Geesten?

  • 17 January 2019
  • 26 reacties
  • 1524 Bekeken

Reputatie 3
Badge +3
Heey,

Ik denk dat we allemaal wel ooit iets hebben meegemaakt wat we niet konden begrijpen. Iets wat niet mogelijk is, of het bestaat niet.

Wij waren verhuist naar een nieuwe wijk. En ik keek uit me raam gewoon naar buiten. En ineens zag ik vanuit me rechteroog hoek iets vanuit de lucht langzaam onze kant opkomen. Ik dacht eerst aan een vliegtuig, maar daar was die te donker voor. Toen die dichterbij kwam leek het letterlijk op een driehoekig ruimte schip hij was enorm groot. En hij was zwart/ Grijs getint. Hij vloog gewoon langs ons heen. Ik wou me telefoon pakken, maar dat deed ik niet. Toen dat ding verdwenen was achter de bomen kwam me moeder naar boven om te vragen of ik het ook had gezien.

Paar maanden later en niks geks gebeurd, werd ik op een ochtend wakker en kon ik me niet bewegen. Me ogen waren wel open en ik kon gewoon door me kamer kijken. Midden in me kamer stond een man met een hoed op. Ik schrok me dood en wou om hulp roepen. Niet dat het lukte. De man begon stond daar maar, te kijken naar mij. Paar minuten en toen liep die weg.

Ik rende naar me ouders toe en vertelde ze wat ik had gezien. Zij vertelde dat ik het waarschijnlijk gewoon had gedroomd. De volgende nacht werd ik weer wakker en stond de man weer in me kamer. Dit keer naast me bed voorovergebogen en keek me recht in de ogen. Weer deed die niks, maar het bleef angstaanjagend. De nachten daarop kwam die elke keer weer terug en soms stond die midden in de kamer, of hij stond bij me bed, of hij stond in een hoekje.

Nou heb ik dat later opgezocht op internet en kwam ik erachter dat veel meer mensen dit hebben meegemaakt. Hebben jullie dat ook? Hij wordt ook wel de hooded man genoemd. En precies zoals ze het zeggen. Hij heeft geen gezicht, draagt altijd een hoed, en hij doet niks behalve je aan kijken.

Maar dat is echt al een aantal jaar geleden.

Waar ik nu mee zit lijkt hier wel een beetje op.

Ik slaap echt heel erg slecht. Ik mag elke dag blij zijn als ik 2/3 uurtjes slaap heb. Ik heb slaappillen gekregen, maar daar moet ik er dan ook een stuk of 6 van innemen wil ik 1/2 keer per nacht nog wakker worden. Ik denk dat door dat ik erg weinig slaap en veel werk oververmoeid ben. Niet dat ik me zo voel. Want ik voel me best actief. Maar sinds die "man" er is geweest slaap ik niet meer best. En volgens mij dacht die van oh Future kan wel wat gezelschap gebruiken dus ik vraag wel iemand anders die hem 's nachts kan stalken.

Ik heb elke nacht, als ik dan eindelijk in slaap val. Dat ik op een gegeven moment wakker word. En ik hoor dan mensen gezellig met elkaar praten, en ik hoor muziek. Als ik op me telefoon kijk zie ik dat het pas 4.00 u is. Of vannacht was het zelfs pas 2.17u. Ik wordt overigens gewoon wakker in me eigen huis. Dus ik sta meestal op, om wat water te drinken. Op de overloop lopen mensen. Ik ken ze niet, en ze spreken ook niet. Ze lopen maar wat heen en weer trap op en af.

In de badkamer staat altijd iemand die recht in de spiegel kijkt. Ze doet niks behalve kijken. Als ik weer terugloop naar me kamer zie ik dat er iemand op me bank zit en me recht aan kijkt. Hij wuift met zijn hand dat ik naast hem moet zitten. Vroeger deed ik dat nooit en schreeuwde ik dat hij weg moest gaan. Tegenwoordig ga ik gewoon naast hem zitten. En vertel ik hem over de dag. Hoe het ging op me werk, of als ik toets/ examen heb gehad hoe ik me daarover voel en of ik denk dat het een goed of slecht cijfer wordt. Ik praat met hem over hoe ik me voel. Als ik me depressief voel zeg ik dat tegen hem. En als een dood gewoon iemand reageert hij terug.

Soms gaan we samen naar buiten en lopen we midden in de nacht rond door de stad. Gisteren niet omdat het regende. Buiten lopen allemaal andere mensen en als we elkaar passeren begroeten we elkaar.

Je zal denken je droomt dit gewoon. Maar dat is niet zo. Ik ben ooit is gestruikeld en op glas gevallen de man hielp me overeind en we zijn naar het ziekenhuis gelopen. Zij hebben me daar verzorgd en hij was er altijd bij. Me ouders moesten zelfs in de vroege ochtend naar het ziekenhuis om te kijken hoe het met me ging. Soms loop ik zover met die man mee dat we gewoon een andere provincie inlopen en dat me ouders me dan moeten terug brengen of ik loop tegenwoordig gewoon zelf weer terug. En ik weet precies hoe ik moet lopen. Dus slaap wandelen kan het ook niet zijn.

Me eigen ouders deden de deur en ramen uiteindelijk zelfs op slot om te voorkomen dat ik naar buiten ging. En de volgende ochtend zat ik op een bankje bij de rivier omdat we daar naartoe zijn gegaan. En er was een vrouw dit keer mee. Me ouders waren enorm geschrokken en snapte net als ik niet hoe ik naar buiten ben gekomen.

Nu woon ik ergens anders omdat me ouders me niet meer willen zien en hier laten ze me gewoon naar buiten gaan. Ze weten hiervan en we hebben een camera buiten hangen die de deur en straat in de gaten houdt. Op de camera is te zien dat ik naar buiten loop en praat met iemand die niet te zien is.

Nou kan het natuurlijk gewoon zijn dat ik echt, echt heel gek ben. Maar dit is geen droom. Ik merk ook op als ik dan met hem meega dat ik de volgende ochtend heel erg moe ben. En ik ben gewoon echt wakker.

Nou heb ik wel gekeken op internet naar soort gelijke verhalen maar kan ik niks vinden die hier echt op lijkt.

Hebben jullie misschien een verklaring over dit. Waarom zie ik hem en andere niet. En zou het iets betekenen? Me ouders en werk willen graag hebben dat ik met iemand praat over mijn suïcidaliteit. En dat ik tegen 1 iemand heel eerlijk ben. Nou ik heb die persoon gevonden. Dat is die man. Ik kan met hem praten over echt alles. En hij praat terug soms is het die ermee eens en soms ook niet en dan geeft die argumenten waarom niet. En hij gebruikt woorden die ik niet ken en dat legt die uit. En als het dan licht is en hij is vertrokken en ik zoek dat woord op, dan lijkt die echt heel veel op hoe hij dat uitlegde.

Dit is dan ook zo'n moment dat ik het jammer vindt dat @Mr.S weg is. Hij had dit ook en hij communiceerde ook met ze. Nou zag hij schimmen, en ogen. Maar ik zie echte mensen.

Dus ik hoop dat er hier iemand anders is die er ook ervaring mee heeft. Of als je ervaringen hebt meegemaakt die niet verklaarbaar was, dan hoor ik het ook graag!

^
Future

26 reacties

Reputatie 3
Badge +3
Oh en me bed verschuiven, of op een andere kamer slapen heeft niet veel zin. Niet dat hij dan ook naar die andere kamer gaat, maar hij zal dan wel in de avond langskomen.

En dan weer tikken met de stok op de grond. Dus ja dat heeft weinig zin. En me bed verplaatsen gaat beetje moeilijk. Zoveel ruimte heb ik hier niet. Me bureau staat tegen de muur en die kan ik niet ergens anders heen zetten. Trouwens ik denk dat het ook niet zal werken. Zoals ik hierboven al zei

Reageer