Belangrijk! Forumregels aangepast

  • 4 May 2023
  • 3 reacties
  • 1360 Bekeken

Reputatie 6
Badge +3
  • Community Manager
  • 197 reacties

Hallo allemaal,

 

Wij hebben naar de forumregels gekeken en deze aangepast. Bekijk ze hier. De Kindertelefoon vindt het belangrijk dat het forum een fijne en veilige plek is voor jongeren. De forumregels helpen hierbij.

 

Nieuw is dat we vanaf nu werken met regels en adviezen. De regels zijn zaken waar moderatoren op letten om ervoor te zorgen dat het veilig blijft op het forum. Bij het overtreden van deze regels krijg je een waarschuwing. 

 

Naast forumregels hebben wij een aantal adviezen. Die hebben als doel om het forum overzichtelijk, leesbaar en gebruiksvriendelijk te houden. Moderatoren kunnen op basis van deze adviezen aanpassingen doen in jouw bericht of in jouw profiel.

 

Bij de adviezen lees je ook hoe jouw berichten het beste geplaatst kunnen worden zodat het forum overzichtelijk blijft en ervoor zorgt dat jouw bericht goed gevonden en gelezen wordt.


Wij hopen dat de regels hierdoor nog duidelijker zijn. 

 

 Veel plezier op ons forum!


3 reacties

Reputatie 7
Badge +9

Mooi dat er toch steeds veranderingen worden gemaakt om het forum nog beter te maken. Dat doet niet elke web delveloper.

Reputatie 7
Badge +16

Wel duidelijker zo met regels en adviezen. Goed bezig.

Reputatie 7
Badge +13

Super dat jullie de forumregels aangepast hebben. Het invoeren van adviezen, naast de normale regels, maakt alles iets duidelijker. Zeker voor de nieuwe gebruikers. 
 

xx Eenmeisje004 

Reageer