Beantwoord

Risico's ketogeen dieet

  • 4 August 2019
  • 5 reacties
  • 94 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hey allemaal,

Ik ben iets te zwaar en ik zou graag mijn vetprecentage omlaag willen hebben, ik ben zeker niet dik alleen wil dus wat vet kwijt zodat mijn spieren wat zichbaarder worden. Nu heb ik laatst gehoord over het ketogeen dieet. Heeft iemand ervaring met dit dieet en wat zijn de eventuele risico's. Alvast bedankt voor jullie antwoord.

Groetjes,

Jack
icon

Beste antwoord door Mensenmens123 4 August 2019, 21:31

Bekijk origineel

5 reacties

Badge
https://www.fit.nl/voeding/ketogeen-dieet
https://www.fit.nl/voeding/ketogeen-dieet
Dankjewel voor de link, ik ga er nog eens over nadenken.

Gr,

Jack
Hey Jack

Over soorten diëten weet ik erg weinig, maar ik las ergens dat je regelmatig traint. Zou een medesporter tips voor je kunnen hebben? Moest je in de kleedkamer of tijdens het rusten een goed gebouwde sporter zien staan, zou je daaraan kunnen vragen of die je wat bij kan leren over het dieet waar je vragen over hebt.

Een arts of diëtist zou je hier ook bij kunnen helpen, maar vanaf je naar een professional stapt, gaat het je wat kosten. Een kennis of trainer uit de sportschool heeft misschien wel enkele nuttige tips voor je, en vraagt daar niet per se een loon voor.

Groetjes
Kenshin
Hey Kenshin,

Ik ben vandaag weer naar de gym geweest, ik ben eventjes langs de balie geweest. Die raden mij dit dieet af ivm het vele sporten. Als ik aan dit dieet zou beginnen zou ik te weinig energie over hebben voor het sporten. Ik doe dit dus niet, ik ga wel letten op mijn voeding. Ik heb een voedingsschema gemaakt en ga dit nu ook volgen. Dankjewel voor je reactie!

Groetjes,

Jack
Fijn dat je aan de balie geholpen werd. Handig dat ze je de gevaren van het dieet hebben doen inzien. Letten op je voeding en op een verstandige manier sporten, lijkt me inderdaad een gezonde wijze van trainen.

Gr. Kenshin

Reageer