Vraag

Scoliose

  • 25 June 2020
  • 3 reacties
  • 95 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hoi iedereen die dit leest,

Ik denk dat jullie vast wel eens gehoord hebben van scoliose. Het is namelijk zo dat je ruggenwervel een rare vorm heeft hierbij, nu is het zo dat ik al een tijdje denk dat ik het heb, ik heb gechat met de kindertelefoon maar daar had ik helemaal niks aan dus toen heb ik het gesprek maar afgekapt. 

In ieder geval, ik kan dus volgens mij alles afvinken aan '’symptomen'’ (?)  maar ik ben dus bang dat ik aan het overdrijven ben en dat ik het dan toch niet heb? 

Het is allemaal maar ingewikkeld, ik weet het zeker maar ik ben denk ik gewoon te bang om erover te beginnen bij mijn ouders, want stel ik heb het helemaal niet?

 Er spookt dus van alles door mijn hoofd heen.

Ik was dus benieuwd of iemand advies had over hoe ik dit moet gaan brengen bij mijn ouders.

Alvast bedankt.


3 reacties

Heyy

Praat eens met je ouders over het feit dat je rugpijn hebt. Is misschien niet zo, maar dan kun je wel ff naar de dokter ermee. Als er iets mis is met je wervelkolom stuurt die je wel door naar een specialist. 

Groetjs 

Reputatie 7
Badge +7

Hallo Abc123,

 

wat vervelend om te horen dat je hebt gechat met de Kindertelefoon maar dat je het gevoel had, daar niks aan te hebben. Als je met ons belt of chat, dan hebben we geen kant en klare oplossing voor je. Wel kunnen we met jou meedenken om zo samen iets te bedenken wat goed bij jouw situatie past.

Ik wil je graag uitnodigen om het nog eens te proberen. We zijn elke dag geopend voor bellen of chatten tussen 11 uur ‘s ochtends en 9 uur ‘s avonds.

 

Groetjes,

Marieke

De Kindertelefoon

ik heb zelf ook scoliose en ben er mee naar het ziekenhuis gegaan daar zijden ze dat als je nog aan het groeien ben dat het erger kan worden en ze de kroming van je rug in de gaten moeten houden. Ik raat je aan om samen met je ouders in gesprek te gaan en naar de dockter te gaan. ze kunnen er daar ook iets aan doen.

Reageer