gegeven moment, iets over ons tegen een andere agent. Maar dat weet ik niet 100% zeker, maar echt aardig was het niet. Tenminste als ik het goed begrepen heb. Het was zoiets als “quesque on va fair avec les petites tapettes” en “tapette” is een beetje een scheldwoord en betekent “mietje, flikker”,

Dat betekent dus zoiets als “wat doen we met die kleine flikkers” :@
Toen zei die andere “als zijn ID goed is, dan kunnen ze weer gaan”.

Ik had het later aan mijn vrienden gevraagd en “tapette” is vaak onaardig bedoeld. Wel stom dat ze dat dan zeggen. Die ene dacht zeker dat ie leuk was ofzo en ik het toch niet begreep.

Onder het wachten heb ik wel steeds met Jur kunnen praten en mochten we samen wachten tot papa er was. Ik heb toen wel wat over mezelf kunnen vertellen. Van alles en nog wat, maar ik kon en wilde niet op het politiebureau over mijn gevoelens voor hem praten.

Jur had gevraagd over Luca en over mijn twin en mij en hoe we Luca hadden leren kennen en hoe vaak we elkaar zien enzo. Ik vond het wel fijn om hem erover te vertellen, want ik denk dat het belangrijk is dat hij dat weet.

Volgens mij heeft hij dat nodig om voor zichzelf een beter beeld te krijgen van ons. Pas dan kan hij misschien bedenken hoe hij in het plaatje past en of hij in het plaatje past.

Dus, eigenlijk hebben we wel gepraat en voor mijn gevoel zijn we toch wel wat verder gekomen. Ik merkte dat hij het fijn vond, dat ik dingen over mezelf vertelde. Ik heb hem expres geen “moeilijke” vragen gesteld.

Misschien was dat dom, idk. Misschien had hij dat wel gewild, bedenk ik me net. Maar ja, ik weet ok niet precies altijd het juiste te zeggen.

Voor mijn gevoel ging het wel goed en Jur was steeds rustig gebleven. Af en toe moest hij lachen en ik was blij dat hij dat deed. Gelukkig was hij niet in de stress geschoten door de politie.

Hij had zelf een keertje op het politiebureau gezeten en moest naar bureau Halt, omdat hij te vroeg vuurwerk had afgestoken. Dus, eigenlijk is Jur een grotere “crimineel” dan dat twin en ik zijn :P

Hij heeft al eens “straf” gehad van de politie en twin en ik alleen nog maar bekeuringen voor zonder licht fietsen enzo.

Ik ben dus ook wel wat meer over hem te weten gekomen en dat vind ik wel fijn.

Jur zei dat als we dan toch iets crimineels samen gaan doen, moet het maar een “crime passionnel” zijn. Toen moest ik wel lachen, want hij bedoelde het vast positief, maar volgens mij is een “crime passionnel” dat je uit jaloezie bijvoorbeeld je partner iets aan doet, omdat die vreemd gaat of zoiets.
Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Eerwraak#Crime_passionnel

Toen ik dat uitlegde moest ie lachen, want hij bedoelde iets “crimineel goeds en fijns doen” met iemand die je graag mag.
Dat laatste lijkt me wel leuk om te doen met Jur :)

Ik vind het wel jammer dat “onze date” niet zo romantisch gelopen is als ik van tevoren gedacht en gehoopt had, maar ik ben toch wel blij dat ik iets onvergetelijks met Jur heb meegemaakt en we elkaar toch ook wat beter hebben leren kennen.

Over seks heb ik het niet echt met Jur gehad. Ik heb ook nog niks verteld over dat twin en ik zijn misbruikt. Als we echt iets krijgen wil ik hem er wel over vertellen, maar nu is het nog te vroeg, denk ik.

Jur had wel gevraagd of ik al “iets” met jongens gedaan had en toen had ik “ja” gezegd, maar verder hadden we het er niet over gehad, want dan kwam er weer iemand ons iets vragen of bij ons in de buurt zitten en het zijn wel Fransen, maar misschien zit er wel een Belg tussen ofzo die ook Nederlands spreekt of begrijpt en das dan raar als die dat hoort. Misschien dat iemand ons daarom “tapettes” noemde, idk 😞 :@

Luca is echt top dat hij mij met Jur laat praten. We hebben wel afgesproken om elkaar op de hoogte te houden en te vertellen wat Jur en ik wel en niet gedaan hebben. In principe heb ik Luca gezegd dat ik niet zomaar seks met Jur ga hebben, maar Luca zei ook “je weet nooit van tevoren wat er gebeurt. Dus als jullie kussen of zo, kan ik het wel snappen, maar ik hoop dan wel dat je er eerlijk over bent”.

Dus ja, ik ga me wel aan die afspraak houden. Voorlopig is er nog niks gebeurd tussen Jur en mij, behalve elkaars hand vast houden en tegen elkaar aan zitten met onze benen. Dat voelde wel goed btw. Oh ja en elkaar aankijken en glimlachen en even elkaar een knuffel geven.

Luca wil graag lichamelijk contact en ik vind dat ook fijn.

In principe is pijpen en aftrekken ook seks, net als neuken natuurlijk, maar het voelt anders. Ik bedoel, neuken lijkt een stapje verder te zijn. Je gaat elkaar eerst ontdekken door hand in hand te lopen en te knuffelen en dan een kusje en zo steeds iets verder. Dan elkaars piemel eens aanraken en later echt aftrekken. De volgende stap is dan elkaars piemel likken en uiteindelijk komt dan neuken.

Tenminste dat hoor je dan dat er soort volgorde in zit. Maar twin en ik weten niet hoe dat “normaal” is. Maar neuken lijkt de ultieme vorm van seks te zijn, hoewel ik misschien het liefste van alles wel pijp.

Ik weet niet of het lukt en of Luca even zonder seks met mij wil :8

Hij gunt me wel dat ik erachter kom wat Jur voor mij betekent, maar ergens wil hij me dichtbij hem houden en dat ook voelen door seks met mij te hebben.

Ik heb nog steeds dat gevoel voor Luca en wil mijn liefde voor hem ook laten zien en hem laten voelen. Ik wil hem niet kwijt.

Misschien is het allemaal wel heel oneerlijk tegenover Jur, maar het is wat het is. Ik wil wel alles eerlijk tegen Jur zeggen en hem niet voor de gek houden.

Moeilijk, moeilijk,….

Ik moet met hem verder praten, zo snel mogelijk

Tot slot nog een paar opmerkingen voor iedereen apart. In principe is het verhaal hierboven voor “iedereen” en heb ik wsch de meeste vragen of opmerkingen van jullie wel al beantwoord, maar toch hier en daar nog een opmerking.


@100Divergent11,

Bedankt voor @Asy uit te leggen hoe dat verwijzen werkt. Ik had al zitten denken, “hoe moet ik dat uitleggen”, maar jij bent mijn reddende engel (weer) 😃 :D

Btw jij ziet er natuurlijk niet idioot uit en je bent wel leuk ;)
Op ieder potje past een dekseltje 🙂 en ik weet zeker dat er ergens een jongen (of meerdere jongens) “rondloopt” die later iets met jou “krijgt” of een meisje, mocht je toch van voorkeur willen wisselen.

Jur en ik hebben elkaar idd beter leren kennen op het politiebureau en we gaan in het vervolg maar niet meer over en door omheiningen klimmen.


@Asy,

bedankt voor je reacties. Ik vind het altijd leuk als iemand de moeite neemt om een topic te lezen en er op te reageren, dus wat dat betreft hoor je bij de mensen die ik aardig vind, dus maak je daar maar geen zorgen om :D

Je houdt wel van een directe aanpak en eigenlijk is het heel simpel als ik Jur vraag “of ie gay is en of hij een relatie wil iemand die al een relatie met iemand anders heeft” dan zijn we eruit :P

Ik ben al begonnen met vragen stellen en vertellen, maar ben er nog niet helemaal. Ik doe mijn best :)


@Pin,

sorry dat ik je het “moeilijk” maak en je hele dagprogramma in de war schop en dat ik zo’n “ernstig geval” ben dat de laptop er aan te pas moet komen haha 😃 🆒

Maar ik ben wel heel blij met alles wat je voor ons doet. Ik kan je niet genoeg bedanken :)

Qua seks heb ik al een beetje hierboven uitgelegd. Ik ga het er toch nog maar eens even met Luca over hebben wat we het beste kunnen doen. Het zijn idd allemaal soorten seks, of ik Luca nou aftrek, pijp of neuk en hij mij. Het is en blijft seks.

Maar net zoals Luca wil ik ergens wel voelen dat we nog samen zijn of is dat heel erg egoïstisch??

Ik probeer zo snel mogelijk “alles” uit te praten met Jur.
Oh ja, dat linkje ga ik zo tijdens de "hot dogs" even proberen te lezen. Ik ga je er alvast voor bedanken en reageer er later wel ff op

Wish me luck


De rest ga ik wel een andere keer vertellen, want we gaan ff lunchen.

Onze zus heeft zelf hot dogs gemaakt van een paar stukken stokbrood met overal 2 worstjes erin en lekker veel mosterd erop.

Het doet me aan iets denken, die worstjes met saus 😛 :P

Ik weet trouwens niet of die Fransen daar ook een naam voor hebben?? Misschien “chaud chiens” avec moutarde?? :?

Fijne middag en vakantie aan iedereen :)
Maak er een leuke dag van en geniet ervan zoals twin en ik en de rest ook proberen te doen :D

Tot later.

Groetjes,
M&M’s
Kennelijk zagen we er “vluchtgevaarlijk” uit haha.

Ik kan het me zo voorstellen. Hoewel het niet handig was, moet ik er best om lachen.

Jij wilde zeker zijn dat je je ID niet kwijtraakte, dus heb je hem verstandig op het strand laten liggen. Handig, zolang je geen politie tegenkomt.
Jullie zijn vast niet de eersten die in zwemkleding zonder ID aangetroffen worden, zeker op een toeristische plaats.

Wat stom dat die agent dat zei. Ze staan in voor de veiligheid en het welzijn van de burger, maar mogen wel nare opmerkingen maken naar die burger toe? Belachelijk van die agent. Misschien wilde die agent ‘stoer’ en ‘modern’ doen door woorden te gebruiken die jongeren gebruiken ofzo. Faal.

Ik denk dat je het goed aangepakt hebt. Jullie hebben rustig gepraat en elkaar beter leren kennen. Nooit verkeerd.

Wowow, een crimineel. Te vroeg vuurwerk afsteken, aiai. Beetje brandstichter is hij wel, want hij heeft jouw hart in vuur en vlam gezet.

Haha, lief misverstandje van die ‘crime passionnel’.

Vertel hem wat je wilt vertellen op het juiste moment. Met sommige dingen kan je wachten, als je dat fijner vindt.

Dat samen op het politiebureau zitten heeft vast een band geschept. In ieder geval een verhaal waar jullie later vast om kunnen lachen.

Echt lief dat Luca je ‘ontdekkingsruimte’ geeft. Hij weet vast dat hij jou kan vertrouwen, en dat je altijd eerlijk met hem bent.

Je houdt nog heel erg van Luca, dus jullie kunnen nog seks hebben. Misschien is dat verwarrend. Doe maar wat juist aanvoelt.

Oneerlijk voor Jur? Ik zie geen oneerlijkheid. Je houdt Jur helemaal niet voor de gek. Je wacht geduldig het juiste moment af. Hopelijk wordt dat juiste moment volgende keer niet onderbroken door agenten.

Op ieder potje past een dekseltje en ik weet zeker dat er ergens een jongen (of meerdere jongens) “rondloopt” die later iets met jou “krijgt” of een meisje, mocht je toch van voorkeur willen wisselen.

Ik hoop het. Naar mijn gevoel wordt het een jongen, maar you never know.

en we gaan in het vervolg maar niet meer over en door omheiningen klimmen.

Lijkt me een goed plan.

Maar net zoals Luca wil ik ergens wel voelen dat we nog samen zijn of is dat heel erg egoïstisch??

Waar zou het egoïstisch zijn? Ik zie geen egoïsme.

Misschien “chaud chiens” avec moutarde??

Kan je aan die agent vragen die jullie “tapettes” noemde. Als hij toch zo mee is met alle woordjes.

Fijne dag verder 🙂
Ik kwam net dit artikel tegen. Vooral volgende stukjes vind je misschien interessant:

'Ze mogen dan wel alles samendoen, de koppels benadrukken wel dat ze nog altijd individuen zijn. “We werken op andere plaatsen, hebben verschillende interesses en respecteren elkaar voor die verschillen”, zegt Zack.'

'“We gaan gewoon samen door het leven en zo dat lukt nu eenmaal”, treedt Krissie bij. “Er is een speciale tweelingband. Iemand hebben die je begrijpt, dat is gewoon fantastisch.”
Ik heb net alle posts hier gelezen en wow, wat een verhaal. En wat fijn dat Luca positief reageerde.

Als ik jou was zou ik Jur gewoon vragen of hij gevoelens voor je heeft. Als hij niet op jongens valt lijkt hij het idee van 2 jongens samen ook niet raar te vinden. En als ik eerlijk ben weet ik bijna wel zeker dat Jur jou ook wel ziet zitten, of tenminste homo/bi is (niet dat ik ervaring heb met mijn saaie leven). Als je het besluit te vragen, veel succes
Sorry voor de late berichtgeving, maar het liep allemaal een beetje anders dan ik van tevoren had gedacht.

@perenbomen,

bedankt voor je reactie.

Ik ben ook wel blij met hoe Luca ermee omgaat. Het had ook heel anders kunnen lopen.

Ik heb Jur vandaag (nou ja, inmiddels gisteren, donderdag) niet gezien en gesproken, dus moet het ff wachten tot morgen (nou ja, vandaag, vrijdag) dat ik weer met hem kan praten. Ik heb hem al wel wat over mezelf verteld, toen we op het politiebureau zaten, maar verder hebben we het er nog niet over gehad.

Ik denk ook wel dat Jur mij leuk vindt, maar ja, zeker weten is beter. Hij heeft iig geen moeite met jongens die op andere jongens vallen.

Ik ben het zeker van plan om hem te vragen. Moet alleen even een geschikt moment kiezen. Maar ik laat het wel weten hoe het verder gaat.


@de anderen die gereageerd hebben,

Ja, haha, die agent zal ook wel een woord voor “hot dog” in het Frans hebben.

Hij zat trouwens de hele tijd naar mijn “hot dog” te kijken 😞, terwijl ik daar zat in alleen mijn speedo. Jur had iig nog gwn een onderbroek aan met een sportbroekje erover en we hadden één handdoek bij ons (daar zat ik op) en teenslippers aan.
Jur had zijn ID kaartje in zijn telefoonhoesje, wel slim, moet ik ook doen, maar ja, ik had mijn telefoon ook niet bij me, dus ja. Ik kon die telefoon moeilijk in mijn speedo stoppen, toch? :P

Ik mocht van die ene vervelende agent ook eerst niet gaan plassen, terwijl ik best nodig moest. Kennelijk vond hij dat wel leuk om mij in mijn piemel te zien knijpen om het op te kunnen houden ofzo. Hij noemt ons dan wel “tapettes”, maar volgens mij is hij een “pédé”

Ik had toen aan een vrouwelijke agente gevraagd of ik “pipi” mocht doen en die zei gelukkig “bien sûr”
Het is wel raar om alleen in je speedo door een politiebureau te lopen. Iedereen staart je gelijk zo aan, alsof je iets misdaan hebt :8

Toen we “vrij gelaten werden” hebben we nog wel ff een paar selfies in zwembroek voor en in het politiebureau gemaakt. Die vrouw was wel aardig. Volgens mij ergerde ze zich ook aan die collega die die opmerkingen had gemaakt. Ze had voor de foto net gedaan of ze onze handboeien los gemaakt had. Maar we hadden helemaal nooit handboeien om gehad, maar het was wel grappig geweest dat Jur en ik samen in de handboeien zouden zitten. Dan zaten we iig al aan elkaar vast.

Ik heb nog steeds wel een enkelband en armbandjes om, maar die heb ik van Luca gekregen vorig jaar en niet van de politie, dus die gaan sws niet af :)

Jur en ik zijn er wel closer door geworden. Hij kon alleen met mij praten, want hij snapte niet wat er allemaal gezegd werd. Later zei hij dat hij in het begin wel een beetje bang was en blij was dat ik bij hem was en dat dat hem gerust stelde. Ook toen papa kwam en die ook niet boos was op Jur en mij, keek hij ineens veel blijer 😃 en dat deed mij dan weer goed.

Hij zei in de auto, dat zijn papa wel boos zou zijn en hij was wel een beetje benauwd hoe zijn ouders zouden reageren :(

Na het politiebureau hadden we met papa ijsjes gehaald voor iedereen en papa was mee gegaan naar het strand en had het allemaal even uitgelegd aan Jur zijn ouders. Slim hè, van papa, wie kan er dan nog boos zijn op ons 😛
Hij had gezegd dat het gewoon alleen ging om mijn ID en dat er verder eigenlijk niks aan de hand was en hij had sorry gezegd, maar Jur zijn papa zei dat het niet erg was en dat zoiets nou eenmaal kan gebeuren met een paar van die eigenwijze pubers 😉 🆒

Toen hadden we de selfies laten zien en konden ze er wel om lachen. Ik ben blij dat Jur zijn ouders niet boos op hem waren en ook niet op mij, want ik had hem er mee naartoe genomen.

Het zijn wel “mijn schoonouders”, hahaha, nee zover is het natuurlijk helemaal nog niet. Maar ik wil wel een goede indruk maken op ze.

Jur, die kleine crimineel 😃 heeft idd mijn hart en vuur en vlam gezet, maar daar ga ik hem geen straf voor geven, eerder voor belonen. Tips voor een passende straf zijn welkom.

Nog even over die linkjes. Bedankt ervoor en het blijkt wel dat twin en ik niet de enigen zijn die er een aparte relatie op na houden. Alleen zijn wij nog een stuk jonger en kan ik me nog niet echt voorstellen hoe het later zal zijn als we van school zijn en werken en zelf een huis hebben. Maar het kan iig wel dat je met meer jongens samen gaat wonen, dus er is nog “hoop” voor ons.

Eerst maar eens even kijken hoe het met Jur zit.

Zeker stom die opmerkingen van die agent en bedankt voor de tips en de link. Op die site kan ik nog wel wat leuke woordjes vinden. Ik kan ze beter niet tegen een politieagent zeggen ofc.

Jur is vandaag (donderdag) een hele dag naar St. Tropez, dus we zien hem morgen (vrijdag) pas weer.

Twin en ik zijn samen met Laurent een hele dag weg geweest op de fiets, dus ik kon niet eerder posten. De rest wilde niet mee fietsen. Die hebben een hele dag in de zon en het water gelegen. Twin en ik willen wel een beetje beweging af en toe.

Ik had tussendoor wel ff het forum gecheckt, maar niks gepost. We hebben niet de hele dag gefietst hoor, misschien 50 km heen en 50 km terug en voor de rest bij een meertje gezwommen en lekker in de zon gelegen. Dus, ongeveer hetzelfde als de jongens, alleen dan 50 km verderop 😛 Lekker slim van ons. Maar we hebben wel een leuke dag met Laurent gehad. Die kan af en toe wel een beetje extra aandacht gebruiken.

Ik ga morgen proberen wat verder met Jur te komen en dan ga ik wel weer een update geven.

Haha, ik wil natuurlijk niet echt een “crime passionnel” met Jur plegen, maar alleen crimineel leuke dingen met hem doen en geen strafbare dingen.

Ik kan nu nog niet voor Jur kiezen, dus vind ik het ook moeilijk om al afscheid te nemen van Luca.

Of neuken ook voor Luca de ultieme seks is? Nou ik vind neuken met Luca en hij vindt dat ook, intiemer dan bv. pijpen. Je bent dan nog meer één. Dat komt omdat wij niet zo vaak doggy doen, maar meer dat ik (of Luca, ligt eraan wie wie neukt) op mijn rug lig en dat Luca dan tussen mijn benen zit of staat en dan vanaf “voor” mij neukt en dan kan hij mij ook tegelijk aftrekken of strelen en we kunnen dan ook kussen. Beetje afhankelijk of we allebei liggen of eentje ligt en de ander staat.

Ook doen we graag dat ik bijv. bij Luca op schoot zit en dat hij mij dan neukt en dat we elkaar dan aankijken. Dat is intiemer dan pijpen. Bij pijpen kijken we elkaar ook wel eens aan en das ook geil, maar weer anders. Als we elkaar tegelijk pijpen (standje 69 dus) voelt het wel superlekker, maar dan zie je elkaar niet echt als je klaarkomt. Beetje lastig uit te leggen. Het is vooral een gevoel, zowel geestelijk als ook lichamelijk, dus het voelt in onze piemels dan ook anders als we neuken t.o.v. pijpen.

Nog een kleine tips voor hot dogs (nu we het toch over doggy hebben) van stokbrood: snijdt een stuk stokbrood af, net zo lang als het worstje. Maak met de steel van een houten lepel een gat in het stokbrood, doe saus naar keuze in het gat en dan stop je het worstje in het gat. Dan hoef je het stokbrood niet in de lengte door te snijden. Smakelijk eten :)

Dat was ‘m weer voor het moment.

Update volgt zodra er nieuws is en ik tijd heb om te schrijven en posten.

Bedankt iedereen voor het lezen en voor alle reacties :D

Geniet van elke dag :)
Doen wij ook:8

Groetjes,
M&M’s
Wat een nare agent. Als ik agente was (haha, 100Divergent11 agent), had ik wat kleren voor je gezocht. Ik zou vermoeden dat ze op een politiebureau wel wat reservekleren hebben liggen. Echt, wat een nare man. Wel fijn dat die vrouwelijke agent vriendelijker was.

Miyagi-sensei is voor jullie opgekomen, dat is fijn. Nu ik aan Mr. Miyagi denk; ik heb gisteren Karate Kid gekeken (totaal irrelevant, maar goed). Nu stel ik mij jullie vader voor als Mr. Miyagi, en jullie als Daniel, het hoofdpersonage. Die agent kan de gemene trainer van de karateclub van de “slechten” zijn.

Jur, die kleine crimineel heeft idd mijn hart en vuur en vlam gezet, maar daar ga ik hem geen straf voor geven, eerder voor belonen. Tips voor een passende straf zijn welkom.

Samen een ijsje eten, om de vlammen te koelen ;)

Ik ken wat Japanse woorden die die agent zouden kunnen omschrijven, maar laten we die erbuiten houden. We zullen het doen met de goede, oude ‘shouganai’, en aanvaarden dat dit gebeurd is, en dat jullie hopelijk niet meer terug moeten ;)

Bedankt voor de hot-dog tips.

Dus, ‘Banzai’, zoals ze in Karate Kid zeggen, en met alle enthousiasme van je vakantie, en de mensen om je heen, genieten. Doe maar wat je wilt doen op het moment dat je er klaar voor bent.
@100Divergent11,

het was echt zo’n miezerig mannetje, die agent. Hij had wel meer opmerkingen gemaakt, beetje in dezelfde trant.

Ik weet niet of ik zomaar kleren van het politiebureau had aangetrokken. Je weet ook niet wie die al allemaal aan gehad heeft. Ik had eerst mijn handdoek gewoon om mijn middel gedaan en dan zo vastgeknoopt, zeg maar. Maar toen moesten we op een plastic bankje zitten en die leuning zag er niet zo fris uit, dus had ik die handdoek over dat bankje gelegd en toen zat ik natuurlijk weer alleen in mijn zwembroek :)

Mr. Miyagi (papa) vindt het wel grappig dat je hem sensai noemt.
Die agent is net als die vervelende coach, klopt precies. Echt zo’n sneaky treiteraar.

Daniel heeft een mooie schorre stem vind ik, is wel soort van opwindend, maar hij is ondertussen al veel te oud voor mij, want het is al een oude film.

Samen een ijsje eten met Jur lijkt me wel een cool idee, maar hij moet natuurlijk niet teveel afkoelen door het ijsje 🆒

Als ik nou trakteer en hem wijsmaak dat ik maar geld heb voor één ijsje en dat we er dan samen, tegelijkertijd van moeten likken, dan wordt het misschien wel spannend of ik zijn tong aanraak met de mijne 😛 :P

Dan moeten we wel op een beetje een rustig plekje zitten en niet dat iedereen naar ons zit te kijken. Alhoewel me dat ergens ook weer niks kan schelen.
Dan is het gewoon ‘shouganai’

Zou ik dat proberen of is dat er een beetje over? :?

Ik heb zo’n zin in Jur. Ik hoop dat het werkt ? ?

Groetjes voor nu en ik ga zo zwemmen en chillen met de jongens,
M&M’s
Hoe zo'n types in de hulpverlening terechtkomen, en dan nog als agent. Ik hoop dat hij vooral taken heeft waarbij hij niet te veel met mensen omgaat.

Ik weet niet of ik zomaar kleren van het politiebureau had aangetrokken. Je weet ook niet wie die al allemaal aan gehad heeft.

Goed punt. Het was misschien even fijn geweest als je een schone joggingbroek kon aantrekken, maar het was best vervelend geweest als die vies was.

Samen een ijsje eten met Jur lijkt me wel een cool idee, maar hij moet natuurlijk niet teveel afkoelen door het ijsje

Al eet hij honderd ijsjes, denk ik dat jij hem hot blijft vinden ;)

Als ik nou trakteer en hem wijsmaak dat ik maar geld heb voor één ijsje en dat we er dan samen, tegelijkertijd van moeten likken, dan wordt het misschien wel spannend of ik zijn tong aanraak met de mijne

Beetje zoals dit, vanaf 2:57. Op een rustig plekje lijkt me fijner. Misschien vindt Jur dat ook fijner. Lijkt me ook romantischer, als je geen pottekijkers hebt.

Je kan zeggen dat je maar geld hebt voor één ijsje, en zeggen dat je er wel eentje met hem wilt delen, als hij dat ok vindt. Dan kan hij zelf antwoord geven.

In het Japans heb je gradaties om te zeggen hoe graag je iemand ziet. Je hebt 'suki', wat betekent: 'Ik zie je graag.' Dan heb je 'daisuki', wat betekent 'Ik zie je heel graag.' en dan heb je 'aishiteru', wat betekent 'Ik hou van je'. Kies maar 🙂 (of, you know, doe het gewoon in het Nederlands)

Veel plezier 🙂
Hi everybody,

Jur en ik draaien een beetje om elkaar heen, maar we komen niet echt verder en het goeie moment was er ook nog niet. Of we zijn niet alleen of ik durf niet ofzo :P

Het lijkt wel of er bij ons allebei een beetje de rem op zit.

Ik wil meer en Jur volgens mij ook.

Zou hij vanwege Luca niet dichter bij mij willen komen? Ik wil Jur niet forceren en Luca niet kwetsen. Luca heeft mij wel gezegd dat ik van hem met Jur mag om te kijken wat het precies is wat ik voel voor Jur, dus ja.

Misschien ben ik ook nog niet duidelijk genoeg tegen Jur.

We doen wel leuke dingen met elkaar en raken elkaar best vaak aan. Jur en ik hebben elkaar al verschillende keren ingesmeerd met zonnebrandcrème. En dan niet alleen elkaars rug, maar ook plekken waar we zelf makkelijk bij kunnen, zoals onze buik en benen.

Ik had Jur zijn billen ook al ingesmeerd. Hij lag bloot op zijn buik bij ons in de tuin en vroeg of ik zijn rug even wilden insmeren. Ik heb altijd een beetje moeite met waar je rug eindigt en je billen beginnen 😛, dus ik was al een beetje "laag" aan het smeren en toen zei hij “doe nou de rest ook maar”.

Toen zei ik “ok” en ik deed zijn billen en benen en zei toen “draai je nu maar om dan”, maar hij zei “dat kan nu niet”. Ik weet niet waarom, misschien omdat Laurent erbij was of misschien had ie wel een stijve gekregen, maar dat weet ik niet. Hij lachte er wel bij, toen hij het zei.

Ik vond het wel fijn dat ik aan zijn billen mocht zitten. Het zegt toch ook wel iets als hij dat toelaat/vraagt?
Er moet nu echt wat gebeuren, anders weet ik nog niks voordat Jur weer naar huis gaat.

Ik ga iig die truc met dat ene ijsje maar doen, das misschien wel een beginnetje tot iets moois. Zoals een kus, net als in dat tekenfilmpje :D

Luca en twin vroegen al of er een beetje meer vaart achter kon :8

Makkelijker gezegd dan gedaan. Zij hebben ook geen goede tips voor ons, dus ja.

Ik heb daarnet en gisteren ook al, voor het eerst sinds vorige week, weer een paar keer met Luca geneukt en dat was echt heel fijn 😃, maar toch blijft ook dat gevoel voor Jur er. Het is best verwarrend.
Je zou denken dat na fijne seks mijn gevoelens voor Luca duidelijk zijn en dat dan die voor Jur wel minder zouden worden, maar die voor Jur lijken eerder nog sterker te worden.

Ik kan Jur nu ook niet zo maar ineens geen aandacht meer geven. Dat zou hij ook niet snappen. Ik heb hem al zoveel signalen gegeven en het zou niet echt eerlijk zijn om dan nu hem ineens afstandelijk te gaan behandelen.

Afgezien van dat ik het niet kan, wil ik het ook niet.

Soms zijn we op het strand en in het water met elkaar aan het stoeien en dan krijg ik er gwn een stijve van. Das niet echt handig in een kleine speedo, dus dan maar even beetje verder in het water dat iig mijn zwembroek onder water zit.

Het is niet dat hij dan mijn piemel aanraakt, want dan kun je verwachten dat die stijf wordt, maar als ik alleen al zijn lichaamswarmte voel en zijn haar ruik ofzo.

Tijdens het stoeien is Jur vaak degene die bovenop mij gaat liggen en das wel opwindend, maar als hij niet zegt wat hij voor me voelt is het wel onduidelijk wat hij bedoelt.

Hij is steeds makkelijker met bloot in mijn bijzijn. We douchen regelmatig samen na het zwemmen, maar we raken elkaar niet echt aan, behalve per ongeluk dan.

Hij kleedt zich vaak om als ik bij hem ben, voordat we naar het strand gaan en dan moet ie altijd nog een andere zwembroek aandoen, vlak voor mijn neus. Ik geniet wel van zijn blote lichaam, want hij is echt wel knap, dus mij hoor je niet klagen.

Het lijkt wel of hij dat expres pas doet als ik bij hem ben. Zijn dat signalen van hem of zoek ik iets achter dingen die er niet zijn?

Zo kunnen we nog wel een paar weken doorgaan, maar dat schiet niet op :(

Moet ik vragen of ik een keertje bij hem mag slapen in zijn tentje?
Of is het beter om hem uit te nodigen om bij mij te logeren, maar dan zijn Luca en twin en Justin en Christian en soms Laurent er ook bij. Of iig in de buurt.

Meestal slapen we met de jongens in één kamer. We hebben allemaal matrassen tegen elkaar gelegd op de grond.

Ik hoop op een mooie voorspellende droom of gwn een goed idee voor strakjes als ik weer wakker wordt.

Als jullie tips hebben, laat het weten ajb :)

Btw ik was net toch even wakker omdat ik moest plassen na het seksen, dus heb ik deze reactie gelijk maar even afgemaakt en gepost. Ik ga zo nog wel een paar uurtjes slapen, want ik ben nog niet uitgeslapen.


@100Divergent11,

ik zou gaan voor 'aishiteru', denk ik. Bedankt voor je reactie en het linkje :)

Groetjes,
M&M’s

Reageer