Vraag

Waarom hier account?

  • 17 April 2020
  • 7 reacties
  • 119 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Waarom hebben jullie een account aangemaakt bij de kindertelefoon? Vraag ik me gwn af. (Bv om kinderen te helpen of andere redens?)


7 reacties

Heyo,

Ik heb hier een account aangemaakt omdat ik heel graag mijn verhaal kwijt wou. Ik kon nergens anders met iemand praten over mijn depressie, en de zelfmoord van me beste vriend.

Nu is dat eruit, en zit ik met andere dingen zoals me opa en oma die beiden ziek zijn, en mijn terugval. 

Voor de rest ben ik hier als een afleiding voor me dagelijks leven en probeer ik andere forummers te helpen.

See ya!

Spookyzx. 

Hallo anoniemegast34 :)

Uhm, lastige vraag? Ik geef wel even algemene informatie over mijn forum-ervaring hier.

Ik zat regelmatig te lezen op het forum en op 9 december verveelde ik mij dus echt kapot dus ik besloot om een account aan te maken en kijken of het wat is. Ik had geen hoge verwachtingen van het forum en verwachtte om na een paar dagen te leaven en verder te gaan met gamen aangezien dat mijn '’main'’ interesse is. Ik ging dus mijn account '’Dr8gon99'’ maken en kijken of het wat werd, Ik begon te posten op het forum en ik had op 31 december de 1.000 reacties overschreden en daarna was ik een beetje forum-moe omdat ik dus in 3 weken zoveel reacties postte en ik uren per dag op het forum aanwezig was dus postte ik slechts regelmatig op het forum. Ongeveer 10 reacties per week :)  

Misschien wil je ook wel weten waarom ik op het forum ben gebleven. Ik vond sommige topics leuk en vond het ook fijn om anderen te helpen. Ik vond het ook wel fijn dat je gewoon terecht kan bij andere forummers met een topic aanmaken over mijn problemen (Mijn problemen zijn niet echt heel erg, ik heb zelf namelijk geen depressie maar ondanks dat gingen er wel mensen op mijn topics reageren). Ik vondt het ook fijn dat ik eindelijk een forum had gevonden waarop ik het fijn vond om actief te zijn en waar ik ook gemotiveerd wordt om te blijven. 

-TheMightySlayer <3

Reputatie 3
Badge +1

Persoonlijk maakte ik ik in eerste stantie hier een account omdat een vriend mij vertelde dat ze soms met de kindertelefoon belt. Op een dag voelde ik me een beetje depri en ging ik naar de kindertelefoon website.

Het was al laat in de avond en je kon al niet meer bellen. Ik keek een beetje rond de website en kwam erachter dat dit forum bestond. Paar minuten later en ik heb een account.

Ik maakte een account om mijn hoofd leeg te maken en ik bleef op mijn account omdat ik het leuk vind om andere kinderen te helpen.

Het forum is leuk omdat het een veilige plek is om over van alles en nog wat te praten met leeftijdsgenoten.

Ik wist nooit dat zoveel tieners zoals ik ook masturberen en porno kijken. Waarschijnlijk doen mijn vrienden het ook en misschien mn crush ook.  

Eigenlijk zoals de rest al zegt. Andere te helpen en een beetje contact met leeftijd genoten die mij ook soms helpen.

Reputatie 3
Badge +2

Hoi goeie vraag! Ik zit op het vorum omdat ik faalangst heb. Toen ik dit tegenkwam was ik wel nieuwschierig, ik  heb toen een topic geplaatst en sindsdien zit ik er op!

Reputatie 3
Badge +2

Hey 

Ik heb mijn account aang esmaakt omdat ik anderen wil helpen en mijn verhalen kwijt wou en vragen kon stellen. Het is gewoon  fijn als je je verhaal kwijt kan en het os dan nog fijner als iemand anders tips heeft hoe je daar mee om kan gaan.

Ja waarschijnlijk boeit dit antwoord niet aangezien je er al zoveel hebt, maar ik heb een account aangemaakt omdat ik nog van vroeger (5 jaar geleden ofz) wist dat er een forum was, en vorig jaar had ik wat (luxe) probleembjes (janken tijdens de voetbaltraining heb der een topic over) maar dit schooljaar  begon ik me onwijs slecht te voelen en dat gevoel werd alleen maar erger in quarantaine met zeikende ouders etc en 113 was al gesloten (alleen nog open voor echte noodgevallen) dus toen keek ik of dit nog open was (natuurlijk niet) maar het forum was er wel en toen bleef ik even hangen en nu kijk ik er wat vaker op omdat ik het fijn vind om mezelf een beetje te kunnen vergelijken met leeftijdsgenoten op sociaal en lichamelijk gebied, en ik vind het fijn om anderen te kunnen helpen. Of mijn mening te kunnen delen. 

Reageer