Vervelende opmerkingen over kont en borsten

  • 27 December 2017
  • 26 reacties
  • 3848 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hallo, ik ben Annie
Ik ben 14 jaar oud en zit in de tweede. Op school word er vaak tegen mij gezegd dat ik plat ben en zo. Ik ben eigenlijk met alles laat want ik ben ook nog niet ongesteld geweest en heb veel kleinere borsten dan de rest uit mijn klas. Als jongens een opmerking maken over mijn billen negeer ik ze gewoon. Als ik gewoon met mijn hoofd op mijn handen (dus ook naar voren) zit gaan ze meteen roepen dat ik aan het forceren ben.
Wat kan ik hier tegen doen???

26 reacties

Tek u er niets van aan ik heb een maatje c/d da is nie leuk hoor jongens geven dan ook commentaar waar ge vaak zoiets van hebt van wtf is mis met jou (kijk Porno als ge et nie kunt laten maar stop me da gezeik) heb denk k dan liever plank dan dubbelzinnig grappen ?
K doe turnen ben dus lenig, dan krijg ge nog meer zulke grappen ??. Bij turnen is het ook niet leuk ge draagt da mee (exstra gewicht), ze wibbelen dan, et doet soms pijn als ge op je buik ligt, ge lijkt dikker... Meisjes met niets hebben die last niet en lijken zo veel smaller... Mss 2pluspunten ge ziet er sexy uit (met voor en nadelen ???) en wrs goe voor je kind later.... Maar wees gerust je zal er wel krijgen al zijn ze 'maar' (smal en humbel?) Klein en fijn
Zeer flauw van hen.
Het is niet alsof zij niet onzeker zijn over hun lichaam.

In ieder geval lijkt het mij handig om dit met jouw mentor te bespreken, dat gedrag is namelijk niet gewenst.
Misschien kun jij er met een vriendin of vriend over praten, zodat zij voor jou op kunnen komen wanneer jij niet tot die jongens doordringt.
Als je een hele dikke kont hebt en grote borsten, dan ben je ook niet gelukkig, want dan willen jongens bijvoorbeeld alleen daarom een relatie met je, als je wat minder hebt dan de anderen ( er zijn genoeg mensen die ook nog moeten groeien, ik ook) dan weet je ook zeker in een relatie dat de jongen het doet om jou als persoon en niet om jou lichaam
ik snap je helemaal ik heb vriendinnen met cup B en zelf al 2 jaar Aa en een kont zit er bij mij ook niet in want ik heb nogal ondergewicht maar ik weet zeker dat jou tijd nog komt en dat je uiteindelijk gewoon een hele mooie vrouw word en ze er heel erg spijt van gaan krijgen

X
panda
Gewoon negeren,
Geloof me, je krijgt het heus wel.
😉
Hai!
Ik denk het beste is dat je er niet op reageert en gewoon laat gaan hoe moeilijk het is.
Ieder lichaam is anders dus jou lichaam ook, schaam je niet over je uiterlijk! Je bent hoe je bent en mensen hebben dat maar te accepteren. Als je er toch veel te veel last van krijgt van die opmerkingen ga dan naar je mentor of iemand die je kan helpen want het moet niet onder je school presentaties lijden.

Groet,

Evalynn
Zegt meer over de mensen die de opmerking maken als over jou, het geeft gewoon aan dat de mensen die de opmerking maken geen respect hebben voor vrouwen de billen en de borsten zijn echt niet belangrijk het gaat toch meer om je persoonlijkheid jij bent misschien iets later maar dat wil niet zeggen dat je ze helemaal niet krijgt
Je bent nog nie eens ongesteld geweest dat betekent dus ook wel datt het allemaal nog gaat groeien?
Hoi !

Zoals iedereen hier al zei : wees blij met jezelf , je bent echt mooi zoals je bent , en van jou zal je lichaam heus ook nog veranderen hoor , als is het wat later dan je klasgenoten . je kan proberen zelf aan de personen die dit zeggen te laten merken dat je het echt niet meer oké vindt , maar het beste is toch om het met iemand te bespreken zoals je mentor zodat hij/zij die klasgenoten er op kan aanspreken , want dit gedrag is helemaal niet fijn voor jou en ook erg zinloos !

Komt wel goed !
Groetjes , Lot
Hey,

Vroeg of laat, ooit krijg je mooie meloentjes. Ik ben ook nog maar een plank met doperwtjes 😉 En over dat ongesteld zijn, al moet ik m'n vriendinnen geloven; wees blij. Je moet maar zo denken, iedereen komt er wel (nou ja, elke vrouw ;o)

Al maken die mensen weer zo'n opmerking moet je gewoon terugbijten. Ik heb ook van die mensen in mijn klas die opmerkingen maken over de dingen die ik doe, leuk vind etc. maar vergeet niet dat zij ook niet perfect zijn. En al help dat ook niet, vertel het je vriendinnen. Zij zijn er sowieso voor je.

Groetjess
In het geheim zijn ze heel onzeker over zichzelf. Geloof me. Ze moeten hun onzekerheid verbergen door stoer te doen en stoer te doen tegen anderen om hun weer onzeker te maken.
Hé weetje ik zeg f*ck huh en boeie dat je ni grote hebt ze horen je ni te irriteren daarover ze groeien sws nog ookal doen ze dat ni (ga k wel vanuit) boeie alle jongens om me heen vinde meide met fk grote * lekker ik totaal ni er moet wel beetje zijn maar ni teveel dus jah maar aangezien je nog ni ongesteld bent kan het nog komen en als ze doorblijven gaan ga naar een vertrouwd persoon je mentor of ouders zij kunnen je vast wel helpen
Ik herken het HELEMAL
Ik liep door de gang ineens: wow zij is pat whahahhahaha ook is er ene keer in mijn kont geknepen in de gang van school (vraag mij nogsteeds af of dat was om te kijken of ik wel een kont hat) (weet helaas niet wie het was) ook inde les (dat kind haar bureau zat tegen die van de leraar aan die op der 'telie zat) zecht dat kind: zij heeft zulke klijne borsten ze draagt niet eens een bh. Kind er naast : je he als je zulke klijne hebt heb je toch geen bh nodig. (zij hat dat ander kind dus verkeerd verstaan) dus je kan het eigelijk niet goed doen.

Toen dat gebeurde in de les zij een jongen dat hij 't zielig vond en keek naar mij ik natuurlijk helemaal rood (ja ze noemde geen naar maar de rest hat toch zeker b of grooter kwa cup) ook bij gym een keer ging een meisje zingen en dansen over hoe lelijk en pat ik wel niet was

Ja ik herken het heel goed
Maar ik vind het wel erg apart dat jongens dat bij jou ook doen dat hat ik niet echt maar er zijn echt jongens die heel plat mooi vinden net zoals er jongens zijn die heel rond mooi vinden en dat geldt echt waar ook voor meiden maar nu is gewoon een leeftijd van jaloezie dus maak je niet te druk over dat je ronder wilt zijn (wand hoe ronder hoe zwaarder hoe meer rugpijn)

En praat er over met je ouders (mentor is mis ongemakkelijk als je dat niet vind praat dan ook met je mentor)

Suc6❤️❤️❤️
Ook wil ik nog even kwijt dat iedereen die ongesteld is en hoort dat jij 't niet bent jaloers is? het komt vanzelf bij mij van af 15 en geloof mij is geen pretje (voor mij voor andere is het makelijker ben namelijk nogal heftig en lang dus verloor ik te veel ijzer en moet ik nu aan de pil) als ik ongesteld was kon ik een heele week puls 1 a 2 dagen niks aleen ligen en eeten maar voor de meeste is het maar 3 a 4 tot 5 dagen dat van mij is nogal extreem dus maak je niet druk❤️❤️❤️
Oke ik snap je probleem zelf heb ik mijn mondje wel bij dus hebik nergens last van maar dat was vroeger wel anders ik dacht altijd wat als ik straf kijk en nu denk ik boeiend ik ga er ni dood van en das het ergste da kan gebeuren dus kijk naar degene die een rot opmerking mkt en zoek zijn zwakke plek heeft hij flap oren zeg dan kijk uit da je ni op stijgt dombo is gen jaloers op die flapperd van jou
Ik heb dit dus ook
Ik heb LETTERLIJK NIKS en ben 14
Maar wel ongedteld
Ik sport zo veel mogelijk thuis en probeer gezond te eten
Want als je kijkt wat een transformatie famke louise heeft gekregen krijg ik weer hoop?
Jongens van 14/15 zijn gewoon qua gedrag 4 ofzo. Ze kunnen niet allemaal respecteren dat elke meisje ergens onzeker over is en gewoon telkens veranderd in het lichaam.
Ik heb van mezelf best wel een dikke kont en ze zeiden dan bij mij dat ik aan het forceren was en gingen er allemaal opmerkingen over maken en soms werd er zelf op geslagen.
Maar inmiddels weten ze dat ze die dingen niet bij mij moeten flikken. Laat die jongens zien dat je er niet door geraakt wordt.
Wees blij met wat je wel of niet hebt!❤️
Iedereen denk wel eens ik zou wel dat zoals die hebben en minder/meer van dat hebben. Dat is normaal!!
Het is normaal of je groeit zw wel of er zijn veel mensen die kleine borsten juist lekkerder vinden
Niet op letten, lekker laten!
- Onnodige quote verwijderd door de Kindertelefoon -

@Annie123

Je bent niet de enige want ben ook nog niet ongesteld en ben 14. ook ik heb kleine borsten. Het beste kan je een zelfverzekerde houding laten zien en vragen waarom die gene het doet en of hij/zij er mee wilt ophouden. Of ga naar iemand waar je je verhaal kwijt kan. Dat helpt altijd. Je moet niet onzeker (over jezelf) zijn want daarmee laat je merken dat je het niet leuk vind. Ik hoop dat je hier iets aan had.


Veel succes! 🙂
Hallo, ik ben Annie
Ik ben 14 jaar oud en zit in de tweede. Op school word er vaak tegen mij gezegd dat ik plat ben en zo. Ik ben eigenlijk met alles laat want ik ben ook nog niet ongesteld geweest en heb veel kleinere borsten dan de rest uit mijn klas. Als jongens een opmerking maken over mijn billen negeer ik ze gewoon. Als ik gewoon met mijn hoofd op mijn handen (dus ook naar voren) zit gaan ze meteen roepen dat ik aan het forceren ben.
Wat kan ik hier tegen doen???

wat maakt dat uit natuurlijk niet uit als je kleintjes heb maar het is niet leuk en negeer ze
hee,

pfff wat een mensen zeg... Wat maakt het nou uit of iemand grote borsten of kleine borsten heeft. Je kan er niks aan doen dat je kleine borsten hebt ! En dat weten die jongens zelf ook hartstikke goed! Je kan er nou eenmaal niks aan doen dat je wat later in de puberteit bent gekomen, je lichaam gaat gewoon zijn gang en je kan er gewoon niks aan veranderen. Ik snap dat het erg vervelend is dat ze het telkens zeggen... Ik denk dat ze gewoon wat aandacht zoeken... Let vooral niet op hun! Misschien moet je er met iemand over praten die het kan stoppen want het is een erg vervelende situatie! Stay stronggg💕
Ik vind het wel mooi 😍
Hoi,
Ik zelf ben ook plat, en werd hier ook mee gepest. Wat ik zelf toen altijd deed was iets zeggen van inderdaad weet ik, kan ik ook niks aandoen. En soms iets anders in die richting, Daardoor hadden de pesters er na een tijdje geen plezier meer in, en daardoor zijn ze nu gestopt 🙂 Ik weet niet of deze tip bij jou helpt maar wie weet
Lieve Annie123,

ten eerste wil ik al gelijk wat kwijt; wat een vervelende jongens heb jij in je klas zitten zeg! Elk lichaam is op zijn eigen manier mooi, en soms vergeten jongens dat je 14 bent, en het dus normaal is dat je geen geen grote borsten heb of een grotere kont. Dat komt allemaal later wel!

Trek je er alsjeblieft niks van aan; want hun lul is waarschijnlijk ook klein, dus ze moeten niet zeuren over de kont en borsten van een meisje terwijl ze zelf nauwelijks een lul hebben.

Hopelijk heb je hier wat aan x.

Reageer