Sticky

Veelgestelde vragen - Hoe werkt het forum?Toon eerste bericht

804 reacties

Reputatie 7
Badge +7

hoi, ik heb een vraagje. 

waarom worden sommige van mijn comments gecontroleerd door de moderator en andere niet? 

ik wil soms snel een bericht plaatsen maar dan duurt het heel lang voordat deze geplaatst word..

Reputatie 6
Badge +7

 Hoi @kwakend1tje,

Hier is een topic over, aangezien hier in het begin wat problemen over waren (die nu trouwens zijn opgelost:slight_smile: ). Het topic van Flopflop14:

Hierin staat, in een reactie van Carolien_, het volgende:

Vanwege de veiligheid van het forum kiezen we ervoor om sommige berichten eerst te bekijken voordat ze geplaatst worden. Dit heeft niets te maken met de lengte van een bericht, dus daar hoef je geen rekening mee te houden. We doen ons best om berichten die niet direct geplaatst worden alsnog z.s.m. te plaatsen, maar dit kan soms wel even duren. We hopen dat de melding die je hoort te krijgen snel in alle gevallen werkt, zodat dit meer duidelijkheid geeft.

Hopelijk geeft dit al wat meer duidelijkheid. Wat ik begreep was dat sommige woorden/zinnen een trigger geven om even naar het bericht te kijken. 

 

Groetjes,
Paardebloem

Reputatie 7
Badge +7

@Paardebloem83 

Ah oke, dat geeft wat meer duidelijkheid! 
thx!

In deze casus gaat het om een topic inzake een docent die seksueel overschrijdend gedrag vertoond. Iemand reageert hieronder dat de TS ‘er gewoon voor moet gaan’, iets dat objectief onverstandig en bovendien illegaal is. Valt dit dan onder forumregel 9 of een andere forumregel?

 Hi @Carolien_ ,

 

@eenanoniemejongen1

Ik ga het uitzoeken, maar wat Britta zegt klopt helemaal!

 

Groetjes,

Carolien

en, is er al iets meer bekend hierover?

 

Groetjes,

M&M's

Reputatie 5
Badge +2

Hallo  eenanoniemejongen1,

Bedankt voor je vraag over het topic inzake van een docent die seksueel overschrijdend gedrag vertoond. Inderdaad was de reactie in strijd met Forumregel 9 en hebben we de reactie verwijderd.

Vriendelijke groet,

Karin, De Kindertelefoon

Goedemorgen, ik heb weer eens een (nieuwe) gebruiker met een ongepaste naam: Tabon Yemek. Dit is Marrokaans (komt voor in straattaal) voor ‘Je moeders kut’ en hoort volgens mij dus niet echt thuis op het forum. Kan de KT hier even naar kijken? Geen halszaak, maar wel iets om te handhaven.

Reputatie 5
Badge +4

Hoi eenanoniemejongen1, 

Goed dat je aangeeft dat de gebruikersnaam volgens jou een forumregel overtreedt. We hebben naar de gebruikersnaam gekeken en deze inmiddels aangepast. 

Fijn dat je ons helpt om het forum veilig en overzichtelijk te houden!

Groetjes, JanneB van De Kindertelefoon

 

Reputatie 7
Badge +4

Als je je gebruikersnaam aanpast, behoudt je dan nog wel je statestieken en topics enzo?

Hallo @De Dichtende Puber :)

Als je je gebruikersnaam aanpast blijf je gewoon je statistieken en topics behouden.

-TheMightySlayer <3

Reputatie 7
Badge +4

Jeej dan ga ik zo vragen of ze mn naam kunnen veranderen in iets simpelers

 

Hoii

 

Ik heb een klein vraagje.. Er is niks ergs aan de hand ofzo, maar het viel me de afgelopen tijd op dat er in het sub forum school en studie een gewoon topic staat vastgepind waardoor die altijd bovenaan de forumpagina blijft staan (zie foto). Is het wel helemaal de bedoeling dat dit topic staat vastgepind?

 

Groetjes,

NaamNietBekend

Reputatie 2
Badge +2

Hoi @NaamNietBekend,

Dankjewel dat je zo goed op let en het ons hebt laten weten. Ik heb het gewijzigd zodat deze post niet meer vast bovenaan de lijst staat.

Groetjes Tess_  van De Kindertelefoon

Heyy

 

Heb weer een vraag. Ik heb afgelopen zaterdag (19 februari) een mail naar de kindertelefoon gestuurd met het verzoek om 2 topics te verwijderen. Ik heb nog geen antwoord gekregen en dat is helemaal niet erg (ik hoop trouwens wel dat jullie mijn mail hebben binnen gekregen), maar het zit me een beetje dwars dat mijn account woensdag wordt verwijderd. 
 

Stel ik krijg voor woensdag geen mailtje terug en mijn account wordt van het forum verwijderd. Is het dan nog wel mogelijk om die 2 topics te verwijderen en sturen jullie dan nog wel een mailtje terug?


Groetjes,

NaamNietBekend 

Ik heb een mailtje terug gekregen van jullie en het is allemaal geregeld. De vragen die ik gisteren stelde zijn daarom ook niet echt meer aan de orde :)

 

Groetjes,

NaamNietBekend 

Gedicht liefde is opeens dubbel

 

X Zelle 

Reputatie 7
Badge +4

Hey @Zelle 

dit gebeurt wel vaker met meerdere topics, maar als je er op klikt kom je in beide gevallen op dezelfde uit. Heeft waarschijnlijk te maken met de knop meer topics dat hij soms de laatste opnieuw meepakt

Reputatie 4
Badge +2

Hoi @Zelle,

Wat goed dat je dat hier deelt, dankjewel!  We gaan er naar kijken.


Groetjes, 
Laura | De Kindertelefoon

 

Lucasss is er nog !!

Hij is toch al achttien 

Reputatie 7
Badge +19

Ja weet ik ook niet? Jullie KT

Heb ik een mail gestuurd????

Hey @Zelle en @wilhelmavemela 

Ik denk dat ze bij Lucas het account niet verwijderd hebben, maar alleen de toegang geblokkeerd. Dus zijn naam enzo blijven staan, maar hij kan niet meer inloggen. Ik weet het niet zeker, maar ik denk het wel.

~Ikke13

Het kan nu niet meer 

Kijk maar :

 

Schreef Marieke

Hoi @DaVinci ,

 

goede vragen hoor.

Worden accounts standaard verwijderd? Ja, twee keer per jaar wordt er een soort ‘opschoonactie’ gedaan waarbij een moderator alle accounts verwijdert van gebruikers die 18 of ouder zijn. Het account wat jij noemt, zal dan dus ook verwijderd worden. 

Is de keuze er nou wel of niet om het te laten staan?

Nee, die keuze is er tegenwoordig niet meer. Omdat ook De Kindertelefoon zich aan de AVG moet houden, verwijderen we de accounts en alle gegevens. Iedereen wordt daardoor ‘Anonymous’. Wat er wel mogelijk is, is om aan te vragen dat jouw naam niet mag worden hergebruikt door nieuwe forumgebruikers. Dat kan iemand alleen voor zijn/haar eigen naam aanvragen door te reageren op de mail waarin  de KT aankondigt dat over 2 weken je account verwijderd zal worden, of door een mail te sturen naar forum@kindertelefoon.nl  .

 

Hopelijk zijn je vragen hiermee beantwoord?

Groetjes,

 

Marieke / De Kindertelefoon

Oh dan weet ik het ook niet

Reputatie 7
Badge +7

Hi @Zelle ,

 

inmiddels is zijn account verwijderd, ik heb het even nagekeken. Het verwijderen van de 18-jarigen is allemaal handwerk dus ik denk dat een moderator er nog mee bezig was…

Goed gezien van je trouwens!

 

Groetjes,

Marieke / De Kindertelefoon

Reageer