Vraag

Onzeker over me borsten

  • 12 October 2018
  • 7 reacties
  • 564 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hey,
ik ben Britt en ik ben best wel onzeker over mijn borsten. Ik heb normaal cup dubbel D, maar als ze vol of melk zitten zijn ze cup G.

Ik durf dus niet meer de zwemmen, gymen of ze rennen. Ik ben bang dat me borsten uit me bikini glippen of dat me bh ze niet houd. Ik heb ook nog geen cup G bh’s dus ik moet elke dag me borsten in een dubbel D bh proppen. Me borsten komen aan alle kanten me bh uit.

wie wil me helpen me angst te over winnen en helpen een oplossing te zoeken??


xx Britt

7 reacties

Hey Britt,
je bent mooi zoals je zelf bent, en ieder is mooi op z’n eigen manier. Als je er echt heel veel last van hebt kun je nadenken over een borstverkleining, maar dat is een serieuze ingreep en daar moet je heel goed over nadenken! Ook gezonder eten zou kunnen helpen, maar ook daar moet je voorzichtig mee zijn. Misschien is een sportbh of minimizer fijner om te dragen, dat kun je wellicht proberen.
Je bent mooi zoals je bent!!
Hey Britt

Wat vervelend dat je hier zo'n last van hebt. Zoals Sleepygirl zegt, zou je een ander type bh kunnen proberen. In een winkel gespecialiseerd in ondergoed kunnen ze je vast verder helpen. Jij bent vast niet de eerste met deze vraag.

Groetjes
Kenshin
bedankt voor jullie reacties

maar weet iemand anders nog iets?
Hoi Britt,
Zoals uit de je andere topics ook blijkt, komt er dus veel melk uit je borsten. Is het mogelijk dat je zwanger bent?
Sowieso lijkt het me verstandig om naar de huisarts te gaan. Die kan onderzoeken waarom er melk uit je borsten komt, en wat je daaraan kan doen. Want ook als je wel zwanger zou zijn, denk ik niet dat er normaal zo veel melk uit komt en ook dan is het handig een oplossing te zoeken.
Daarnaast is het zo, dat hoe vaker je de melk uit je borsten haalt, hoe meer melk er wordt gemaakt. Het zou dus goed zijn om dat proberen af te bouwen. Ook dit lijkt me handig om met je huisarts te bespreken.
Sterkte!
Bedankt voor de reactie

weet iemand anders nog wat??
Wie wil mij nog meer helpen met mijn probleem??
Een G bh koopen....

En ga nou naar de huisarts.......
Wand als je heir nu nog advice svraagt neem. Ik Ana dat je dat niet hebt gedaan....
Je reageert neit op de vraag of je zwanger bent.. Kun je dat alsnog doen? Dan kunne wij onze reactie daar op inspelen...

Ga naar de ha!

Reageer