Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Sticky

Veelgestelde vragen - Hoe werkt het forum?Toon eerste bericht

284 reacties

Reputatie 5
Badge +7

Heyo Kindertelefoon,

 

Ik had een vraag over het maken van een topic. Ik wil graag de forumleden een vraagstellen over een gamewinkel in hun buurt. Maar om de anonimiteit te verhogen wou ik dit doen via een poll. Alleen nu zag ik dat je maar 1 vraag in de poll kan zetten en niet meerdere polls in 1 topic. 

Een van de vragen die ik wou stellen was bijv. Woon je in een drukke stad, rustig dorp, of ergens buitenaf. Daarom wil ik de poll graag gebruiken omdat ik dan alleen een % zie en niet de naam ++ woont in een drukke stad bijv. 

Kan je bijvoorbeeld een poll aanmaken met dat mensen eronder kunnen reageren? Zodat ik deze vraag kan stellen als een Poll en verder een vragenlijst kan maken waarop andere kunnen reageren? 

Ik hoop dat jullie me begrijpen.

See ya!

Spookyzx

Reputatie 1
Badge +3

Hoi Spookyzx,

Wat goed dat jij nadenkt over hoe jij jouw vraag anoniem kunt houden! Ik begrijp goed wat jij wilt, maar ik weet niet, hoe je dat het beste kunt aanpakken. Ik heb jouw vraag doorgegeven aan onze communitymanager. Hopelijk weet zij wel hoe je dit kunt doen. Zij zal zo snel mogelijk reageren, maar ik weet niet wanneer zij werkt.

Groetjes, Mariska (De Kindertelefoon)

 

Reputatie 1
Badge +1

Hoi Spookyzx,

Goede vraag en idd fijn om te horen dat je zo bewust met de anonimiteit van de forumgebruikers omgaat. :-) 

Wat betreft je vraag: het is idd een goede oplossing om een poll te maken en daaronder de vragen te plaatsen. Als het niet lukt in het topic zelf, kan je onder je topic dan zelf nog een reactie sturen met daarin je vragenlijst. 

Ik hoop dat je hiermee antwoord hebt op je vraag, maar anders horen we het graag. Succes met je topic!

Groetjes,

Carolien

Reputatie 5
Badge +7

Heyo,

 

Super bedankt Mariska en Carolien! Dan ga ik het zo aanpakken.

 

See ya!

Spookyzx. 

Badge +1

hoi KT, 

waar moet ik het aangeven als ik een moderator zie zonder kindertelefoon-logo?

 

PS: dit is het bericht waar het over gaat: https://forum.kindertelefoon.nl/over-de-kindertelefoon-54/gebruikersnaam-aanpassen-14651#post135570

 

 

Reputatie 1
Badge +2

Hai jxx,

 

We hebben naar je bericht gekeken maar we zien geen moderator zonder kindertelefoonlogo. Maar je kunt het altijd rapporteren.

 

Groeten,
Britta van de Kindertelefoon

Reputatie 5
Badge +7

Heyo kindertelefoon,

Het gaat volgensmij om het bericht iets er boven van ene Linda B. Het bericht is al wel 5 jaar oud geen idee of die Linda hier nog actief bezig is.

Spookyzx 

Reputatie 1
Badge +2

Dank je Spookyzx,

 

Aangezien het al 5 jaar oud is, is er geen noodzaak hier iets mee te doen. Het kan goed een moderator zijn die niet meer actief is.  

Ik zal het voor alle zekerheid doorgeven aan de communitymanager.

 

Groeten,

Britta van de Kindertelefoon

Reputatie 2
Badge +4

hoi kindertelefoon,

geen idee hoe ik dit moet doen als ik wil zeggen dat mijn topic weg is… iemand had namelijk een bericht op mijn topic geplaatst en toen ik keek stond er topic verwijderd ofz of de bericht verwijderd en toen was me hele topic verwijderd…. geen idee hoe ik dit kan oplossen want had best goede adviezen in gekregen en las soms wel terug naar die adviezen maar nu kan dat niet meer… ik vind het best jmmr… want vgm heb ik helemaal niets verkeerds gedaan of gezegd... 

 

graag een reactie van u kant…

groet Sophie!!

Reputatie 1
Badge +1

@sophie28 goed dat je dit aangeeft! Je hebt zeker niets verkeerd gedaan. Er is iets misgegaan bij het verwijderen van een spamreactie bij dit topic. De moderator heeft toen ook per ongeluk je topic verwijderd. Gelukkig hebben we deze weer terug kunnen plaatsen. Als het goed is, kan je nu weer bij je topic en de reacties lezen. Er kunnen ook weer nieuwe reacties geplaatst worden.

Excuses voor het ongemak! 

Groetjes,

Carolien

Reputatie 4
Badge +4

Hai,

Een vraag los van het forum,

Ik studeer niet meer en werk momenteel elke dag, afgelopen jaar (en) ben ik hier ook dagelijks geweest en vond het altijd mooi om mensen te kunnen helpen.

Nu mijn vraag;

Kan een jongen van 18 ook vrijwilliger worden bij de KT?

Reputatie 6
Badge +16

Ja, een jongen van 18 kan ook vrijwilliger worden voor De Kindertelefoon. Deze website voor meer informatie hierover: https://www.kindertelefoon.nl/werk-en-vrijwilligers/

-Dr8gon99

Reputatie 6

beste kt moderators,

ik heb toch een vraag terwijl ik bijna zeker weet dat het niet kan. maar ik wil het toch vragen.
is er een mogelijkheid dat jullie bedenken hoe forum leden toch op 1 of andere manier met elkaar in contact kunnen komen. want ja eerlijk is eerlijk ik ben sinds mei 2018 nu actief... en ja hoe langer ik hier ben hoe meer ik om de actievere formurs ga geven. en kan gewoon niet meer zonder die lieve mensen. en een aantal zouden ook contact willen hebben maar dat kan niet door de regels.

maar zouden jullie een keer na willen denken hoe we toch in contact met elkaar kunnen blijven na dat we 19 zijn geworden...

ik had zelf een soort functie bedacht dat jullie bij formurs waar jullie bij denken zij maken er geen misbruik van. dat zijn op 1 of andere manier op een profiel kunnen klikken en dat je dan in eens ziet stuur je mail naar ...... waardoor je zo in contact kan komen en blijven. zonder tegen de regels in te gaan.

zouden jullie er over willen na denken en met het team misschien ff bij elkaar komen in het nieuwe jaar en het bespreken.

fijne feestdagen! en ik hoop dat jullie er over na willen denken!

groetjes blue

 

 

Reputatie 6
Badge +16

Dit is inderdaad een goed idee van Blue, ik zeg toevoegen! Ook fijne feestdagen namens mij naar de moderators en managers van De Kindertelefoon.

-Dr8gon99

 

 

Reputatie 1
Badge +3

Hoi Blue,

 

Bedankt voor je idee! Er komt hier na de vakantie nog een reactie van onze communitymanager.

 

Groetjes,

 

Hester van De Kindertelefoon

Reputatie 6

dankje Hester! 

ik had gister al een reactie gehad van een collega(?). er stond: 

Hallo,

bedankt voor het meedenken over het Forum. Helaas kunnen we na 18 jaar jullie niet met elkaar in contact brengen. De Kindertelefoon is en blijft anoniem.

 

ik vond dat een nogal standaard andwoord als of je er niet over nadenkt... 

ik bedoel het goed.. weet alleen niet hoe ik het anders moet verworden. 

 

groetjes blue 

Reputatie 1
Badge +3

Hoi Blue,


Goed dat je dit aangeeft! Daarom leek het ons goed om onze communitymanager nog te vragen hier te antwoorden, voor jou en voor iedereen die meeleest. 

 

Groetjes,

 

Hester

Reputatie 4
Badge +4

Hai,

 

Klein dingetje wat ik me afvraag, is er misschien een mogelijkheid dat we kunnen filteren op het forum? Waardoor we bijv alle topics met een titel waarin staat "vragenlijst" niet te zien krijgen als je dat invult?

 

Persoonlijk lijkt het mij wel makkelijk omdat ik denk dat ik niet de enige ben die zich soms stoort aan de duizende vragenlijsten

Reputatie 1
Badge +3

Ha Ronald2001,

 

Ik kan me voorstellen dat het soms vervelend is als er veel vragenlijsten zijn. Helaas hebben we deze functie niet en is het momenteel ook niet  mogelijk zulke wijzigingen aan te brengen aan het forum.

 

Fijne feestdagen, groetjes,

 

Hester van De Kindertelefoon

Reputatie 4
Badge +4

Okey bedankt in ieder geval

 

 

Reputatie 6
Badge +16

Hallo De Kindertelefoon  :)

Kunnen jullie wellicht een nieuwe subfora toevoegen genaamd '’Vragenlijsten'’ zodat de belangrijkste topics in andere subfora's niet ondergesneeuwd raken? 

-Dr8gon99

Reputatie 4
Badge +4

Hmm dan haal je t probleem nog niet weg bij" actieve topics"

Reputatie 1
Badge +3

Hoi Dr8gon99,


Wat fijn dat je meedenkt. Zoals Ronald2001 al zegt haalt dat het probleem nog niet weg, daarnaast krijg je dan dat allerlei onderwerpen in eenzelfde subforum zitten. 

 

Groetjes,


Hester van De Kindertelefoon

Reputatie 6

hoi

 

ik heb een idee voor het idee van Ronald2001 en dr8gon99

 

als jullie nou

daar in een kopje vragen lijsten maakt. 

dan komen ze niet terecht in de recent want dat kan en is nogal vervelend (zijn). 

 

groetjes blue

Reputatie 2
Badge +3

Hoi Blue,

 

ik kan me heel goed voorstellen dat je tureluurs wordt van de vragenlijsten ;)  Het jammere is alleen, dat wij niet zelf het forum kunnen aanpassen. De Kindertelefoon heeft daar een pakket voor aangekocht dat een soort van standaard is, en speciaal voor de Kindertelefoon zijn een paar kleine aanpassingen gedaan. Daar moeten we het mee doen, en elke volgende aanpassing is voorlopig niet meer mogelijk, tenzij we heel veel geld betalen misschien. Dat zit er nu even niet in.

Misschien helpt deze achtergrondinformatie een beetje om te begrijpen dat het niet een kwestie is van even een instellinkje wijzigen. Was het maar zo! Natuurlijk geven we jullie suggesties door en komen ze allemaal op ons verlanglijstje voor als er een volgende grote wijziging plaats gaat vinden.

 

Nog een fijne avond,

met vriendelijke Kerstgroetjes,

 

Marieke / De Kindertelefoon

Reageer