Vraag

ideetje: Zien wanneer je badges heb gekregen

  • 8 March 2024
  • 6 reacties
  • 58 Bekeken

Reputatie 7
Badge +7

Is het misschien een idee dat je kan zien wanneer je badges heb gekregen? En dat je dan aan en uit kan zetten of andere gebruikers dat zien of niet

Groetjes mij @Anoniemxv 


6 reacties

Reputatie 7
Badge +17

@Anoniemxv Badges tonen op je profiel kun je aan of uit zetten bij Opties. Een mailtje als je een nieuwe badge hebt kan leuk zijn maar weet niet of dat mogelijk is met de forumsoftware.

 

Reputatie 7
Badge +7

Sorry, zei het verkeerd. Ik bedoel de datum. Dus dat je dat kan zien

Reputatie 5
Badge +2

Hoi @Anoniemxv ,

Dankjewel voor het meedenken!

We gaan naar jouw idee kijken en geven je zo snel mogelijk antwoord.

 

Groet,

Fem, De Kindertelefoon

 

Reputatie 7
Badge +7

@kindertelefoon al een andwoord?

Reputatie 7
Badge +7

Hoi @Anoniemxv ,

 

het forum is een standaard forum, helaas, waarbij dit soort kleine aanpassingen vaak niet mogelijk zijn of alleen wanneer er maatwerk wordt geleverd waar dus een prijskaartje aan hangt. De vraag is bij de community managers neergelegd en zij zullen het aan de sitebeheerders vragen. Dat kan een tijd duren voordat daar antwoord op komt helaas.

 

Groetjes, Marieke / De Kindertelefoon

Reputatie 6
Badge +3

@Anoniemxv 

Goed dat je het nog even checkt. Excuus dat je nog geen antwoord hebt gekregen. Naar aanleiding van je vraag zijn we gaan kijken naar het systeem van de badges. Naast dat het technisch mogelijk moet zijn, hebben wij daar ook andere gedachten bij.  Het is mooi dat je badges ontvangt als je actief bent op het forum. We willen alleen voorkomen dat jongeren puur reacties gaan plaatsen om badges te ontvangen. Het forum is juist bedoeld om elkaar te ondersteunen in informatie, tips en ervaringen.  Daarin is het wat ons betreft niet belangrijk hoeveel badges iemand heeft, iedere reactie om een andere jongere te ondersteunen is van waarde.

We hopen je vraag hiermee beantwoord te hebben. 

Groet,

Carolien

Reageer