Kan De Kindertelefoon iets doen?

  • 5 December 2022
  • 2 reacties
  • 43 Bekeken

Reputatie 3
Badge +1

Ik hoop dat dit niet te onbeleefd is om te zeggen want dat is uiteraard niet de bedoeling. Maar kan de kindertelefoon bij topics zoals  

niet ingrijpen/actie ondernemen zodat dit soort dingen niet gebeuren en dit soort mensen de hulp krijgen die ze wellicht nodig hebben?

 

groetjes van deamon.


2 reacties

Reputatie 7
Badge +16

Snap wat je bedoeld maar hoe zouden ze moeten ingrijpen dan? Iedereen is anoniem op het forum.  De kindertelefoon weet dus niet wie je bent.

Reputatie 6
Badge +5

Hoi @Deamontargaryen ,

Dit is een heel belangrijke vraag, die jij hier stelt.  En heel begrijpelijk dat jij je zorgen maakt bij het lezen van een topic als deze. 
Zoals ​​​​​​@tim16 al stelt, is het op dit forum heel belangrijk dat iedereen anoniem is.  Dat is lastig, het forum als veilige - want anonieme - plek, en een onvermogen om hulp te bieden waar dit nodig lijkt, door diezelfde anonimiteit. Als forumgebruiker ben je echt anoniem, ook bij De Kindertelefoon zelf. Naast een uitnodiging om contact te zoeken met De Kindertelefoon, of met 113 (dag èn nacht bereikbaar!) kunnen wij dus niet iets doen. 

NB We hebben jouw vraag als een nieuw topic op het forum geplaatst. In het topic zelf, waar je de vraag stelde, was de vraag in strijd met forumregel 13: ga niet off-topic. Je gaat off-topic wanneer je niet reageert op de hulpvraag van de topicstarter zelf, maar met een eigen, nieuwe vraag komt.  Omdat we jouw vraag heel belangrijk vinden, is deze door ons verplaatst. 
Dank je wel voor je betrokkenheid bij het forum en de gebruikers!

Groetjes, Mariska (De Kindertelefoon)

Reageer