Geesten?

  • 17 January 2019
  • 26 reacties
  • 1651 Bekeken

Reputatie 3
Badge +3
Heey,

Ik denk dat we allemaal wel ooit iets hebben meegemaakt wat we niet konden begrijpen. Iets wat niet mogelijk is, of het bestaat niet.

Wij waren verhuist naar een nieuwe wijk. En ik keek uit me raam gewoon naar buiten. En ineens zag ik vanuit me rechteroog hoek iets vanuit de lucht langzaam onze kant opkomen. Ik dacht eerst aan een vliegtuig, maar daar was die te donker voor. Toen die dichterbij kwam leek het letterlijk op een driehoekig ruimte schip hij was enorm groot. En hij was zwart/ Grijs getint. Hij vloog gewoon langs ons heen. Ik wou me telefoon pakken, maar dat deed ik niet. Toen dat ding verdwenen was achter de bomen kwam me moeder naar boven om te vragen of ik het ook had gezien.

Paar maanden later en niks geks gebeurd, werd ik op een ochtend wakker en kon ik me niet bewegen. Me ogen waren wel open en ik kon gewoon door me kamer kijken. Midden in me kamer stond een man met een hoed op. Ik schrok me dood en wou om hulp roepen. Niet dat het lukte. De man begon stond daar maar, te kijken naar mij. Paar minuten en toen liep die weg.

Ik rende naar me ouders toe en vertelde ze wat ik had gezien. Zij vertelde dat ik het waarschijnlijk gewoon had gedroomd. De volgende nacht werd ik weer wakker en stond de man weer in me kamer. Dit keer naast me bed voorovergebogen en keek me recht in de ogen. Weer deed die niks, maar het bleef angstaanjagend. De nachten daarop kwam die elke keer weer terug en soms stond die midden in de kamer, of hij stond bij me bed, of hij stond in een hoekje.

Nou heb ik dat later opgezocht op internet en kwam ik erachter dat veel meer mensen dit hebben meegemaakt. Hebben jullie dat ook? Hij wordt ook wel de hooded man genoemd. En precies zoals ze het zeggen. Hij heeft geen gezicht, draagt altijd een hoed, en hij doet niks behalve je aan kijken.

Maar dat is echt al een aantal jaar geleden.

Waar ik nu mee zit lijkt hier wel een beetje op.

Ik slaap echt heel erg slecht. Ik mag elke dag blij zijn als ik 2/3 uurtjes slaap heb. Ik heb slaappillen gekregen, maar daar moet ik er dan ook een stuk of 6 van innemen wil ik 1/2 keer per nacht nog wakker worden. Ik denk dat door dat ik erg weinig slaap en veel werk oververmoeid ben. Niet dat ik me zo voel. Want ik voel me best actief. Maar sinds die "man" er is geweest slaap ik niet meer best. En volgens mij dacht die van oh Future kan wel wat gezelschap gebruiken dus ik vraag wel iemand anders die hem 's nachts kan stalken.

Ik heb elke nacht, als ik dan eindelijk in slaap val. Dat ik op een gegeven moment wakker word. En ik hoor dan mensen gezellig met elkaar praten, en ik hoor muziek. Als ik op me telefoon kijk zie ik dat het pas 4.00 u is. Of vannacht was het zelfs pas 2.17u. Ik wordt overigens gewoon wakker in me eigen huis. Dus ik sta meestal op, om wat water te drinken. Op de overloop lopen mensen. Ik ken ze niet, en ze spreken ook niet. Ze lopen maar wat heen en weer trap op en af.

In de badkamer staat altijd iemand die recht in de spiegel kijkt. Ze doet niks behalve kijken. Als ik weer terugloop naar me kamer zie ik dat er iemand op me bank zit en me recht aan kijkt. Hij wuift met zijn hand dat ik naast hem moet zitten. Vroeger deed ik dat nooit en schreeuwde ik dat hij weg moest gaan. Tegenwoordig ga ik gewoon naast hem zitten. En vertel ik hem over de dag. Hoe het ging op me werk, of als ik toets/ examen heb gehad hoe ik me daarover voel en of ik denk dat het een goed of slecht cijfer wordt. Ik praat met hem over hoe ik me voel. Als ik me depressief voel zeg ik dat tegen hem. En als een dood gewoon iemand reageert hij terug.

Soms gaan we samen naar buiten en lopen we midden in de nacht rond door de stad. Gisteren niet omdat het regende. Buiten lopen allemaal andere mensen en als we elkaar passeren begroeten we elkaar.

Je zal denken je droomt dit gewoon. Maar dat is niet zo. Ik ben ooit is gestruikeld en op glas gevallen de man hielp me overeind en we zijn naar het ziekenhuis gelopen. Zij hebben me daar verzorgd en hij was er altijd bij. Me ouders moesten zelfs in de vroege ochtend naar het ziekenhuis om te kijken hoe het met me ging. Soms loop ik zover met die man mee dat we gewoon een andere provincie inlopen en dat me ouders me dan moeten terug brengen of ik loop tegenwoordig gewoon zelf weer terug. En ik weet precies hoe ik moet lopen. Dus slaap wandelen kan het ook niet zijn.

Me eigen ouders deden de deur en ramen uiteindelijk zelfs op slot om te voorkomen dat ik naar buiten ging. En de volgende ochtend zat ik op een bankje bij de rivier omdat we daar naartoe zijn gegaan. En er was een vrouw dit keer mee. Me ouders waren enorm geschrokken en snapte net als ik niet hoe ik naar buiten ben gekomen.

Nu woon ik ergens anders omdat me ouders me niet meer willen zien en hier laten ze me gewoon naar buiten gaan. Ze weten hiervan en we hebben een camera buiten hangen die de deur en straat in de gaten houdt. Op de camera is te zien dat ik naar buiten loop en praat met iemand die niet te zien is.

Nou kan het natuurlijk gewoon zijn dat ik echt, echt heel gek ben. Maar dit is geen droom. Ik merk ook op als ik dan met hem meega dat ik de volgende ochtend heel erg moe ben. En ik ben gewoon echt wakker.

Nou heb ik wel gekeken op internet naar soort gelijke verhalen maar kan ik niks vinden die hier echt op lijkt.

Hebben jullie misschien een verklaring over dit. Waarom zie ik hem en andere niet. En zou het iets betekenen? Me ouders en werk willen graag hebben dat ik met iemand praat over mijn suïcidaliteit. En dat ik tegen 1 iemand heel eerlijk ben. Nou ik heb die persoon gevonden. Dat is die man. Ik kan met hem praten over echt alles. En hij praat terug soms is het die ermee eens en soms ook niet en dan geeft die argumenten waarom niet. En hij gebruikt woorden die ik niet ken en dat legt die uit. En als het dan licht is en hij is vertrokken en ik zoek dat woord op, dan lijkt die echt heel veel op hoe hij dat uitlegde.

Dit is dan ook zo'n moment dat ik het jammer vindt dat @Mr.S weg is. Hij had dit ook en hij communiceerde ook met ze. Nou zag hij schimmen, en ogen. Maar ik zie echte mensen.

Dus ik hoop dat er hier iemand anders is die er ook ervaring mee heeft. Of als je ervaringen hebt meegemaakt die niet verklaarbaar was, dan hoor ik het ook graag!

^
Future

26 reacties

Hey,

wat vreemd dat dit gebeurt.

Ik heb al eerder een topic over geesten gelezen en heb er zelf ook een beetje ervaring mee. Die andere topic is helaas verwijderd dus ik kan je daar niet naar doorverwijzen. Die persoon zei onder andere in die topic dat hij er al eerder een topic over gemaakt had over geesten. Hierin werd hem aangeraden om geurkaarsen te braden, dat had hij toen gedaan en de geesten verdwenen. Maar hij was het 1 keer vergeten en sinds dien kwamen ze terug en bliezen ze kaarsen uit dus dat hielp niet meer.

Thuis hebben toen wij hier net kwamen wonen ook last gehad van geesten, ik had er zelf geen last van maar mijn opa wel wanneer hij hier was. Mijn ouders hebben toen een geesten verdrijver gebeld, deze merkte op afstand dat ze er zaten en heeft ze toen verdreven. Zelf vond ik het een heel vaag verhaal, maar mijn opa heeft er sinds dien nooit meer last van gehad. Misschien kan je een keer met zo'n persoon praten en kan hij/zij je helpen.

Mij is wel eens verteld dat geesten mensen zijn die nog niet klaar zijn om naar het hiernamaals te gaan. Er is iets wat ze nog hier op aarde laat. Misschien was omdat je net verhuisd was daar iets gebeurt wat vorige bewoners of iets in die richting daar hield. Geesten of demonen zijn gekoppeld aan een vaste plek of persoon waardoor ze daar bij blijven. Misschien is dat bij jou het geval, ik weet het niet.

De ene persoon is gevoeliger voor geesten dan de andere, dus dat is de reden dat jij ze wel kan zien maar andere niet. Zelf ben ik er niet zo gevoelig voor en heb nog nooit een geest gezien. Heb je huisdieren? Dieren zoals bijvoorbeeld katten kunnen meer zien dan mensen, hierdoor zien zij geesten wel. Als je huisdieren hebt probeer dan eens op hun gedrag te letten. Als hij/zij opeens in het niks zitten te staren is er groot kans dat daar een geest is.

Je zei dat je wel eens op de camera beelden heb gekeken, zat daar ook geluid bij? Soms kun je geesten niet zien maar wel horen.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt!


Sterkte!
Hey Future

Jouw ervaringen doen me inderdaad erg denken aan Mr.S. Misschien is het nuttig om, als je dat nog niet gedaan hebt, zijn topics door te lezen.

Wat je vertelde over dat ruimteschip, herken ik. Ik heb eens iets gelijkaardigs meegemaakt. Mijn psychiater had er een woord voor. Het woord weet ik niet meer, maar het kwam erop neer dat je hersenen op dat moment een "spel" met je spelen. In mijn hoofd toen, en mijn herinnering nu, heb ik toen echt iets gezien, maar mijn psychiater ontkent dat. Voor hetzelfde geld was er effectief wat, aangezien je moeder het ook gezien heeft.

Wakker worden en niet kunnen bewegen herken ik ook. Dit zou slaapverlamming, ook wel sleep paralysis genoemd, kunnen zijn. Het is inderdaad een erg nare ervaring. Je kan hiervoor terecht bij een professional, die je hiermee leert omgaan. Vaak onderga je eerst een slaaptest waar ze vanalles meten. Je kan ook tips krijgen om volledig te kunnen ontwaken, bv. je op je ademhaling richten, of een vuist maken met je handen.

Verder weet ik het niet zo goed. Ik geloof in geesten, en dat de een daar gevoeliger voor is dan de ander, maar zelf heb ik hier weinig tot geen ervaring mee.

Groetjes
Kenshin
hoi Future

ik heb geen ervaring met een ruimte schip... of als je wakker woord niet kunnen bewegen...

maar ik heb wel ervaringen met geesten. ik heb meerdere geesten in me huis... maar dat zijn geesten die ik heb gekend of een gezins lit die bij hun geboortes zijn dood gegaan. mijn gezins leden zien ze niet, maar ik wel. er is ooit een mens thuis geweest die ze ook zag. dus ben niet gek of zo 😅
ik zie mijn opa, oma en 3 tieners. die 3 tieners worden vreemd genoeg ook ouder. ik heb ook dat ze vragen met gebaren of ik bij hun wil gaan zitten. maar ze praten heel af en toe. de geest van me oma is vaak wat meer op de achtergrond. maar de geest van mijn opa zit als ik wakker woord aan (zijn) mijn bureau. of op mijn bank. die 3 tieners zijn 2 meisjes en 1 jongen. die jongen is familie van mij officieel. die is overleden bij zij geboorte. is de helft van een 2 ling. de andere helft leeft. en die meisjes 'lijken' op mij 🤔. nou zij zijn meisjes achtiger dank ik. zij zijn altijd overal waar ik ben. mijn opa blijft thuis behalve als ik me 'kut' voel dan gaan ie mee. en dan hoor ik hem praten. mijn oma zie ik onderweg naar school. ze praten alleen als ik het hard nodig heb. en ze luisteren wel als ze in me kamer zijn...

mijn vader heeft ze ook gezien. maar hij ziet ze alleen als hij ze toe laat

misschien vond je het leuk om het te lezen.

groetjes
bella
Reputatie 3
Badge +3
Heey,

@AnOnIeMer2019 Bedankt voor je reactie. Ik heb wel is gehoord en gelezen van die mensen die je huis komen reinigen, maar ik denk niet dat ik zoiets zou willen nu nog. Die man is de enigste met wie ik echt heel goed kan praten. En ondanks dat het nog steeds wel een beetje vreemd is, lijkt hij een heel vriendelijk iemand.
Mij is wel eens verteld dat geesten mensen zijn die nog niet klaar zijn om naar het hiernamaals te gaan. Er is iets wat ze nog hier op aarde laat.

Ja zoiets heb ik ook wel is gelezen. Van dat deze mensen nog iets moeten doen, iets moeten afmaken. Maar wat moeten ze dan doen bij een vreemde? Wij zijn de eerste bewoners van dit huis. En hiervoor was hier een groot bos. Ik heb wel gekeken, maar er staat nergens iets geschreven dat er ooit iets hier is geweest, behalve dan een bos.

Ik kan het hem wel een keer vragen, maar weet niet of dat een goed idee is, omdat er toch wordt gezegd dat je een dode niet moet vragen hoe die is overleden? Misschien is dat gewoon om mensen bang te maken, maar idk.

Waar ik woon, bij me vriendin, daar hebben we alleen een hond, en als eigen huisdieren heb ik 2 Gecko's. Maar ja die staren de hele dag voor zich uit, of kijken of het weer eens eten is haha.

@Kenshin. Ik heb Mr.S zijn topics over de schimmen wel doorgelezen, en hij had er dus ook wel contact mee, maar ik zie die man en die andere mensen alleen 's avonds als het donker word, en als het licht wordt zijn zo ook weer weg. En Mr.S zag schimmen/ogen als mensen maar dan helemaal zwart, maar ik kan deze gewoon als een levens echt persoon zien. De man is kaal, heeft een buikje, een grote bruine snor, grijze ogen, die ook beetje groen en blauw zijn. Hij heeft altijd een beige jas bij zich als we naar buiten gaan, voor de rest draagt hij altijd een donkergroene trui en draagt hij een hele donker grijze broek, dat bijna zwart lijkt. Hij heeft een horloge om en heeft hij een ketting om met een klein rond hangertje waar een driehoek, en vierkantje in staat. Hij heeft een zware stem, alsof die veel heeft gerookt, beetje krakend. Hij heeft altijd een stok bij zich die hier en daar scheurtjes heeft, de kop (handvat) is rond en heeft versieringen erop. Nou zegt je dit natuurlijk helemaal niks, maar Mr.S zag dat niet, en ik wel. Nou kan het zijn dat we allemaal iets anders zien, maar waarom is die dan bij mij? En waarom lijkt hij zo echt?

Slaapverlamming, dat zou het dan wel zijn geweest. Ik heb het nu gelukkig niet meer zoveel.

@Bellablue. Oh dat is wel een heel fijn iets, Zijn er kenmerken die deze mensen hebben waardoor je ze herkent als je opa en oma, of zie je ze als een echt persoon, zoals ik ook heb, dat je precies weet welke kleren ze dragen, welke kleur, etc.? Zie jij ze de hele dag, of alleen op een bepaald moment?

Als ze praten, weet je dan ook wat ze zeggen, of is het iets wat je niet kan begrijpen? Of niet verstaat? Ik zou het zo tof vinden als ik me eigen opa en oma ook zou kunnen zien als ze er niet meer zijn. Dan zijn ze toch nog bij je. En praat jij ook wel is met hun, en reageren zij dan ook terug? Kun je ze aanraken, en merken ze dat dan? of gaat dat dwars door hun heen?

Sorry voor de zovele vragen, maar ik zou zo graag willen weten wat jouw ervaring is met deze personen. Ik heb meteen weer een nieuwe vraag, zie je ook hun emoties? Kan je zien wanneer ze blij zijn, boos of verdrietig, of bang? En de laatste vraag dan maar, Weten andere mensen ook dat jij hun ziet, en wat vinden ze daarvan?

Je hoeft echt niet alle vragen te beantwoorden hoor, als je dat liever niet doet, doe het dan ook niet! Ik kan dat begrijpen.

^
Future
hoi
ik vind het leuk dat je vragen stelt, haha
Zijn er kenmerken die deze mensen hebben waardoor je ze herkent als je opa en oma, of zie je ze als een echt persoon, zoals ik ook heb,

ze zien er uit zo als jij en ik... ze zien er gwn precies uit zo als ik me hun herinner

dat je precies weet welke kleren ze dragen, welke kleur, etc.?

mijn opa heeft altijd een net pak aan. had ie vroeger ook altijd. mijn oma heeft een normaale spijker broek aan met een bloesje die ze vroeger ook vaak aan had.
Zie jij ze de hele dag, of alleen op een bepaald moment?

mijn opa en oma alleen thuis en soms onder weg naar iets maar nooit tijdens school of stage. ja behalve af gelopen week. zag ik ze in eens op school en wenste me succes voor een gesprek.

Als ze praten, weet je dan ook wat ze zeggen, of is het iets wat je niet kan begrijpen? Of niet verstaat?

ik begrijp precies wat ze zeggen maar ze zeggen alleen niet zo vaak iets. en als ze wel iets zeggen is het meer doe dat niet voor die en die. ze helpen me af en toe met beslissingen maken.

Ik zou het zo tof vinden als ik me eigen opa en oma ook zou kunnen zien als ze er niet meer zijn. Dan zijn ze toch nog bij je. En praat jij ook wel is met hun, en reageren zij dan ook terug?

als ik tegen hun praat reageren ze wel maar ik praat alleen met ze als er niemand in huis is omdat ze het gestoord vinden.

Kun je ze aanraken, en merken ze dat dan? of gaat dat dwars door hun heen?

hier kan ik geen andwoord op geven. ik ben bang als ik het probeer dat ze weg gaan...

zie je ook hun emoties? Kan je zien wanneer ze blij zijn, boos of verdrietig, of bang?

ja ik zie hun emotie
En de laatste vraag dan maar, Weten andere mensen ook dat jij hun ziet, en wat vinden ze daarvan?

ik heb mensen ooit vertelt er over. maar die geloofden het niet.

Je hoeft echt niet alle vragen te beantwoorden hoor, als je dat liever niet doet, doe het dan ook niet! Ik kan dat begrijpen.

je mag van mij als je meer vragen hebt ze gerust stellen

ik heb nu een paar vragen voor jou

is die man gekomen toen jij niet lekker in je vel zat?
kan het zijn dat hij een soort buddy is van jou? (iemamd die je beschermt om niet hele groten fouten te maken)
heeft hij ook een naam?
gaat hij met jou mee naar school?

door dat jij precies vertelde hoe ie er uit ziet heb ik een beeld van hem.

groetjes
bella
Reputatie 3
Badge +3
Heey,

Is die man gekomen toen jij niet lekker in je vel zat?

Nou ja, ik had dus eerst dat ik 's nachts wakker werd of vroeg in de ochtend en dat er een man met een hoed in me kamer stond. Later is die man weggegaan en paar maanden later kwam ik deze man tegen. Ik was toen nog niet bezig met suïcidaliteit. Dus het was niet dat ik niet lekker in me vel zat. Ik heb alleen vanaf dat moment dat ik heel slecht slaap.

kan het zijn dat hij een soort buddy is van jou? (iemamd die je beschermt om niet hele groten fouten te maken)

Nou ja, ik zie hem wel zo nu. Hij is de enigste met wie ik echt kan praten, naast me vriendin dan. En hij was er toen ik me slecht voelde en hij is er nu nog steeds nu ik me weer top voel.

heeft hij ook een naam?

Ja hij heeft een naam, hij zegt dat die Lucas heet, en zijn achternaam is roldir. Tenminste zo spreekt hij het uit. Zal je wel heel anders schrijven. Kan ik hem wel vragen als die vanavond er weer is.

gaat hij met jou mee naar school?

Ik ga zelf niet veel meer na school, alleen voor de toetsen nog. Maar ik werk wel, en hij loopt dan wel is mee naar huis, dan staat die aan de andere kant van de straat te wachten. En dan lopen we samen naar huis. Maar voor de rest gaat hij nergens mee naartoe. Lucas loopt ook niet zo snel, hij kan wel snel lopen, maar dat doet die niet, omdat: '' We hebben tijd genoeg''. Hij heeft die wandelstok ook helemaal niet nodig volgens mij. Maar hij neemt hem altijd wel mee.

Ik heb hem wel is aangeraakt, omdat ik best nieuwsgierig was. En als je een trui aan hebt, dan moet je je hand langzaam tegen je trui aandrukken tot dat het tegen je lichaam aankomt, zo voelt het. Meestal is het wel een wat koudere gevoel. Het voelt alsof je wel degelijk iets aanraakt, maar je kan er wel gewoon doorheen. Het maakt hem niet veel uit, en hij verteld dat hij het wel voelt, maar dan meer als een soort druk.

^
Future
hoiii

Hij is de enigste met wie ik echt kan praten, naast me vriendin dan. En hij was er toen ik me slecht voelde en hij is er nu nog steeds nu ik me weer top voel.

dus hij heeft jou geholpen om uit je depressie te komen! dat is echt heel fijn/leuk om te horen.

het fijn om met iemand te praten die het onmogelijk tegen een persoon kan zeggen uit je om geving.

heeft hij ook een naam?
Ja hij heeft een naam, hij zegt dat die Lucas heet, en zijn achternaam is roldir. Tenminste zo spreekt hij het uit. Zal je wel heel anders schrijven. Kan ik hem wel vragen als die vanavond er weer is.

lijkt me leuk!

Hij heeft die wandelstok ook helemaal niet nodig volgens mij.

misschien had hij hem nodig toen hij 'nog leefde'. dat hij daardoor gewent is om hem mee te nemen.
kan je dat aan hem vragen?

woord er wel nieuws gierig naar hoe hij zou zijn
ik zou het zo fijn vinden als ik mijn opa een knuffel kon geven.

groetjes
bella
Hey,

Wat fijn om zo'n persoon te hebben! En die mensen die een feestje komen vieren in je huis midden in de nacht klinken ook gezellig haha. Misschien is de man een soort geweten van je maar dan in een vorm waarin je hem kan zien. Het lijkt me erg interessant om meer te horen, over wat hij zegt en of de anderen ook iets zeggen. Had je terwijl je de mensen zag ook een keer je ouders wakker gemaakt? Konden zij ze ook zien en kon jij ze zien als je ouders wakker waren? Heb je het andere mensen weleens verteld wanneer je zo iemand zag?
Vervelend dat je nu niet zo'n goede relatie met je ouders hebt, ik hoop dat het in de toekomst verbetert.

PS thanks voor t reageren bij de topic van Mr S!
Hey Future

Fijn dat je je goed voelt bij die man. Ik vind het positief dat je met hem over vanalles kan praten. Als ik hoor dat iemand goedaardige geesten ziet, zit ik altijd een beetje met de angst dat die geesten kwaadaardig worden. Aan de ene kant ben ik blij dat je bij die man terecht kan, maar aan de andere kant vind ik het idee dat die man van stemming zou kunnen veranderen, een beetje eng.

Het is niet mijn bedoeling om je bang te maken. Voor hetzelfde geld blijft die man goedaardig, en kan je nog erg lang bij hem terecht. Het lijkt me gewoon fijn dat iemand van die man weet, zodat je, als je met bedenkingen zit, bij iemand terecht kan. Als je je band met die man echter liever voor jezelf houdt, is dat ok.

Jij kan het beste aanvoelen of je die man persoonlijke dingen, zoals zijn doodsoorzaak, kan vragen. Je zou hem kunnen zeggen dat hij niet hoeft te antwoorden, als hij dat liever niet doet.

Interessant hoe jij die man heel gedetailleerd ziet, terwijl Mr.S schimmen zag. Heb je het symbool van dat kettinkje, het kleine ronde hangertje met het driehoekje en vierkantje in, al ergens anders gezien? Ook uniek dat je de man overdag niet ziet. Weet je waar hij overdag heen gaat?

P.S.
Je hebt twee gecko’s? Dat vind ik heel mooie diertjes 🙂

Groetjes
Kenshin
Reputatie 3
Badge +3
Heey,

@yummiedemummie ,

Het lijkt me erg interessant om meer te horen, over wat hij zegt en of de anderen ook iets zeggen.

Die man praat altijd best zachtjes. En hij praat veel in zichzelf, maar als ik dat zeg, dan moet die lachen? Alsof die niet in zichzelf praat, maar ook tegen iemand anders..

De andere mensen praten altijd met elkaar. Sommige praten heel anders, volgens mij is het ook een andere taal, en de andere praten meer over hun dag, en waar ze zijn geweest. Een vrouw vertelde gisteren dat ze met haar zoon naar het bos was geweest om dingen te zoeken. En dat ze dat ging gebruiken voor het eten vanavond. Maar het was al nacht? Dus misschien dat het bij hun middag is. Een man die we tegen kwamen gisteravond vertelde dat hij naar een sollicitatie gesprek was geweest, en dat hij nu thuis samen met zijn vrouw ging afwachten wat de uitslag was. We zijn samen ook naar een beekje geweest waar een oudere dame vogels brood gaf, ze vertelde dat ze elke week hier kwam om de vogels eten te geven, dat deed ze vroeger ook. Daarna gaat ze brood halen bij de bakker, en gaat bij het beekje een broodje eten, daarna gaat ze naar huis en later op de avond gaat ze met de buurvrouw boodschappen doen.

Had je terwijl je de mensen zag ook een keer je ouders wakker gemaakt? Konden zij ze ook zien en kon jij ze zien als je ouders wakker waren?


Ja, dat is wel een aantal keer nu voorgekomen. Als ik naar buiten ga, dan moet ik eerst 2 trappen naar beneden, en onze trappen kraken een beetje, dus daar kan je wakker van worden. En als ik naar buiten ga midden in de nacht, dan moet ik de deur open doen en dan weer dicht, dan zie ik mijn moeder (moeder van Sue) wel is naar buiten kijken, en dan zwaait ze naar me en dan weet ze ook dat het goed is.

Me ouders ( van Sue dus) en Sue zelf zien hun niet. Ze weten wel wanneer die man er weer is, omdat er dan geklopt word, en dan sta ik op om de deur open te doen, zij horen niemand kloppen, maar weten het omdat ik de deur open doe. Dit gebeurd dan ook alleen in de avond als het donker is. En die man staat dan wel is bij de tv en praat/ mompelt dan van wat een uitvinding dit is, en het lijkt zo echt. Of hij vraagt van wat dit is? En tegenwoordig is het meer van Waar kijken we vanavond naar? Me ouders kijken dan ook niet meer gek op als ik in de gang sta, of in de keuken en op eens begin te praten tegen iemand.


Vervelend dat je nu niet zo'n goede relatie met je ouders hebt, ik hoop dat het in de toekomst verbetert.

Misschien. Ik heb hun zo hard bedonderd, ik heb hun vertrouwen volledig vernietigd door me suïcide poging. Ik neem het ze niet kwalijk dat ze me niet meer willen zien, het is misschien ook wel beter zo.
Misschien heeft het ook gewoon tijd nodig, ik heb ze al een halfjaar niet meer gezien of gesproken net zoals me broers en de rest van de familie. Alleen me opa en oma bezoeken Sue en ik 1x in de 2 weken. In het geheim, want me ouders zouden er niet blij mee zijn. Volgens oma vertellen me eigen ouders dat ik ben vertrokken, en dat ik nooit meer terug wou komen. Niet slecht bedacht, ik wou dood dus dat is ongeveer hetzelfde als vertrokken..

^
Future
Reputatie 3
Badge +3
Heey Kenshin,

Aan de ene kant ben ik blij dat je bij die man terecht kan, maar aan de andere kant vind ik het idee dat die man van stemming zou kunnen veranderen, een beetje eng.

Ik schrik soms wel van deze man, hij is aardig tegen mij dat wel, maar ook hij kan boos worden of verdrietig, of bang. Hij is al een paar keer best boos geworden, en dan zegt die tegen mij van:'' Het is niet jou schuld hoor het zijn deze personen'' Meestal laat ik hem dan even alleen, of maak een grap zodat die weer gaat lachen. Soms loopt hij ook gewoon weg, dan staat die op van mijn bank en loopt die naar de deur van me slaapkamer, en dan is die weg. De volgende avond of dezelfde avond komt hij dan terug en biedt hij zijn excuses aan.

Het is niet mijn bedoeling om je bang te maken.

Oh je maakt me helemaal niet bang hoor, ik vind het wel fijn dat iemand me ook een beetje waarschuwt, of helpt op zo'n manier. Je weet het immers nooit.

Jij kan het beste aanvoelen of je die man persoonlijke dingen, zoals zijn doodsoorzaak, kan vragen. Je zou hem kunnen zeggen dat hij niet hoeft te antwoorden, als hij dat liever niet doet.

Dat kan ik wel is doen ja. Hij is nog steeds wel een vreemdeling voor mij, zo zei hij eerst dat die Logan heet, maar nu ontkent hij dat. Zijn achternaam blijft wel hetzelfde, als ik zeg roldir, dan kijkt die me wel aan, en vraagt dan ook van zeg het is? Ik heb hem dus maar is gevraagd hoe ik zijn achternaam nou moest spellen en hij schreef op een papiertje, die ik niet kan vasthouden, dat hij Hróaldr heet, maar ik weet nu niet of dat nou zijn voor of achternaam is.

Ik ken de naam niet, dus ik heb het ingetikt in google en daar wordt gezegd dat het een Oud noordse naam is? Ik bedoel wat doet iemand vanuit het noorden nou hier dan? En hij als hij praat, dan weet ik wat hij zegt, terwijl ik helemaal niet noords spreekt? Dus dat is nog een mysterie. Hij zegt ook dat je het uitspreekt als roehaldir of zoiets dergelijks. Ik noem hem gewoon Roel.

Heb je het symbool van dat kettinkje, het kleine ronde hangertje met het driehoekje en vierkantje in, al ergens anders gezien?

Nee, ik heb al wel gekeken op internet, of daar misschien iets te zien was wat daarop leek, maar zonder resultaat. Dus ik zoek nog even verder.

Ook uniek dat je de man overdag niet ziet. Weet je waar hij overdag heen gaat?

Nou ja hij zegt, dat hij overdag hier niet kan komen, omdat hij '' het'' niet kan vinden. En als ik vraag wat ''het'' is, dan ontwijkt hij die vraag. Hij loopt in de avond altijd op straat, en iets trok hem naar ons huis toe, en sindsdien zit hij bij ons. Elke avond/ nacht loopt hij hierna toe, en later loopt hij weer terug naar zijn huis.

We hebben wel is een poging gedaan om naar zijn huis te lopen, maar dat lijkt wel de hele nacht te duren. We zijn toen samen om 18.00 vertrokken, en Sue was mee. en op een gegeven moment waren we zo moe door al het lopen, dus Sue belde ma of ze ons wouden ophalen, ik ben toen nog verder gelopen met hem, we namen om 23u even pauze, en daarna om 4.30 weer, en om 8.00 werd het weer licht. En ik vroeg hem dus hoelang we nog moesten lopen voordat we thuis waren, en hij zei van nog een paar min, om 8.15 kwam de zon op, en hij zei van nog een paar minuten, maar paar minuten later was hij ook weg. Ik was hartstikke moe, dus ik bellen naar Sue, of ze me kon ophalen, bleek het te zijn dat ik een paar kilometer over de grens van Duitsland was. We wonen erg dichtbij de Duitse grens ongeveer 45 min rijden.

De volgende avond zat die weer op de bank, dus ik hem vragen hoever hij nou nog moest lopen en weer antwoordde hij van oh nog een paar minuten. Ik had hem ook verteld dat we bijna 13u hadden gelopen. En hij snapte dat niet, want hij zei van me huis is nog niet eens 1,5 uur vanaf hier vandaan. Dus dat is best vreemd.

Je hebt twee gecko’s? Dat vind ik heel mooie diertjes

Ja ze zijn echt super leuk. Ik heb 2 westelijk gestreepte of de echt naam is: Coleonyx variegatus (opgezocht).

^
Future
hoi

En hij praat veel in zichzelf, maar als ik dat zeg, dan moet die lachen? Alsof die niet in zichzelf praat, maar ook tegen iemand anders..

kan je aan hem vragen of hij met iemand anders praat... woord er nieuwsgierig van

Maar het was al nacht? Dus misschien dat het bij hun middag is.

zou je dat kunnen vragen hoe laat het is. misschien kom je er zo achter of ze in de zelfde tijden leven.

Heb je het symbool van dat kettinkje, het kleine ronde hangertje met het driehoekje en vierkantje in, al ergens anders gezien?
Nee, ik heb al wel gekeken op internet, of daar misschien iets te zien was wat daarop leek, maar zonder resultaat. Dus ik zoek nog even verder.

misschien kan je vragen of het zijn familie wapen is.

groetjes
bella
Hey Future

De man wordt af en toe boos, maar biedt later zijn excuses aan. Als ik het goed begrijp, lijkt hij zijn woede niet op jou uit te werken, en neemt hij nu en dan even tijd voor zichzelf om tot rust te komen. Dat lijkt me positief.

Zie je een overeenkomst in emotie tussen de man en jezelf? Heb je het gevoel dat de man bijvoorbeeld sneller boos, verdrietig of angstig wordt, op momenten dat je het moeilijk hebt?

Sue, de man en jij zijn eens naar de man zijn huis vertrokken. Als ik het goed gelezen heb, ziet Sue de man niet? Praat de man tegen Sue?

Even terug naar die nacht. Wat een lange tocht die jullie ondernomen hebben 😯 Ik kan me voorstellen dat die vermoeiend was. Zou de man je op een kaart willen aanduiden waar hij woont, of een adres willen geven?

Groetjes
Kenshin
superleuk om dit allemaal te horen! 🙂 Als dit een verhaal in een boek zou zijn, zou ik t onmiddellijk lezen haha, misschien kan je er wel een boek over schrijven...
Ik zou zeker niet bang worden van de man, zorg ervoor dat je dat jezelf niet aanpraat, dat is nergens voor nodig. Hij heeft toch nog nooit iets slechts tegen je gedaan? Pas als hij dat wel heeft gedaan met de intentie om jou pijn te doen, zou ik actie ondernemen. Ik weet niet of het geesten zijn of levende mensen of dat je misschien schitzofrenie hebt of wat dan ook maar ik weet dat mensen zichzelf heel wat kunnen laten geloven. Net zoals dat mensen soms paranoïde en jaloers worden op hun naasten, terwijl daar ook totaal geen aanleiding voor was. Conclusie, of het nou geesten of hallucinaties etc zijn, jij bepaalt hoe je naar ze kijkt en waar je in gelooft. Dus kies voor hetgeen waar jij blij van wordt 🙂
ik bedoelde dit trouwens niet aanvallend! Ik wil gewoon niet dat je je onveilig gaat voelen als dat nergens voor nodig is!
Reputatie 3
Badge +3
Heey,

Bellablue,

kan je aan hem vragen of hij met iemand anders praat


Hij vertelt dat hij tegen zijn gezin praat. Tegen zijn vrouw en 2 kinderen. En hij keek erg verbaasd toen ik zei dat ik ze niet kon zien. Hij liep naar de woonkamer en wees naar beneden en zei dit is Stan. Ik zie hem niet. En toen begon die weer wat te mompelen. En blijkbaar zien zijn kinderen en vrouw mij ook niet.

zou je dat kunnen vragen hoe laat het is. misschien kom je er zo achter of ze in de zelfde tijden leven.


Ik heb het hem al is gevraagd, maar elke keer als ik dat doe, dan kijkt die naar boven, doet iets met zijn handen en zegt dan tijd genoeg, of hij zegt nog een paar uur voor dat de zon op gaat. Ik vroeg het hem net weer, en hij kijkt dan erg gek naar mij van? Heb je dat straks ook niet al gevraagd? En toen zei die van we kunnen zo wel een wandeling maken. Het lijkt erop dat die de vraag niet wilt beantwoorden, of hij weet het gewoon niet.
misschien kan je vragen of het zijn familie wapen is.

Het zou kunnen, Ik zei van je hebt een hele mooie ketting om, wat betekent die, en van wie heb je hem?

En hij kijkt er dan naar, doet hem af, kijkt er nog is na, mompelt wat, kijkt voor zich uit. En vertelt: " Ik heb hem gekregen van mijn vader toen ik net zo groot was als jij, we waren aan het jagen op herten en na dat ik mijn eerste hert had gedood, was mijn vader zo trots dat hij me deze ketting gaf. Het staat voor trouw, moed, en kracht. Mijn zoon krijgt hem als die er klaar voor is.''

En toen liep die weg. En ik heb hem nog niet weer gezien, misschien is die er morgen weer, of straks. Het betekent best veel voor hem volgens mij. Misschien is die even ergens aan het denken aan die tijd.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kenshin,

Zie je een overeenkomst in emotie tussen de man en jezelf?

Nee, niet echt. Ik heb wel is dat ik me wat minder voel, zoals gister, en dat hij dan wat stiller is, of dat hij voorzichtiger vragen stelt, van Future, Mag ik je iets vragen, of Future, zullen we een stukje gaan lopen? Of Future waarom doe je dat ( als ik me snij bijvoorbeeld).

Als ik het goed gelezen heb, ziet Sue de man niet? Praat de man tegen Sue?

Dat klopt Sue ziet de man zelf niet, maar hij ziet Sue weer wel. En hij praat wel tegen haar ja. Meer van Sue je ziet er goed uit vandaag, of als Sue een goed cijfer heeft gehaald, dan zegt die Sue ik ben echt trots op je. Maar ook van als zij weggaat, dan vraagt die wel is aan mij waar ze naartoe gaat? En als we gaan wandelen, dan tikt hij Sue wel is aan en vraagt of ze mee wilt? Dus dan moet ik herhalen wat hij zegt, en dat vind die dan wel grappig. Hij zegt dan van Je zegt wel steeds dat ik mompel, maar je mompelt zelf ook heel veel haha.

Hij vertelde ook dat Sue veel lijkt op zijn eigen dochter, en dat hij haar graag wou voorstellen aan ons.
Zou de man je op een kaart willen aanduiden waar hij woont, of een adres willen geven?

Ik heb zelf geen kaart, maar ik liet via me telefoon de kaart van NL zien en vroeg aan hem of hij kon aanwijzen waar die woonde, maar hij zegt dan hij staat niet op de kaart meer. Ik woon hier niet ver vandaan.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yummiedummie,
Hij heeft toch nog nooit iets slechts tegen je gedaan?

Behalve 1 keer heel erg boos te zijn geweest. Nee. En nog nooit tegen mij nee. Hij kan me ook geen pijn doen, want hij zegt zelf ook van ik kan je niet aanraken. Ik voel een hele lichte druk, maar dat is het dan ook.

Volgens mij ben ik in zijn ogen een geest? Klinkt heel vaag, maar ik heb steeds meer het idee van dat wij degene zijn die dood zijn en dat hij leeft, en dat hij mij kan zien. Maar ik zijn familie weer niet. Dat zou dan ook de enige connectie tussen ons kunnen zijn dan tot nu toe. Dat we allebei hetzelfde zien. Een geest.

Ik heb hem trouwens nog niet gevraagd hoe die is overleden, of dat die is overleden. Ik denk dat ik nu ook geen andere vragen meer aan hem stel vandaag. Hij begint ook steeds meer te vragen, dus misschien is dat ook iets wat wij delen? Ik heb geen idee.

Misschien zijn het inderdaad maar hallucinaties, of schizofrenie, het maakt me ook vrij weinig uit. Ik zie hun, en zij zien mij, we hebben goed contact. We vallen niemand lastig, dus geen probleem voor mij.

^
Future
Hoi
kan je aan hem vragen of hij met iemand anders praat
Hij vertelt dat hij tegen zijn gezin praat. Tegen zijn vrouw en 2 kinderen. En hij keek erg verbaasd toen ik zei dat ik ze niet kon zien. Hij liep naar de woonkamer en wees naar beneden en zei dit is Stan. Ik zie hem niet. En toen begon die weer wat te mompelen. En blijkbaar zien zijn kinderen en vrouw mij ook niet.

Ik vind het wel bijzonder dat jij een die man elkaar kunnen zitten alleen jij zijn gezin niet 🤔

misschien kan je vragen of het zijn familie wapen is.
Het zou kunnen, Ik zei van je hebt een hele mooie ketting om, wat betekent die, en van wie heb je hem?

En hij kijkt er dan naar, doet hem af, kijkt er nog is na, mompelt wat, kijkt voor zich uit. En vertelt: " Ik heb hem gekregen van mijn vader toen ik net zo groot was als jij, we waren aan het jagen op herten en na dat ik mijn eerste hert had gedood, was mijn vader zo trots dat hij me deze ketting gaf. Het staat voor trouw, moed, en kracht. Mijn zoon krijgt hem als die er klaar voor is.''

Zou het kunnen zijn dat het inderdaad iemand is van vroeger die overleden is. En dat hij leefde toen ze nog op dieren moesten jagen. Toen moesten volgens mij naar de zon en de maan kijken hoe lang nog iets duurde. Toen hadden ze geen tijd. Misschien weet hij daarom niet hoe laat het is. Maar dit denk ik...

Ik zou eigenlijk ook zoom iemand willen hebben waar je savonds mee kan praten. Het lijk mij fijn om iemand juist snachts te zien en niet alleen als het dag is.

Je zou misschien kunnen vragen of hij een foto van zijn gezin heeft die hij kan laten zien

Groetjes
Bella
Hey Future

Wat een mooi verhaal achter die ketting. Interessant dat hij over zijn jeugd vertelt. Moet gezellig zijn nu en dan :)

Heb je het gevoel dat die man er op momenten voor gezorgd heeft dat jij jezelf minder tot geen pijn hebt gedaan, bv. bij die keer dat hij je vroeg waarom je aan zelfbeschadiging deed?

Hoe voelt Sue zich over de man?

Dat wij in staat zijn via dit forum te communiceren, doet me vermoeden dat wij, in dit geval jij, degenen zijn die een geest zien, en dat de man de geest is. Zie je de man wel eens met technologie? Ik herinner me dat hij gefascineerd was door jullie tv.

Kijkt de man wel eens toe hoe je op het forum rondhangt? Zegt hij iets over de vragen die jij je stelt, of die forumleden je stellen?

Als ik vragen stel die je liever onbeantwoord laat, is dat ok. Je beantwoordt alleen waar je je goed bij voelt.

Groetjes
Kenshin
Reputatie 3
Badge +3
Heey,

Bellablue,
Misschien weet hij daarom niet hoe laat het is. Maar dit denk ik...

Ja daar zat ik ook al aan te denken, maar dat klopt niet helemaal, want hij heeft dus een beige jas aan, en die lijkt van wol te zijn, en vroeger konden ze dat nog helemaal niet maken. En hij heeft dus die stok bij zich, en die konden ze in die tijd ook niet maken.

Hij is inderdaad een heel fijn persoon om 's avonds erbij te hebben. Ik heb tijdens dat ik dit typ Spotify op, blijkbaar afspeellijst: Peaceful Guitar. En hij vind dat heel mooi. Meestal luistert hij naar piano muziek, hij zingt dat deuntje dan ook van mmmmm - mm - mmmm - mm - mmmmm - mm - mmmmm - mmm - mmm - mmm - mmmmm - a- o -aaaaa- mmmm. Ja, dat dus. Ik heb al gevraagd hoe dat liedje heet, zodat ik het kon opzoeken, maar dan maakt die van die gebaren, met 2 handen in de lucht , alsof je mensen wilt laten opstaan, en dan begint die weer dat deuntje te doen haha. Ja en nu is die aan het dansen en mompelen.

Waarschijnlijk klinkt het allemaal zo vaag, zo niet voor te stellen, maar ik zou haast mijn ogen aan jullie willen geven, zodat jullie kunnen zien wat ik nu zie.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kenshin,

Heb je het gevoel dat die man er op momenten voor gezorgd heeft dat jij jezelf minder tot geen pijn hebt gedaan, bv. bij die keer dat hij je vroeg waarom je aan zelfbeschadiging deed?

Ja, daar zorgt die ook voor. Ik wou voor dat ik dit ging doen eerst weer even paar strepen maken, maar toen zei hij ook van Future, kom is naast mij op de bank zitten. Pak dat voorwerp maar een andere keer, en laten we is praten. En toen heb ik even naast hem gezeten en gepraat. En toen heb ik me laptop gepakt en nu zit ik dus te schrijven.

Hoe voelt Sue zich over de man?

Ze vind de man nog steeds een beetje eng, en ze kan natuurlijk niet met die man communiceren. Dus als hij dan wat tegen haar zegt, en ik vertel het tegen Sue, dan kan ze die man ook niet aankijken. En ze denkt dat ik de man hallucineert. Dat denken haar ouders trouwens ook. Maar het maakt mij niet uit, die man is echt. Ik heb hallucinaties dat klopt, maar dat is niet hetzelfde als dit, dit is echt, dat moet wel.

Zie je de man wel eens met technologie?

Nee nooit. Maar het is ook weer niet zo dat hij van alles schrikt. Ik luister nu dus muziek, en hij kijkt niet gek op van waar het vandaan komt. Hij vind het eerder heel mooi. Hij kan ook lezen, dus hij weet en snap ook wat ik nu aan het typen ben, het enigste wat die dan vraagt is wie is Future? of wie is Kenshin, het klinkt zo Chinees, of Japans. Of Bellablue, en waarvan moet ik haar kennen? Hij vertelt dat ik is 2 stokjes moet vinden voor hem, en dat die daar een mooi kunstje mee kan doen, of met een touw en een veer, en weer een stukje hout, daar kan die dan wat van maken.

Hij kijkt wel mee op het forum, maar hij leest niet alles mee. Hier en daar zegt die van Oh zeg dit is, en wat gebeurd er met diegene nou als je hem/ haar niet helpt? Of van misschien kunnen we diegene is bezoeken, en dan moet ik weer uitleggen dat dat niet mogelijk is. Of ik typ iets en dan kijkt die, leunt die weer achterover en zegt die op zo'n sarcastische manier van: '' Dat ziet er goed uit''. Of van: '' Ik zou dat maar niet typen''. Volgens mij kent hij de forumregels beter dan ik haha.

Nou hij staat al weer bij de deur, te tikken met zijn wandelstok, We gaan wandelen. Wel goed voor mij, dat ik elke dag beweeg. Alleen het is zo koud nu. Het is hier -5 graden.

Nou ik ga maar hij tikt steeds harder. Ik moet zo lachen. Het is echt tik......tik....tik...tik...tik tik tik tik tik.

Fijne avond!

^
Future
Wow, klinkt eigenlijk best leuk!
hoi

Misschien weet hij daarom niet hoe laat het is. Maar dit denk ik...
Ja daar zat ik ook al aan te denken, maar dat klopt niet helemaal, want hij heeft dus een beige jas aan, en die lijkt van wol te zijn, en vroeger konden ze dat nog helemaal niet maken. En hij heeft dus die stok bij zich, en die konden ze in die tijd ook niet maken.

dan is het wel vreemd 🤔 ik ga nog ff denken vanavond wat het dan zou kunnen zijn

Waarschijnlijk klinkt het allemaal zo vaag,

voor mij totaal niet....
zo niet voor te stellen, maar ik zou haast mijn ogen aan jullie willen geven, zodat jullie kunnen zien wat ik nu zie.

ik had al een beeld van hem door hoe je hem had geschreven en toen je schreef over het mompelen en het dansen zag ik het voor me, haha

Heb je het gevoel dat die man er op momenten voor gezorgd heeft dat jij jezelf minder tot geen pijn hebt gedaan, bv. bij die keer dat hij je vroeg waarom je aan zelfbeschadiging deed?
Ja, daar zorgt die ook voor. Ik wou voor dat ik dit ging doen eerst weer even paar strepen maken, maar toen zei hij ook van Future, kom is naast mij op de bank zitten. Pak dat voorwerp maar een andere keer, en laten we is praten. En toen heb ik even naast hem gezeten en gepraat. En toen heb ik me laptop gepakt en nu zit ik dus te schrijven.

hij zorgt dus goed voor je! dat is fijn om te lezen.

Hoe voelt Sue zich over de man?
Ze vind de man nog steeds een beetje eng, en ze kan natuurlijk niet met die man communiceren. Dus als hij dan wat tegen haar zegt, en ik vertel het tegen Sue, dan kan ze die man ook niet aankijken. En ze denkt dat ik de man hallucineert. Dat denken haar ouders trouwens ook. Maar het maakt mij niet uit, die man is echt. Ik heb hallucinaties dat klopt, maar dat is niet hetzelfde als dit, dit is echt, dat moet wel.

Ik snap wel dat ze dat vreemd vinden. mijn familie geloofde me niet toen ik ooit vertelde dat ik opa nog zag. toen werd zelfs mijn telefoon af gepakt omdat ik te veel netflix keek of zo.

Of van misschien kunnen we diegene is bezoeken, en dan moet ik weer uitleggen dat dat niet mogelijk is.

als het had gekunt had ik hem super graag ontmoet, jammer genoeg kan dat niet.

Of ik typ iets en dan kijkt die, leunt die weer achterover en zegt die op zo'n sarcastische manier van: '' Dat ziet er goed uit''. Of van: '' Ik zou dat maar niet typen''. Volgens mij kent hij de forumregels beter dan ik haha.

het is wel handig dat hij je helpt herinneren wat wel en niet mag.

groetjes
bella
Hey Future

Heel mooi en boeiend dat die man je uitnodigde voor een gesprek. Ik ben blij om te horen dat je je bij hem geholpen voelt.

Ik kan me voorstellen dat je omgeving die man een beetje eng vindt. Wel fijn dat ze er niet expliciet vervelend over lijken te doen.

Grappig hoe de man meekijkt op het forum. Zijn levenservaring komt nu en dan vast van pas. Voor het geval de man nogmaals naar de naam Kenshin vraagt: Kenshin is de naam van een personage uit een Japanse film.

Ik hoop dat jullie een fijne wandeling achter de rug hebben, zonder al te veel gladde paden. Nu we het over wandelen hebben: de man wandelt gewoon? Niet zweven, of een andere vorm van zich voortbewegen?

Groetjes
Kenshin
Reputatie 3
Badge +3
Heey,

Kenshin,

Nee de man zweeft niet, hij sloft een beetje, het lijkt of hij zijn voeten niet heel goed kan optillen, maar voor de rest is het niet zo dat hij boven de grond zweeft, of iets anders.

Het heeft vandaag gesneeuwd zoals ze al zeiden, en zoals jullie waarschijnlijk ook wel hebben gemerkt, dus vanavond blijf ik thuis, kan ik misschien een keer eerder gaan slapen haha.

^
Future
Hey, veel sterkte en succes. Ik ben bij de helft van je bericht gestopt met lezen- niet omdat het me niet interesseerde, maar omdat het nu 1 uur s’nachts is en ik geen ‘creepypasta’ wil lezen voor het slapen hahahhah.
Maar er was iets met die man en je kamer, misschien helpt het om je bed op een andere plek te zetten ofzo? Of een keer in een andere kamer te slapen en kijken of er iets gebeurt?

Groet anon.
Reputatie 3
Badge +3
Heey,

Anoniem. GHB,

Oh helemaal niet erg hoor, je moet het lezen waarneer je het zelf wilt weten. Een creepypasta is dit niet hoor. Creepypasta zijn toch kleine (sommige zijn lang) horror verhaaltjes? Dit is geen verzonnen verhaal. Het is niet zoiets als (Mono, of jack R) zoek ook maar niet op nu.

dit is iets wat momenteel echt bij mij afspeelt.

Daarnaast is deze Man helemaal niet zo'n ongelofelijk eng iemand, maar gewoon een normaal iemand zoals jij en ik. Alleen hij leeft denk ik in een andere tijd. En is hij nu dood, of weet ik wat.

Maar het is een hele fijne persoon en ik mag het oprecht. Hij is grappig, geheimzinnig, vriendelijk, netjes, maar ook stoer, en hij toont lef en kracht.

^
Future

Reageer