Vraag

Wat voor ondersteuning borsten?

  • 10 April 2018
  • 5 reacties
  • 218 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Haii
Ik heb recent vaker van die tops en bodysuits gezien in winkels die ik heel mooi vond, maar bij sommige was het decoletee onder waar normaal de bh zit. Het ziet er dus uit alsof zij er geen aan hebben. Hebben ze dan wel iets aan voor de ondersteuning of hebben ze gewoon stevige borsten?

5 reacties

je kan er een extra bh onderaan doen of niet het verschilt bij sommige doe ik ook een bh onder en bij anderen niet. Ik hoop dat ik je zo geholpen heb.✨
Hoi,

Iedereen heeft andere borsten, dus voor iedereen is het verschillend wat nu het beste zit en wat het beste ondersteund. Ook is het natuurlijk verschillend hoeveel ondersteuning je nodig hebt.

Heb je het al eens gepast? Dan weet je het zeker :)

Er zijn ook mensen die naast hun 'normale' bh's een extra setje hebben voor 'mooi' en die wat minder ondersteunt. Dit dragen ze dan thuis ofzo (mijn zus doet dit).

Gr. Pin
"maar bij sommige was het decoletee onder waar normaal de bh zit."
Het voordeel dat de modellen hebben is dat zij er niet de hele dag in rondrennen.

In ieder geval raad ik jou, net zoals @Pin aan om het uit te testen.
Dan weet jij of het wel of niet nodig is.
Hi obsessedgirl,

onze zus was zich laatst klaar aan het maken voor een feestje en ze heeft een jurkje, ik weet niet hoe dat heet, maar dan kan je haar vel tussen haar borsten gewoon zien en dan nog een beetje verder naar haar navel. Ik weet niet of je zoiets bedoelt. Dus een gewone bh kun je dan zien.

Maar ze was net uit de douche om aan te kleden en toen had ze een pakje met een soort plakkers die je op je borsten kon plakken. Dat was een soort half rondje met bovenaan nog een extra stukje plaktape en er was een half rondje aan de onderkant uit die halfronde plakker. Ik weet niet hoe ik het anders moet uitleggen, want ik mag hier vast geen plaatje van de borsten van onze zus zetten :)

In dat halve rondje wat eruit was paste haar tepel en de plakker zit dan zo'n beetje rondom haar tepel en op de bovenkant van haar borst geplakt en dat deed ze toen ook bij haar andere borst en pas op het laatste ging ze die extra plakstukjes vast doen en daarmee kon ze haar borsten een beetje omhoog trekken en vastplakken.

Maar ze heeft best wel stevige borsten, denk zoiets als een grote halve sinaasappel ofzo, nou ja, nog wel iets groter zoals een halve grote grapefruit ofzo. Ik weet het niet precies, want ik let niet zo op meisjes en hun borsten.

Ik had nog nooit van die plak bh's gezien, meestal heeft ze gewone aan, soms met van die karteltjes aan de bovenkant van haar borsten, omdat jongens dat leuk vinden ofzo, idk, dat soort dingen snap ik niet echt. Ik hoor ze er wel eens over praten met vriendinnen.

Ik weet niet of die plakkers er in verschillende maten zijn, maar ik denk het wel, want een vriendin van haar heeft best wel grote borsten (meer formaat galia meloenen, wel lekker, ik bedoel hiermee die echte meloenen, beetje parmaham erbij hmmm) en die had een tijdje terug ook zo'n soort jurkje aan. Maar toen wisten we nog niet van die plakkers, dus weet niet of ze die ook heeft. Misschien vragen we het nog wel eens.

Ik hoop dat je er iets aan hebt.

Het zijn dus 2 losse plakkers. Er zijn ook andere plakbh's, want die heeft onze zus ook en das vooral voor als je iets aan hebt met een blote rug. Dat lijkt meer op een gewone bh aan de voorkant en naar boven zitten er geen bandjes, alleen naar de zijkant zitten er plakkers die tot onder je oksels, dus gewoon de zijkant van je lichaam, komen.

Ik kan het niet beter uitleggen.

Google gewoon op "plak bh" en dan zie je wel wat ik bedoel.

Oh ja, onze zus had ook nog 2 dingetjes die ze op haar tepels kon plakken bij die losse plak bh's. Dan schuren haar tepels niet tegen de jurk ofzo en zie je haar tepels niet gelijk door haar jurkje. Dat waren een soort zachte rondjes in de vorm van een bloemetje.

Lekker ingewikkeld allemaal, van die vrouwendingen. Wij trekken gewoon een t-shirt of singlet aan en klaar is Kees.

Groetjes,
M&M's
Hoi!

Als je het niet weet, kan je in de winkel vragen wat voor bh je eronder kan doen. Voor zo'n vragen lopen de verkopers rond. Zij hebben vast kennis of ervaring met dat soort dingen.

In een winkel die gespecialiseerd is in ondergoed kunnen ze je ook helpen. Als je een foto van het kledingstuk laat ziet dat je graag zou dragen, kunnen ze jou de beste bh eronder aanraden.

Groetjes
x

Reageer