Vraag

Onduidelijkheid op het forumToon eerste bericht
Dit topic is gesloten

204 reacties

Reputatie 7
Badge +8

Beste moderators van het Forum,

Hebben jullie @wilhelmavemela geband? Er is al 23 uur geen activiteit van haar geweest, beetje raar, aangezien zij al meer dan 1000 reacties heeft en bijna elke dag online was. Zo ja, waarom hebben jullie haar geband?

Hebben jullie  @TheMightySlayer geband? Er zijn bizar veel accounts aangemaakt die beginnen met TheMightySlayer, zie screenshot, maar echter geen activiteit op zijn main account. Zo ja, waarom hebben jullie hem geband?


En als laatst, waarom hebben jullie @Wereld geband? De 2 waarschuwingen waren onterecht en jullie hebben ook mijn topic gesloten over dat hij geband was, terwijl ik het gewoon als mededeling aan de forumleden bedoelde. 

Sluit dit topic aub niet en zeg ook aub niet dat ik een mail moet sturen, want dat lijkt me nutteloos. 
Jullie hebben onze 2 forumhelden gestolen, er is veel verwarring tussen de gebruikers en wij willen graag duidelijk antwoord. 

Groet, Sano07

Ja

Hij heeft helemaal gelijk

We willen een antwoord

en zo snel mogelijk

Het was wel beter geweest dat ik weg was

Misschien hebben de mensen van de Kindertelefoon niet gelijk overal een antwoord op;

Maarrr misschien kunnen jullie wel aangeven of er nog een antwoord komt en wanneer ongeveer? Of in ieder geval een reactie vanuit jullie.

(Heb dit ook al eerder gevraagd)

Reputatie 5
Badge +5

Hallo Allemaal,

 

Het forum is een plek waar jongeren anoniem ervaringen kunnen uitwisselen met leeftijdsgenoten, door informatie, advies of ondersteuning te vragen op een veilige plek. Deze veilige plek kunnen wij alleen bieden door het forum te modereren. Gebruikers ontvangen een waarschuwing wanneer zij de regels van het forum, die zijn opgesteld om deze veiligheid te waarborgen, overtreden. Bij de derde waarschuwing worden gebruikers geblokkeerd.  Hier kunnen gebruikers zelf bezwaar tegen maken door een mail te sturen naar forum@kindertelefoon.nl. Het forum is hier niet voor bedoeld.

 

Om het forum overzichtelijk te houden en te gebruiken waarvoor het bedoeld is, hebben we dit topic gesloten. Wanneer we een bezwaar ontvangen, zullen we de geblokkeerde gebruiker een reactie geven via de mail.

 

Groetjes,

 

Renske, De Kindertelefoon