Vraag

Berichten worden niet of onvolledig geplaatst?

  • 1 January 2021
  • 36 reacties
  • 491 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hallo Kindertelefoon,

Het is nu al een aantal keer gebeurd dat een reactie van mij niet of onvolledig wordt geplaatst.

Vorige keer had ik een topic aangemaakt, waarbij de tekst niet geplaatst was. Maar het topic was wel aangemaakt en de titel en tags klopte ook gewoon. Nu heb ik net een reactie geplaatst op een topic van iemand anders en weer wordt niet de gehele reactie geplaatst.

Ik heb ook recent gehad dat ik mijn reactie niet meer kon aanpassen, terwijl ik die nog maar net geplaatst had, en het dus nog binnen de tijd was waarin je je reactie kan bewerken.

En zelfs dat mijn reactie helemaal niet geplaatst was. Ik kon het toen niet meer bewerken en vervolgens had ik dat gemeld, kreeg ik een mailtje van een moderator dat er helemaal geen reactie door mij was geplaatst op dat topic?

De tekst van mijn eigen topic was wel zichtbaar door moderatoren van de Kindertelefoon, want moderator Marieke had toen gezegd in een reactie op dat topic dat zij wel kon zien wat ik had geplaatst dus de inhoud van het topic. Maar dat was dus niet zichtbaar voor ons leden van het forum.

Later heb ik van een moderator via de mail een terugkoppeling gehad over het niet zichtbare bericht (topic). De technische mensen hadden ernaar gekeken en het probleem was verholpen. Ook zei de moderator: “Mocht je toch nog merken dat het nog niet goed werkt dan horen we het graag.”

Ik merk nu dat het niet goed werkt en daarom heb ik dit topic aangemaakt. Ik vroeg mij af waar het fout gaat met de onvolledige plaatsing van mijn reacties?

Groetjes,
Simply Me


36 reacties

Reputatie 6
Badge +3

@Simply Me 

Ik heb meerdere keren contact gehad met de leverancier hierover. Ze hebben het probleem kunnen vinden en als het goed is, is het nu opgelost. :-) Mocht dit toch niet zo zijn, dan hoor ik dat graag van je!

Groetjes,

Carolien

Hallo Carolien,

Bedankt.
Hopelijk is het nu inderdaad opgelost.
Ik vroeg me af wat 'het probleem' is/geweest is?

Groetjes,
Simply Me

Reputatie 6
Badge +3

@Simply Me 

Wat precies de oorzaak is, is lastig te zeggen. Het is een technisch verhaal. Het blijkt dat sommige berichten een bepaalde code kregen onderwater. Je kunt deze code niet zien, maar dat betekende dat wanneer een bericht deze code had het bericht niet meer zichtbaar was. Ze hebben er nu iig voor gezorgd dat deze code niet meer gegeven kan worden aan de berichten.

Groetjes,

Carolien

 

Hoi Carolien,

Dit geeft meer duidelijkheid.
Bedankt, dan gaan we ervan uit dat mijn berichten boven water blijven. Dan is het stil aan deze (over)kant😉

Groetjes,
Simply Me

Hoi Kindertelefoon,

Helaas moet ik toch weer een reactie plaatsen in dit topic.

De laatste reacties van mij worden niet geplaatst, of zijn in ieder geval aan deze kant van het forum niet zichtbaar. Het gaat om de reacties in het topic: idee: een extra banner voor antwoorden op hele oude topics.

Groetjes,

Simply Me

Reputatie 7
Badge +7

Hi @Simply Me ,

 

er is hier iets anders aan de hand! Ik stuur je even een mail. Ik zal jouw tweede bericht in het genoemde topic plaatsen.

Groetjes,

 

Marieke / De Kindertelefoon

Hoi Marieke,

Bedankt voor het plaatsen in mijn bericht.

Ik had twee berichten geplaatst, omdat ik eerst dacht dat ik mogelijk zelf iets verkeerd had geklikt, waardoor mijn bericht niet geplaats was. Toen het tweede bericht ook niet werd geplaatst, dacht ik dan zet ik het in dit topic. Maar ik lees dan vanzelf wel de mail met uitleg.

Groetjes,

Simply Me

Hoi Kindertelefoon!

Sorry alvast dat ik weer een berichtje plaats.
Ik vind het zelf ook vervelend dat ik steeds met dingen kom, maar ik loop er helaas wel tegenaan.

Omschrijving van het probleem:

Sommige reacties typ ik eerst in Word of notities en vervolgens kopieer ik dat en plak ik dat hier op het forum. Dit naar aanleiding van eerdere ervaringen met het plaatsen van reacties.

Nu is het echter niet meer mogelijk om deze reacties te bewerken. Ik kan dus wel na het plaatsen op bewerken klikken. Als ik dan ga typen, komt dat achter het laatste stukje tekst.

Voorbeeld; ik zet onder mijn reacties Simply Me. Als ik dan iets wil aanpassen/toevoegen komt dat na Simply Me. Dus dan krijg je iets als Simply Me “aangepaste tekst". In plaats van dat ik dat halverwege mijn reactie kan zetten, komt dat automatisch onderaan.

Ditzelfde gebeurt vóór het plaatsen van mijn reactie. Voordat ik de reactie heb verstuurd. Na het kopiëren en plakken op het forum, krijg ik dus niet meer de mogelijkheid om mijn reactie nog fatsoenlijk aan te passen.

Ik hoop dat ik het een beetje duidelijk heb omschreven en jullie hier wellicht iets mee kunnen. Anders weet ik dat ik voor het kopiëren en plakken mijn reactie helemaal goed moet hebben.

Groetjes,
Simply Me

Badge +1

Hoi @Simply Me ,

 

Wat vervelend dat je nog steeds problemen ervaart. Ik weet zelf het antwoord niet op je vraag, maar zal het doorgeven!

 

Groetjes Jeanine

De Kindertelefoon

Reputatie 6
Badge +3

@Simply Me 

Ten eerste wil ik zeggen dat het geen probleem is dat je weer een bericht plaatst. We vinden het alleen maar fijn dat je zo met ons meedenkt en je vragen stelt. Dit helpt ons alleen maar weer om het forum gebruiksvriendelijker te maken. Ik ga dit voor je uitzoeken en kom hier nog op terug. Voor nu moet ik je helaas het antwoord geven om het iig helemaal goed te hebben voordat je het plaatst, zodat je het er staat zoals je het wilt hebben. 

Zodra ik meer weet, hoor je het hier.

Groetjes,

Carolien

Hoi @Carolien_ ,

Zodra ik meer weet, hoor je het hier.

Ik heb hier niks meer gehoord, dus of je bent er niet meer te weten over gekomen of het is je ontschoten:wink:
Hoe dan ook, vandaag wordt mijn account verwijderd, voor mij is het dan niet meer van toepassing.
Bedankt voor de reacties en het meedenken/oplossen van de dingen waar ik tegen aan liep qua plaatsing van berichten.

Groetjes,
Simply Me

Reageer