Vraag

Pijpvideo gemaakt door vriend

  • 4 December 2019
  • 3 reacties
  • 811 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hoi ik ben Ann en ik ben 16 jaar. 

Ik heb sinds kort (een maandje) een vriend, hij is heel stoer maar aan de andere kant heeft hij een heel zacht hartje.... tenminste dat dacht ik.

De 1e keer toen we afspreekt was het leuk. De 2e keer ook. 3e keer had ik hem gepijpt in de wc van de bibliotheek, dit was voor mij de 1e keer en ik vond het eigenlijk heel leuk en spannend. Ik wilde hem snel weer zien. 

de 4e keer dat we afspreken begon alles anders te zijn, deze keer sproken we niet af in mijn stad maar in die van hem. Toen ik aankwam op station stond hij daar met een vriend van hem, Wat ik al gek vond. Maarja maakte niet uit ik was blij om mijn vriend te zien. We gingen een stukje lopen en hij zei tegen zijn vriend dat hij even hier moest wachten, terwijl wij verder liepen. We gingen naar een heel afgelegen bosje en daar begon hij me al aan te raken, ik vond het heel leuk en opwindend. Hij had me daar gevingerd en ik had hem weer gepijpt.

Terwijl ik bezig was merkte ik dat hij zijn telefoon pakte. Ik dacht dat hij me aan het filmen was maar op dat moment stonden mijn gedachtes gewoon even stil. Ik durfde er ook niks van te zeggen. Een paar seconden later vroeg hij of hij een muziekje op moest zetten dus ik dacht "die telefoon zal vast wel gewoon voor de muziek zijn geweest." 

Nu is het een week later. Hij appt me en hij zegt dat ik met te veel jongens praat: "je praat met veel jongens he, succes daarmee." maar dit is helemaal niet waar. Ik praat alleen met hem. De andere jongens zijn vriendschappelijk. 

Ik vertelde hem dus dat dit een misverstand is en totaal niet waar. Toen stuurde hij me een video..…

De video duurde 5 seconde, ik sta er op, die hem aan het pijpen is. Hij stuurt: "Moet ik dit soms naar je ouders sturen hoertje." 

Mijn hart stond even stil. ik weet echt niet wat ik moet doen, ik heb ook nog niet op het bericht gereageerd ik ben zo bang.... Mijn ouders weten totaaaaal niet dat ik dit soort dingen doe en uberhoud dat ik een vriendje had. Ik deed alles stiekem. mijn moeder is ook nog heel ziek en als ze dit te zien zou krijgen zou ze er echt kapot van zijn.

Ik kan deze emoties niet meer aan, alsjeblieft iemand help me. 


3 reacties

Badge

Je kan naar de politie gaan en de chat laten zien. Ook het filmpje. want iemand chanteren met zulke filmpjes mag niet. sowieso mag je iemand niet chanteren. en als je je echt slecht voelt lokale is het opgelost kan je altijd met iemand praten. bijvoorbeeld een psycholoog of met de kindertelefoon. en je ouders zullen er achter komen, maar ik weet  zeker dat ze je zullen steunen. 

ps. het is NIET jouw schuld

<3 

Het is ook wel wat rap gebeurt echter wel niet leuk voor je en inderdaad probeer aan het filmpje te geraken zodat jij iets om handen hebt voor de politie want 

1. Privacy schending want het filmpje is gemaakt zonder jou toestemming.

2. Je bent 16 dus een seksfilm en sorry als het grof klinkt maar is niet mijn bedoeling maar dit valt onder kinderporno en wettelijk zeer verboden om beeldmateriaal te hebben wat hij heeft 

3. Afpersing en chantage zijn ook strafbaar 

4. Je bent een meisje dus laat hem op zijn woorden letten of zeg simpel weg dat je bent aangerand want kan hij het smerig spelen dan moet jij dat ook doen. 

Ik ben persoonlijk een transgender meisje en heb een vriendin die ook wel eens seks wilt maar daarom wil ik nog niet en dat respecteerd zij dan en geef ik een kusje en een knuffel maar gaan dreigen vind ik geen liefde en zoals ik kan zien bij jou ben je enkel goed voor hem als je hem seksueel bevredigd en voor rest niks want een goede lief dreigt niet of chanteert niet.

 

Je vrijt uit liefde en vertrouwen dat heeft hij geschonden en je moet je niet laten zwart maken als hoer wat je niet bent want naar mijn weet is een hoer iemand die betaald wordt voor liefde dus ann schaam je niet en doe je woord bij de politie omdat het hun job is smeerlapperij tegen te gaan en zij beoordelen niemand. In hun ogen ben jij slechts een slachtoffer van seksuele afpersing en het is hun job om jou je je leven als dat van voor het incident terug te geven maar dan moet je hen wel de kans geven jou te helpen.

Hallo Wormenxx :)

Ik denk dat je het best aangifte bij de politie kunt doen want dit is niet normaal wat hij doet. Jou vriendje had je niet wegens de liefde maar voor die pijpvideo waarschijnlijk. Ik zou het misschien ook vertellen aan je ouders dat je '’zogenaamd aangerand'’ bent zodat het niet onverwachts voor hun komt,

-Dr8gon99

Reageer