Vraag

Kindertelefoon topics verwijderen

  • 13 April 2023
  • 2 reacties
  • 53 Bekeken

Reputatie 1
Badge

Kunnen jullie mijn topics verwijder en? Ik Wil een nieuwe start beginnen pls verwijder ze :) 


2 reacties

Hoi,

Dat ligt aan de situatie.Het is ook mogelijk jouw account te laten anonimiseren door een moderator.Eventueel kan je dan later een nieuw account aanmaken.

Zie hier:

 

Topics die je plaatst worden in principe niet verwijderd. Andere forumgebruikers kunnen topics lezen om informatie uit te halen en nieuwe reacties kunnen een topic weer nieuw leven inblazen.

 

Er zijn drie uitzonderingen. Een topic wordt wel verwijderd als:

· Het topic in strijd is met de forumregels.

· Het topic je anonimiteit in gevaar brengt.

· De Kindertelefoon verwijdert alle topics waar langer dan 6 jaar geen reactie op is gekomen.

 

Je hebt het recht als forumgebruiker om een verzoek in te dienen om een of meer topics door De Kindertelefoon te laten verwijderen als dat voor jou heel belangrijk is. Dit kun je doen door je verzoek te mailen naar forum@kindertelefoon.nl. In dit bericht kun je uitleggen waarom het voor jou zo belangrijk is dat jouw topic(s) verwijderd worden. De Kindertelefoon bekijkt per verzoek of we ermee akkoord gaan.

 

Reputatie 7
Badge +7

Hoi @Meh_ ,

 

het klopt wat @Jesse_6567  hierboven zegt.

Je kan in dit topic: 

aanvragen of we je account willen verwijderen, dan wordt je naam veranderd in Anonymous en is niet meer te herleiden welke topics/reacies je hebt geplaatst.

Wil je toch een of meerdere van je eigen topics laten verwijderen? Dan kan je mailen naar forum@kindertelefoon.nl en wordt je aanvraag door de community manager beoordeeld.

 

Groetjes, Marieke / De Kindertelefoon

Reageer