Te druk voor bellen of chat

  • 13 April 2020
  • 2 reacties
  • 131 Bekeken

Reputatie 2
Badge +1

Hoi allemaal!

hebben jullie ook opgemerkt dat de laatste tijd je niet meer kan bellen of chatten omdat het simpelweg te druk is? kunnen we niet helpen door zelf ook te chatten met kids? Dat je pb's enz kan sturen? Groetjes! xx


2 reacties

Reputatie 7
Badge +7

Hallo Sannetjuhh,

 

allereerst sorry voor de superlate reactie. Geen excuus, maar ook dit komt door drukte… Het klopt wat je al had opgemerkt, het is de laatste tijd een stuk drukker bij de Kindertelefoon omdat we veel meer gesprekken binnenkrijgen. We doen ons best om zoveel mogelijk kinderen te woord te staan, er worden extra diensten gedraaid en sommige oud-medewerkers zijn tijdelijk weer teruggekomen.

Heel lief dat je aanbiedt om zelf mee te helpen door bijv te chatten. Maar vanwege de anonimiteit is dat niet mogelijk. De Kindertelefoonmedewerkers werken met beveiligde verbindingen en alleen vanaf de Kindertelefoonlocaties, zodat er niemand mee kan kijken/luisteren.

Daarnaast hebben we er bewust voor gekozen om het sturen van pb’s uit te zetten, ook weer vanwege de privacy.

 

Als je graag wil helpen, dan zou je kunnen kijken op dit forum of er topics bij staan waarop je kan reageren. Dit forum is speciaal voor en door jongeren dus je reacties worden zeer gewaardeerd.

 

Bedankt,

groetjes Marieke

De Kindertelefoon

Reputatie 2
Badge +1

bedankt! Dat probeer ik ook zoveel mogelijk te doen 💪

Reageer