plank genoemd

  • 2 juni 2021
  • 6 reacties
  • 108 Bekeken

Badge

Hee ik ben een meisje 12 jaar 1,58 cm lang en ik word vaak plank genoemd ik voel me er echt onzeker over maar ik dacht dus sinds wanneer moet je als je twaalf bent al een kont hebben? Ik heb echt nog niet veel en ben ook wat dunner dan al mijn vriendinnen hierdoor lijk  ik nog platter heeft iemand maybe tips hoe ik hiermee kan omgaan?? Alvast bedankt kusjes van mij xoxooxxo


6 reacties

Reputatie 6
Badge +7

Hey, wat vervelend dat je zo genoemd wordt. Dat komt simpelweg voort uit stoer willen doen (evt. voor vrienden) en komt helaas nog veel te veel/steeds vaker voor. Weet dat je goed bent zoals je bent en probeer je er niets van aan te trekken. Je hebt gelijk wat betreft je leeftijd, je komt waarschijnlijk binnenkort wel in de pubertijd en dan ga je nog in allerlei opzichten groeien, ook je rondingen.

Je kan, als ze dat zeggen, proberen de bal terug te kaatsen maar ik weet even geen goede comeback. Wellicht iemand anders wel.

Hoe dan ook, succes!

 

'Cause girl, you're amazing
Just the way you are

Just the way you are - Bruno Mars

Reputatie 7
Badge +12

Ja dat is naar. Trek je er niks van aan… is gewoon stoerdoenerij, die mensen weten nog niet wat respect is. 

Je kan tegen ze zeggen dat je het vervelend vind of je kan het ook tegen iemand anders zeggen die jou hierbij kan helpen.

Reputatie 7
Badge +10

De een is nou eenmaal wat eerder dan de ander. Daar kan je helaas niet aan doen. Maar dat is ook helemaal niet erg. Je bent pas twaalf, het is dan gewoon nog heel normaal om niet veel rondingen te hebben.  Ik weet niet wie het in dit geval zegt. Als jongens zoiets zeggen, is dat gwn een teken dat zij  hitsige pubertjes zijn die puur naar een lichaam kijken zonder te beseffen wat daarachter zit. En vaak zijn meiden die zulke dingen zeggen zelf onzeker over hun lichaam en proberen ze dus ‘op te scheppen’ met iets dat zij wél hebben.

Ik zou me dus niets aantrekken van wat zulke kinders te zeggen hebben. Lekker laten gaan

Reputatie 3
Badge +1

Niks van aantrekken! Ieder z’n lichaam is weer anders en daar hoef je je niet voor te schamen. Het is doodnormaal dat je op die leeftijd nog geen dikke kont ofzo hebt. Als ze je niet accepteren zoals je bent, dan hebben ze maar lekker pech. Maak jezelf niet klein, want daar schiet je niks mee op.

Reputatie 1
Badge

HEY QUEEN !!
IK ZAL EIGL ALS ADVIES MEE GEVEN TREK ER VAN AAN MAAR ALS JE ER TOCH LAST VAN HEBT
EET VOORALL GEZOND EN DOE LEKKER VEEL SQUATS 
#GIRLPOWER2021
#Queens

#metoo 
#weallhuman
#BLM

 GROETJESSSSSSSSSS SENPAI BEATINKIDS
 

Reputatie 2
Badge +1

-onnodige quotes verwijderd-

 

Girl periodt.

Reageer