Verandering forum


Reputatie 6
Badge +3
  • Community Manager
  • 199 reacties

Hoi,

 

Zoals je weet is het forum van De Kindertelefoon een unieke plek waar je als jongere anoniem informatie en advies kunt uitwisselen met anderen of elkaar kunt ondersteunen op specifieke onderwerpen. We vinden het belangrijk dat we dit op een veilige manier kunnen blijven bieden. Daarom hebben we in de afgelopen tijd gesprekken gevoerd met experts en natuurlijk met jongeren zelf, over hoe we onveilige situaties op het forum kunnen voorkomen. Zij hebben hier een advies over gegeven.

 

Een korte check voordat jouw bericht geplaatst wordt

De uitkomst hiervan is dat er vanaf deze week een verandering komt in de manier waarop berichten geplaatst worden. In plaats van een check van de berichten nadat ze geplaatst zijn, worden ze nu gecontroleerd vóórdat ze online komen. De punten waarop berichten gecheckt worden blijven daarbij hetzelfde als nu.

 

Op woensdag 9 augustus om 9:00 uur gaan we hiermee starten. Dat betekent dus dat jouw bericht vanaf dat moment niet gelijk meer online staat. We snappen dat deze verandering gevolgen heeft voor jou als gebruiker en de snelheid van ons forum en nemen deze beslissing dus ook niet zomaar. Onze moderatoren zitten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor je klaar en zorgen dat jouw bericht zo snel mogelijk geplaatst wordt. Reageren op topics kan uiteraard nog steeds op elk moment van de dag.

 

Ons doel is dat je zo min mogelijk van deze verandering merkt. Hier gaan we hard ons best voor doen. Zolang reacties aan de forumregels voldoen, komen ze gewoon online, niets is (te) gek.

 

Vragen hierover kan je in dit topic stellen. Andere topics over het vooraf modereren zullen we hierheen verplaatsten of sluiten. Je kan ons hier ook een mail over sturen naar forum@kindertelefoon.nl.

 

We hopen op jullie begrip en wensen jullie nog veel plezier op het forum van De Kindertelefoon!

 

 Team Kindertelefoon

 


134 reacties

Reputatie 7
Badge +17

@Luuk Bedankt voor het antwoord. Misschien niet het antwoord dat de meesten graag hadden gezien maar het is nu iig wel duidelijk. Het is wat het is.

Reputatie 7
Badge +4

 

Voor 12 jaar lang was de check van te voren niet heel nodig. 

Reputatie 6
Badge +3

Hoi @XYZ .

 

We hebben de afgelopen jaren helaas gemerkt dat het meer en meer nodig was en dat de risico's groter werden. Wij hebben hier lang over getwijfeld omdat het best een grote wijziging is. Juist omdat wij veiligheid zo belangrijk vinden én je dat bij onze organisatie ook mag verwachten hebben wij deze keuze wel gemaakt. 

 

Groet,

Luuk

 

Reputatie 7
Badge +3

Hey @Jesse_6567,

Ik zag net dat @Monkeyboy69 ook al non-actief is?

 

Het valt me echt zwaar dat al zoveel mensen gestopt zijn....

 

Ik ben er weer :) (na een paar uur alweer), 

 ik dacht, ik blijf gewoon, anders blijft er niemand meer over!

Groetjes, @Monkeyboy69 

Dat is fijn @Monkeyboy69 🙂 Welkom terug 😉

Ik twijfelde zelf ook even, maar voorlopig blijf ik ook gewoon.

 

Reputatie 7
Badge +4

🙂 het kan echt. Snelle checks, iedereen helpt elkaar en de moderators verdienen respect! Ik hoop dat het zo zal zijn en blijven! Vanavond gaat het iig heel goed! 💪♥️ en ik hoop dat dan iedereen ook weer terug komt! Wat zou dat fijn zijn! 😍 knuf en liefs voor iedereen (KT en leden) 

😘 Tover

Reputatie 7
Badge +4

Voorlopig blijf ik in dezelfde activiteitsfase als in de afgelopen anderhalf jaar. Er valt weinig te verminderen qua activiteit als ik toch al zeer inactief ben op het forum.

Reputatie 2
Badge

@OnlyMe

 

Hoi,

Inderdaad zullen dan alle berichten worden gecheckt voordat ze op het forum worden geplaatst.

Groetjes, Mariska 
 

Hi,

Ik vraag me af, hoe lang dat checken duurt. En, hoe weet je of je bericht op het forum staat? Krijg je daar een melding van ofz?

 

groetjes,

Snoepbanaantje:)

Hoi @Snoepbanaantje ,

 

We blijven onze uiterste best doen om berichten tussen 10:00 - 23:00 uur binnen 4 uur te plaatsen. Het klopt dat we daar een enkele keer niet in slagen. We werken eraan om dat te voorkomen.

Groetjes,

Noa, De Kindertelefoon

Reageer