gewicht en uiterlijk

  • 2 March 2019
  • 1 reactie
  • 59 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hi,
Sorry dat ik jullie weer stoor maar ik heb last van een probleem of zo iets en ik ga het typen zo als ik het voor mezelf heb op geschreven.
Ik voel me zo dik maar echt. Ik heb ook net een bak met popcorn leeg gegeten als een varen. Wat ik knap vind want ik heb nog nooit een varken popcorn zien eten.Ik zeg altijd ik wil afvallen en dan VREET ik popcorn . Dan moet ik hier ook mee stoppen. De vraag is wat wil ik en waarom wil ik da.

De vraag wat wil ik = Ik wil gezonder worden en minder vetjes
Waarom : Ik vind mezelf te dik
minder kans op hart en vaatziekte
misschien word ik blij als ik in de spiegel kijk

De vraag Waarom word ik ongelukkig en verdrietig als ik in de spiegel kijk
Waarom: Je ziet veel vetjes
hele bolle wangen

Nog iets als ik in de spiegel dan denk ik : ik moet echt alles uitgaan kotsen maar als ik dat probeer dan lukt het niet.
Mijn BMI is veder 18.3 dus is goed

heeft iemand tips

groetjes Koolmees

1 reactie

Hi Koolmeesje

Je bent niet tevreden over je gewicht, en zou graag afvallen. Naar wat ik op internet kan vinden, is een BMI van 18.3 net onder het gezonde gewicht. Wat ik een beetje zorgwekkend vind, is dat je eraan denkt om jezelf te doen braken.

Als je graag een mooier figuur wilt, kan je gaan sporten. Bepaalde oefeningen kunnen ervoor zorgen dat je lichaam strakker wordt. Als je sport, is het belangrijk dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.

Wanneer je niet zeker bent over je gewicht, is het verstandig om de huisarts te raadplegen. Die kan je vertellen hoeveel en hoe je eventueel kan afvallen. Als je liever meteen naar een specialist gaat, kan je terecht bij een diƫtist.

Misschien helpt het om in de toekomst slechts een kommetje popcorn erbij te nemen, in plaats van het hele pak. Als je zo'n pak voor je hebt staan, ben je sneller geneigd om door te blijven eten.

Groetjes
Kenshin

Reageer