Grote borsten en melk

  • 6 August 2018
  • 78 reacties
  • 7685 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hey,
Ik ben een meisje van 16 jaar.
Ik wert een paar weken geleden wakker en toen was een deel van mijn bed nat.
Ik keek naar mijn borsten (cup dubbel D) en zag tot mijn grote schrik dat mijn tepels niet meer naar binnen zaten zoals eerst maar naar buiten zoals bij een vrouw die borstvoeding geeft. Ik ben naar beneden gegaan en heb gegeten. Toen ik naar boven liep voelde ik dat mijn shirt nat was. Er zaten 2 natte plekken op mijn shirt. Ik ben naar de badkamer gegaan, mijn shirt en bh uit gedaan en keek naar mijn borsten. Ik zag dat ze nat waren, maar waardoor, dacht ik. Ik tilde mijn borst op en legde hem op mijn hand, ik kneep in mijn borst en ik schrok me rot. Er kwam een straaltje melk uit.

Ik ben nu elke dag bezig om de melk uit mijn borsten te halen. Dat duurt soms wel de hele dag. Het gaat ook niet zo snel want ik doe alles met de hand. De melk blijft maar komen. Elke ochtend als ik wakker word zijn mijn borsten zwaar en vol met melk. Ik kan niet over straat en niet afspreken met vriendinnen, omdat ik de hele dag bezig ben met het melken van mijn borsten.

Wie weet er een snellere manier om mijn borsten leeg te krijgen en te houden???

HELP!!!!!!

Xx Anoniem 371

78 reacties

Lastig zeg!
Zou ik ook van schrikken.
Kijk even bij gezondheidsnet.nl of sense.
Ik denk niet dat je de enige bent.
Anders je moeder vragen, of de dokter.

Sterkte!
@M12G
Ik durf het niet aan mijn moeder te vragen of te zeggen, maar bedankt voor de tips

Maar iemand een snelle manier om mijn borsten leeg te krijgen en te houden???
Ik denk dat je het beste naar de huisarts kan gaan.
Je kan natuurlijk ook effe op de site van sense kijken/chatten voor meer info
Maar wie weet er een snelle manier om mijn borsten leeg te krijgen en te houden???
Kijk anders even op "schijnzwangerschap"
Snelle oplossing:
Google
Huisarts
Ik ben eigenlijk op zoek naar uitleg over hoe ik dat moet doen. Want ik haal met de hand al elke ochtend, middag en avond al 600 cl
Reputatie 3
Badge +8
Er zijn al 5 verschillende (goede) opties gegeven. Wil je dat een van bovenstaande gebruikers naar de huisarts voor je gaat? Wil je dat een ander gaat chatten met Sense om het gesprek vervolgens hier te plaatsen? Ik wist niet dat mensen zo lui en afhankelijk konden zijn.

Ik ben eigenlijk op zoek naar uitleg over hoe ik dat moet doen
Je hebt al drie maal dezelfde vraag gesteld. Een vierde keer gaat je kansen op een antwoord niet verhogen. Misschien kun je ipv een vijfde poging te wagen de gegeven tips gebruiken om een uitleg te zoeken. De kans is zoveel groter dat je je gewenste antwoord krijgt bij een van de genoemde kanalen.
Vertel het je moeder!
Dit is toch niets zo?
Doet het pijn? Loopt de melk er vanzelf uit?
0,6 liter p 24 u ?
Of 1,8 liter p 25 u ?
Het doet geen pijn. Alleen als ik ‘ s ochtends wakker wordt en in me borst knijp dan loopt het er zo uit.
En inderdaad 0,6 liter p 24 u
Ik ben naar de huisarts gegaan, maar hij zei dat ik het nog ff moest aankijken en als het nog lang door zou gaan iets anders moet proberen dan met de hand melken. Dus misschien weet iemand al iets hoe ik dat het beste kan aanpakken??
Had de huisarts dan daar geen idee over want die weet dat soort dingen wel
Hij weet het wel maar hij ging contact op nemen met een specialist
Dan kun je nu alleen maar afwachten tot je van die specialist/huisarts bericht krijgt
Alleen moet ik dus nu een andere manier weten dan met de hand melken.

Heeft iemand asjeblieft tips??

Dit is echt niet leuk.

Xx Anoniem
Ik heb maar even voor jouw gekeken op internet ( wat je zelf ook gewoon kan doen, als je niet zo … )

_Tepelafscheiding is bij een vrouw die niet zwanger is of geen borstvoeding geeft, niet per se abnormaal, maar moet wel worden beoordeeld door de huisarts. Tepelafscheiding kan het gevolg zijn van een veranderd hormoongehalte of een symptoom van een relatief onschuldige aandoening. Maar afscheiding uit de tepel kan ook een symptoom zijn van een ernstigere aandoening._

Oke en je moet er niet in gaan lopen knijpen want dan maak je het alleen maar erger. Je doet dan hetzelfde als dat er gebeurd bij een koe. Een koe geeft melk en dat knijpen ze eruit ( automatisch) en dan maakt de koe vanzelf weer nieuwe melk aan. Als je de uiers van een koe niet leegmaakt dan wordt er in de koe ook geen nieuwe melk aangemaakt snap je? En dat is ongeveer hetzelfde als bij jou. Als jij constant gaat lopen knijpen in je borsten om dat melkachtige spul eruit te krijgen dan maakt je lichaam ook constant nieuwe melkachtige vloeistof aan.

Daarnaast neem ik aan als je dubbel D hebt dat je ook een BH draagt en als er pas na 24u 0,6L uit is dan lijkt mij dat je er niet meteen naar een 1 uur je hele shirt nat is? en je kan om de zoveel tijd een nieuwe BH aantrekken. Totdat het ophoudt.

^
Future
Oh en als je verder wilt lezen hier heb je linkjehttps://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/77694-tepelafscheiding-afscheiding-uit-tepel-melkachtig-bloed.html
Je bh’s zijn ook een keer op. Maar bedankt voor de tips en ik moet er wel in knijpen, want anders worden ze zo ontiegelijk zwaar en als ik me borsten niet melk passen ze niet in me bh
Ik moet een snellere manier vinden. Iemand nog andere tips???
Dan maak je dus ook constant nieuwe melkachtige vloeistof aan. Waardoor je nog langer kan wachten tot het weggaat, maar dat is dan je eigen keuze!

^
Future
Ja moet ik dan zonder bh rond gaan lopen?? Dan liggen ze binnen 5 minuten op me knieën
Grotere/sport bh halen die kunnen toch meer dragen lijkt mij
Sorry hoor, maar je zegt dat je naar de huisarts bent gegaan? En die heeft gezegd dat die contact ging zoeken met een specialist. Nou mooi toch?

En ben je dan zo... Dat je niet even aan de huisarts vraagt van: "maar wat moet ik nu dan doen, want ik heb veel last van het melkachtige vloeistof en dat lekken? Dus wat kan ik daaraan doen?"(?)

En als je dan toch nog zo slim bent geweest omdat te vragen, wat heeft de huisarts daarop gezegd?

Wij proberen alleen maar te helpen!

^
Future
Ik waardeer jullie hulp alleen ik heb een manier nodig om mijn borsten sneller dan 24 u leeg te krijgen
Ik heb net weer 200 ml uit mijn borsten gehaald. Ik was daar ander half uur mee bezig. Ik wil een snellere manier. Iemand tips???
Ik werkte me helemaal de pest om het sneller te doen. Harder in me borsten knijpen, meer te duwen op me borsten of op een andere manier vast houden, maar niks hielp. Iemand tips om sneller te melken??

Reageer