Sticky

Veelgestelde vragen - Hoe werkt het forum?Toon eerste bericht

535 reacties

Reputatie 7
Badge +4

Hallo Kindertelefoon,

Ik ben er weer eens met een paar vraagjes:

  1. Is er een jaarverslag van 2021 want ik kan niet vinden of 
  2. er een jongerenraad was in 2021

Ik ben benieuwd omdat de huidige topics die er over te vinden zijn en waarin gevraagd wordt je aan te melden 1+ jaren oud zijn. Als er vorig jaar een jongerenraad was dan is het 1 jaar geleden dat het laatste topic is geweest en zou binnenkort de aanmeldingen weer beginnen, maar als er geen is geweest dan is er geen duidelijk referentiepunt. (ja ik weet dat geduld een schone zaak is, maar er is veel discussie over regels en transparantie geweest dus blijf ik vragen stellen) 

Groetjes DaVinci

Reputatie 2
Badge +2

Hoi DaVinci, 

 

Bedankt voor jouw vragen! Ik weet het antwoord hier niet precies op, dus heb jouw vragen voorgelegd aan de community manager!

 

Groetjes, 

 

Feline van De Kindertelefoon 

Reputatie 5
Badge +5

@DaVinci

Hoi,

Wat mooi om te zien hoe betrokken jij bent bij het forum! Je bent een actieve gebruiker, en jouw feedback is constructief. Daar zijn we blij mee!

Ik ben niet de community manager, maar ik kan jouw vragen wel beantwoorden. Misschien dat de community manager later nog reageert, en mijn informatie aan kan vullen.

  1. Het jaarverslag van 2020 is begin juni verschenen. Het jaarverslag van 2021 wordt rond dezelfde tijd verwacht, dus hopelijk over  een maand. Het zal dan zeker ook weer op onze website worden geplaatst.
  2. De jongerenraad is zeker actief geweest, het afgelopen jaar. Zij zijn onder andere betrokken geweest bij onze nieuwe activiteiten op social media, zoals tiktok.  Uit een verslag hierover: “Zij hebben ons meegenomen in hun leefwereld, zodat wij hier zo goed mogelijk op aan kunnen sluiten. Welke thema's en onderwerpen moeten we uitlichten? Wat willen kinderen en jongeren over ons weten voordat ze contact opnemen? En... ga zo nog maar even door.” 
    Ik begrijp dat je graag hier een actieve rol krijgt. Ik hoop dat je gauw respons krijgt op jouw verzoek om deel te kunnen nemen.

Het jaarverslag kun je, wanneer het beschikbaar is, hier vinden (nu dus nog 2020):

https://jaarverslag.kindertelefoon.nl/2020


Voor anderen die geïnteresseerd zijn in meedenken, bv via onze jongerenraad:  hier kan je informatie vinden, en je evt. aanmelden : 

https://www.kindertelefoon.nl/meedenken-overzicht

Om aan te melden, stuur je een mail naar meedenken@kindertelefoon.nl 

Nogmaals dank voor jouw betrokkenheid en interesse.

Groetjes, Mariska (De Kindertelefoon)

Reputatie 7
Badge +4

Hey Mariska

Bedankt voor de duidelijkheid en een soort uitkijkpunt.

Meedoen met de jongerenraad zie ik zeker zitten al moet ik mn aanmeldingsmail nog wel schrijven, maar ik vraag het ook vooral omdat ik denk dat het goed is voor de mensen die zich nu niet gehoord voelen om in een iets persoonlijkere discussie te gaan. Je doet dit werk al bijna 8 jaar dus waarschijnlijk heb je het forum ook zien veranderen (ik zeg je, maar als je liever u hebt, mag je het gerust aanpassen). Op dit moment zitten we in een soort stille fase na een periode vol chaos en onduidelijkheid en er zijn een hoop leden ook ineens naar de achtergrond verdwenen. Terwijl ik denk dat ze hier zijn gekomen om mensen te helpen en zichzelf beter te voelen en dat dat bereikt kan worden mede dankzij de jongerenraad, want je ontmoet elkaar. 

Groetjes DaVinci 

Reputatie 5
Badge +3

Mag de chat en bel ding  langer open? En eerder? Ik snap dat jullie dan meer personeel nodig hebben, maar de meeste kinderen hier denken Snachts over van alles na. Ik ook. Dus dan zou het fijn zijn om met jullie daarover te praten? 
groetjesss

 Hoi, 

 

Goed dat je dit aangeeft. Bij De Kindertelefoon denken we altijd na over hoe we wat we doen nóg beter kunnen maken. We nemen jouw idee daarvoor ook mee. Op dit moment zijn er nog geen plannen om onze tijden aan te passen. Gebruik dus zeker het forum om je gedachten op een rij te zetten. 

 

Groet,


Arian

Reputatie 2
Badge +1

Hoeveel Community Managers zijn er ? @Arian is één.  @Carolien_ is ook één.  @Suzanne_ ook. Ik snap niks meer.

Reputatie 4
Badge +1

@Nova_ 

Wat een goede vraag.. Eerlijk gezegd weet ik zelf ook niet precies hoeveel Community Managers er zijn. Ik ga jouw vraag doorsturen zodat je zo snel mogelijk antwoord krijgt! 

 

Groetjes, 

Laura | De Kindertelefoon

Reputatie 5
Badge +3

Hoeveel Community Managers zijn er ? @Arian is één.  @Carolien_ is ook één.  @Suzanne_ ook. Ik snap niks meer.

Hallo Nova,

 

Op dit moment zijn er een aantal community managers actief, waaronder ikzelf.  Naast moderatoren hebben wij ook community managers. 

 

Je geeft aan dat je er niets meer van snapt. Vanwaar jouw verwarring? Hoe kan ik je helpen?

 

Arian

Badge

hoi kindertelefoon,
ik heb een vraag, hoe moet je reacties verwijderen?

mijn broer heeft mijn account ontdekt maar ik heb iets geschreven onder een post wat iets betreft en dat vind ik niet zo fijn als mijn broer dat ziet. ik wilde de reactie verwijderen maar daar is geen optie voor of ik weet gewoon niet hoe.

kunnen jullie mij helpen?

groetjes,

persoontje123

Reputatie 5
Badge +4

Hoi @persoontjee123 ,

Wat vervelend dat je broer je account heeft ontdekt! Een goede vraag, die je stelt.

Je kan zelf niet reacties of topics verwijderen. Je hebt wel het recht als forumgebruiker om een verzoek in te dienen om een of meer topics of reacties door De Kindertelefoon te laten verwijderen als dat voor jou heel belangrijk is. Bijvoorbeeld als je anonimiteit in gevaar is. Dit kun je doen door je verzoek te mailen naar forum@kindertelefoon.nl. In dit bericht kun je uitleggen waarom het voor jou zo belangrijk is dat jouw topic(s) of reacties verwijderd worden. De Kindertelefoon bekijkt per verzoek of we ermee akkoord gaan.

Een andere optie is om je account te verwijderen. Wat dit allemaal betekent kan je hier lezen: 

Moniek V

Groetjes,

Renske (De Kindertelefoon) 

Reageer