Vraag

Vraag voor de kindertelefoon

  • 21 April 2022
  • 2 reacties
  • 32 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hi,

 

Ik merk dat veel mensen willen chatten. Ik ook. Kunnen jullie misschien een topic aanmaken waar dat kan? Want het forum is om advies te geven enzo, maar toch is het ook goed en leuk om met elkaar te chatten. Dan kunnen we praten en dan kunnen we het over meerdere dingen hebben en elkaar sneller helpen. Ik snap dat het niet de bedoeling is maar kunnen jullie kijken of dit een idee is???


2 reacties

Reputatie 2
Badge +1

Hoi Boaz12,

Wij vinden anonimiteit op het forum en als je contact hebt met vrijwilligers van de Kindertelefoon door te bellen of te chatten erg belangrijk. Daarnaast is er forumregel 7:  Het uitwisselen van contactgegevens is niet toegestaan.

Het uitwisselen van contactgegevens en dating van forumleden via het forum van De Kindertelefoon is niet toegestaan. Onder dating valt elke vorm van contact buiten het forum. Ook het forum als chat gebruiken is niet toegestaan.

Het forum is een plek waar je vragen en verhalen kan delen met andere mensen. Om die verhalen en vragen terug te kunnen vinden moeten ze een duidelijk onderwerp hebben.

Een chat is een plek waar je online lekker kunt kletsen over van alles en nog wat, vaak met één persoon of een klein groepje en dat is dus niet de bedoeling van het forum van de Kindertelefoon.

Ik hoop dat je vraag hiermee beantwoord is.

Groetjes,

Naomi (De Kindertelefoon)

Ja het is wel jammer. Maar ik geef ze wel gelijk. 
zo’n topic lijkt me niet handig. En zo is het toch ook wel prima? Ik bedoel, je bent hier nog steeds ;)

Reageer