Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

Wondjes

  • 10 februari 2019
  • 2 reacties
  • 77 Bekeken

Badge
Hey allemaal ,
ik ga geen foto van mijn tieten
plaatsen maar ik heb rare wondjes tussen mijn borsten en ze worden steeds erger volgens de dokter moet ik er koelingszalf op smeren maar dat helpt niet. Help me out is er iemand die ze ook heeft ?

- Afbeelding verwijderd door de Kindertelefoon, in strijd met forumregel 21. Gebruik van foto’ s waarop een persoon (gedeeltelijk) herkenbaar in beeld is, is niet toegestaan -

2 reacties

Reputatie 6
Badge +11
Hey!

Ik denk niet dat het de bedoeling is dat je een foto post hiervan, ook al snap ik dat het puur informatief bedoelt is, omdat niet iedereen dit wil zien en wegens de enorm belangrijke anonimiteit hier.
Al zou ik je graag helpen, hier op het forum zijn we ook geen medische specialisten. Medische informatie zoeken op het internet is nooit een goed idee. Het lijkt mij het beste plan om dit aan je dokter te vertellen, en hij/zij zal dan kijken voor een andere behandeling. Indien dit niet werkt kun je eens ene afspraak maken met een huidspecialist.

Groetjes
Lot
Badge
Hey lot ,

ja ik denk dat ik dat maar even ga doen , krijg allemaal rare ziektes als ik symptomen google. Wilde alleen weten of meer mensen het hadden maar bedankt voor je antwoord welterusten xx

Reageer