Vraag

eerste beha?

  • 19 juni 2020
  • 3 reacties
  • 47 Bekeken

Badge
  • Weet de weg
  • 11 reacties

Heyyy,

ik wil graag van topjes naar bh’s overstappen maar als eerste durf ik het niet echt aan mijn moeder te vragen. 
ik ben een beetje aan het rondneuzen op internet opzoek naar niet te dure maar wel fijne bh’s. 
iemand een aanrader?

ik ben trouwens 12 bijna 13 en mijn borsten beginnen het wel ‘moeilijk’ te krijgen in de stoffen topjes die ik nu heb, zo’n topje helpt bijna niet meer. Alles schud heen en weer tijdens het rennen enzo. Ik heb een matentabel opgezocht voor bh’s ik kom denk ik uit op 70AA.

Alvast bedankt!


3 reacties

Reputatie 1
Badge +1

Hey, ik snap je gevoel dat je het niet durft te vragen. 

Mijn moeder zag het vanzelf bij me dus toen zijn we naar de hunkemoller (?) gegaan

Als je echt van topjes naar een bh wilt stappen zal ik het gewoon vragen op een 1 op 1 moment, dus niet aan de ontbijttafel haha.

Grote tip: koop niet online maar ga eerst bij een lingerie zaak kijken, want daar kunnen ze je helpen met je 'goede' maat. (zelf vind ik de hunkemoller (?) het fijnst want daar zijn ze gespecialiseerd in 'rondingen’ van vrouwen en meisjes.)

Ik hoop dat je hier wat aan hebt! groetjes en suc6!

 

Reputatie 1
Badge +1

Hoi,

Ook ik begrijp precies wat je doormaakt. Ik had het geluk dat mijn moeder het mij heeft gevraagd en toen ineens met een paar bh's terug kwam van de winkel. Maak je maar geen zorgen, je moeder heeft het ook ooit aan haar ouders moeten vragen. Het is inderdaad wel niet zo handig als je dit tijdens het eten doet, maar gewoon 's avonds wanneer jullie met z'n tweetjes televisie kijken ofzo. En vooral voor de eerste keer kun je het beste naar een fysieke winkel gaan. Als je niet precies weet wat je moet doen kunnen de mensen die daar werken je nog altijd heel goed helpen. Ook is het inderdaad wel handig dat je al ongeveer een maat weet, dan weet je ongeveer waar je moet zoeken. Maar het kan altijd zo zijn dat je een maatje groter of kleiner nodig hebt, dus hou daar wat rekening mee en schiet niet meteen in paniek als je een bh niet goed aankrijgt. 

Oja, nog wat tips: als je wat platter bent is een bralette best fijn. Dat is een soort van topje maar steviger en het houd je borsten beter op hun plek. En je kunt ook eens proberen welke bh je fijner vindt: met of zonder beugel. Een beugel is zeg maar dat dingetje aan de onderkant van de cups die een ronde vorm maakt. Je hebt ook bh's zonder, en die zitten ook heel fijn, ook als je wat kleinere borsten hebt.

Maar draag vooral wat je fijn vindt zitten, jij moet er immers een hele dag mee rondlopen!

Je moeder wil je vast wel verder helpen en onthoudt: proberen kan geen kwaad!

Succes!

xxAlice

Reputatie 7
Badge +16

Hallo 1sa :)

Je kunt het gewoon aan je ouders vragen, het is heel normaal dat jij een ontwikkeling doormaakt. Je moeder heeft tenslotte ook ooit beha's moeten dragen dus ze snapt dat waarschijnlijk heel goed.

-TheMightySlayer <3

Reageer