Reageren op e-mails


Reputatie 3
Badge +8
Ik zou graag willen reageren op een e-mail die ik heb ontvangen, echter worden deze vanaf een ‘no-reply’ verzonden..
Het heeft niks met andere gebruikers te maken dus het plaatsen als topic zie ik niet zitten. Op welke manier kan ik alsnog antwoorden?

Dit topic is gesloten

29 reacties

Hi Daan.,

Je kunt eventueel ook via de rapportage knop (dat vlaggetje op desktop versie) in een reactie van iemand van de Kindertelefoon je reactie sturen.

Dat heb ik ook wel eens gedaan, alleen zeggen ze dat dat niet de bedoeling is, maar als jij iets belangrijks kwijt wilt, dan zou ik het gewoon zo doen.

Groetjes,
M&M's
Reputatie 3
Badge +8
Hey M&M’s,

Het is niet per se dringend. Ik had extra toelichting gevraagd over een verwijdering van een aantal stukjes. Het is dan wel zo netjes hierop te reageren.

Ik zal die functie dus maar niet gebruiken waarvoor hij niet bedoeld is, maar erg bedankt voor je advies (zeker op deze tijd).

Trusten alvast 😉
Hi Daan.,

Geen dank.

Ik was toch wakker.
Ik spook ff door het huis, omdat ik niet helemaal fit ben, dus

Ik hoop dat ik zo ook in slaap val en dan het liefst in bed en niet ergens onderweg er naartoe haha

Truste 🙂
Reputatie 3
Badge +8
Je moet maar net energie en zin hebben om tijd hierin te steken op dit tijdstip met dit warme weer.
Beterschap in ieder geval..
Hi Daan.

Ik heb gewoon een keer geantwoord op de no-reply. Ze kunnen dat vgm wel zien, maar dan weer niet antwoorden ofzo. In ieder geval was het niet echt handig.

Je zou het ook eventueel in dit topic kunnen zetten, maar ik snap wel dat je dat liever niet hebt als het redelijk persoonlijk is en verder niet relevant voor anderen (al weet je dat natuurlijk nooit zeker).

En ergens heb ik ook wel van, ja, zij sturen je een no-reply mail, dan kunnen ze dus ook niet verwachten dat je antwoord...

Gr. Pin
Reputatie 2
Badge +9
Heey,

Je zou misschien ook nog kunnen gaan chatten met de KinderTelefoon. Want volgens mij kunnen ze het forum er gewoon bij pakken en dus mee kijken. Je kan dan tijdens de chat je verhaal doen zonder dat iemand het ziet ( ja de Kindertelefoon ofc.)

Ik vind het altijd wel jammer dat als ze een mail sturen dat je niet een antwoord kan terug sturen, of dat ze een mail hebben waarnaar je iets kan sturen.

Gr: Mr.S
Reputatie 3
Badge +8
Hey,

Bedankt voor alle reacties.

@Pin,
Ik had enkele dagen geleden geprobeerd te antwoorden, maar toen kwam ik er dus achter dat het een no-reply was. Heb het toen maar gelaten voor wat het was, maar wilde gister toch wel op een andere mail reageren. Dus hopelijk komt een moderator met een oplossing.
En zoals je zegt; misschien zitten ze niet te wachten op een antwoordt, maar ik mag toch wel reageren.

@Mr.S,
Chatten is een goed idee, maar ik denk dat ik het niet ga doen. Het betreft namelijk een specifieke moderator van het forum. Dus ik zie het nut van mijn antwoordt op chat, naar een random medewerker, niet in..
Dat ze het vanaf een no-reply sturen is prima, want ze regelen alles via de software. Maar vindt het ook jammer dat ze geen e-mailadres hebben. Het hoeft niet actief gelezen te worden. Enkel als er iets gerelateerd aan het forum is wat te privé is om hier te posten. Maar waarschijnlijk is dit moeilijker te managen dan wij denken.

Hopelijk kan een moderator mij nog een antwoordt geven 🙂
Badge +2
@ Daan, we zien dat je een vraag hebt over een mail die je hebt ontvangen. Het is inderdaad een no reply mail. Reageren kan alleen via een topic in over De Kindertelefoon Wat vervelend dat de uitleg in de mail niet duidelijk genoeg was. Je kunt hier je vraag stellen, probeer hem zo algemeen mogelijk te maken. Bv extra uitleg over een forumregel. Hopelijk is het zo mogelijk je vraag toch te stellen. Een evt tweede optie is dat je de datum van de mail hier geeft en dan kan een moderator er verder naar kijken.
Groet, Sandra, De Kindertelefoon.
Reputatie 3
Badge +8
Hi,

Het gaat mij erom dat ik een reactie op een ontvangen email wil geven. Ik krijg 2 emails waarin iets besproken wordt. Hier kunnen jullie vrij over typen, maar ik kan hier vervolgens nergens antwoordt op geven. Ik kan alleen een algemene vraag in dit subforum formuleren, maar daarmee kan ik niks en kom ik nergens. Blijkbaar is het gewoon te lastig, dus ik moet wel opgeven.

Ik blijf het vreemd vinden dat je niet gewoon via een e-mail kunt reageren. Het lijkt mij toch handig als er een emailadres is om dit soort dingen te communiceren. Het zou een zootje worden als iedereen via het forum persoonlijke berichten naar moderatoren zou sturen. Ten eerste gaat het niemand wat aan en daarnaast wordt het forum er alleen maar rommelig van. Dus als ik dan toch alleen een algemene vraag kan stellen; waarom is er geen emailadres beschikbaar voor dit soort zaken? Of waarom is hier geen contact pagina voor, zodat je een bericht naar een moderator kan sturen? Er is alleen een contact pagina voor zakelijke dingen, maar die adressen aanspelen heeft geen zin.
@Daan
Vervelend dat het zo lastig is. Dit forum is speciaal bedoeld voor jongeren en vandaar dat wij ook geen e-mailadres hebben waarmee je contact kunt leggen met de moderators. Wel zou je terecht kunnen op de chat van De Kindertelefoon. Daar kun je ook persoonlijke dingen kwijt. Als het over dit forum gaat kun je dit toch het beste in dit topic plaatsen, dan proberen wij hierop te antwoorden en wordt het zo hopelijk duidelijk voor je.

Groetjes,

Luna, De Kindertelefoon
Reputatie 3
Badge +8
ik begrijp ook wel dat dut forum bedoeld is voor jongeren, dat staat zelfs in de naam. Dat heeft niks te maken met het niet hebben van een email. Ik wil helemaal geen contact met jullie moderators. Het enige wat ik wilde is enkel reageren op een email. Een verdere toelichting op mijn vraag en een reactie op de uitslag. Blijkbaar is dat te moeilijk om te doen, dus laat het maar.
Volgensmij is er ook een normale email waar je wel op kan reageren die ze jou kunnen sturen?
Die heb ik ook wel eens gehad toen het over iets ergs persoonlijks ging.

Wat jammer dat je steeds mis communicatie hebt met dekindertelefoon.
Is het al goed gekomen?

groetjes Maii.
Reputatie 3
Badge +8
Hey Maii,

Ik heb het maar gelaten hoe het was. Het was alles behalve urgent, maar wilde gewoon een reactie geven. Ik had om een uitleg gevraagd omdat een bericht van mij, naar mijn idee, onterecht was aangepast. Vervolgens probeerde ik via een mail toelichting op mijn vragen te geven en aan te geven waarom ik het hiermee oneens was. Dit lukte dus al niet.

Toen ik de uitleg ontving wilde ik gewoon een antwoord formuleren dat ik me wel in de toelichting kon vinden etc en nog een aantal dingen. Het heeft geen zin om dat in een topic te plaatsen. Daarvoor is antwoorden op een email perfect. Blijkbaar zit de KT hier niet op te wachten, aangezien dit geen optie is. Het is óf een zo algemeen mogelijk geformuleerde vraag posten óf niets. Daar had ik dus niets aan, dus heb ik het maar gelaten.
Heya @Daan.,

Aha, begrijpelijk.
Het is natuurlijk wel jammer maar meer kan je er echt niet aan doen frees ik.
Hopelijk gaat het in het vervolg wat geglipter.
Trouwens iets wat hier niks mee te maken heeft: Je hebt 300 reacties! Wat een mooie mijlpaal. :)

Groetjes van Maii.:P;)🆒
Reputatie 3
Badge +8
Hey Maii,

Nee, verder kan ik er denk ik ook niets aan doen. Daarom heb ik er verder geen energie in gestoken.

Nou nu je het zegt zeg. Dat zijn inderdaad een heleboel reacties. Nog niets in vergelijking met het dubbele van jou, good job 😉. Ik wil ook best wel een topper zijn..
@Daan.,

Nog steeds wakker? je hebt je slaap nodig hoor!

Je komt er heus wel hoor, volgensmij ben je al topic met 400 reacties? of zoiets dergelijks.
Het zou mij niet verbazen als je me binnen een week (of minder of iets meer) ingaat halen.
Het zal sneller gaan dan je denkt.
Nog een goeie nacht rust!

Groetjes van Maii
Reputatie 3
Badge +8
Ik weet het ook niet precies. Ik zie het vanzelf wel onder m’n naam verschijnen 🙂.
Binnen een week is wel heel erg ambitieus. Het zal wel 3 a 4 maanden duren voordat ik überhaupt op 600 zit, maar het zou ongetwijfeld sneller dan verwacht gaan. Zolang ik mensen enigszins kan helpen, doet het aantal er toch niet toe.

Ik ben nog wel een tijdje wakker, heb een erg vreemd slaapschema als ik überhaupt slaap. Ben graag tot diep in de nacht actief en daaronder valt ook soms wat reacties plaatsen. Afgelopen nacht was ik ook lekker op dreef volgens mij haha.
Welterusten alvast!
"Zolang ik mensen enigszins kan helpen, doet het aantal er toch niet toe."
Helemaal waar!
Het gaat erom dat je iemand kan helpen en dat het voor iemand kan betekenen.
( toch is het wel vet dat je al 300 mensen advies/hebt geholpen)

Ik slaap nooit, maar bedankt jij ook haha.

groetjes van Maii:$
Dat het voor iemand iets kan betekenen*
Keep up the good work (btw)!
Reputatie 3
Badge +8
Ja precies, doe ik toch nog iets goeds.
Jij kunt dus wel wat slaap gebruiken. Misschien moet je maar eens je eigen advies opvolgen ;p
Ik slaap ook erg weinig. Je slaapt niet letterlijk nooit toch? Tenminste dat hoop ik.
Bijna nooit eigenlijk,
Min of meer niet.
Mijn vrienden noemen me vandaar ook een "zombie"

Het is niet dat ik erg moe ben of dat ik een slaap probleem heb of iets dergelijks alleen soms vergeet ik gewoon om te slapen, of ben ik gewoon niet erg moe en dan slaap ik niet.

(misschien niet het beste voorbeeld om op te volgen)
Nu gaan we wel erg off topic en is het meer een gesprek..:P
Reputatie 3
Badge +8
Gelukkig slaap je nog weleens dan. Wel fijn dat je er geen last van ondervindt.

We zijn inderdaad volledig de weg kwijt. We overtreden zelfs 2 regels, damn.. Het is maar goed dat er geen moderator actief is.
Ik zou niet "we" zeggen aangezien het vooral mijn schuld is.
De moderators gaan hier nog wel achter komen..
hopelijk krijg ik geen waarschuwing want dan ben ik mijn account kwijt. 3/3
Forumregel 7 en 12 volgends mij.

Excuses voor mijn stommiteiten.

Ik denk slaap lekker dan?

Ik zie je nog wel op het forum.

Groetjes van Maii. :?:S