Vraag

bedplassen

  • 9 August 2020
  • 68 reacties
  • 1815 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Ik ben iemand van 14, maar ik plas soms nog in bed.

weet iemand wat te doen want ik wil niet dat mijn vrienden er achter komen


68 reacties

Hey Jongen4789

 

Als je hier last van blijft hebben, ga je best eens langs bij de huisarts. Die kan je van dit probleem af helpen :slight_smile:  Denk erom dat je je bij de huisarts niet hoeft te schamen; huisartsen zijn er namelijk voor dit soort dingen. 

 

Je vrienden hoeven van niets te weten, als je dat liever niet hebt. Draag eventueel van die luierbroekjes (die zijn er ook in jouw maat) als je in het bijzijn van je vrienden overnacht. Zijn je ouders trouwens op de hoogte van dit probleem?

 

Gr. Kenshin

Dankje kenshin,

 

mijn ouder weten het en we zijn al bij de dokter geweest, die weet het ook niet wat het is, zelf denk ik misschien stress ofzo

Goed dat jullie al naar de dokter geweest zijn. En inderdaad; ‘t zou stress kunnen zijn. Denk je voor het slapengaan wat minder te kunnen drinken (dan wel voldoende drinken overdag), en eventueel wat ontspanningsoefeningen te kunnen doen?

 

Heeft de huisarts soms overwogen om je door te verwijzen naar een specialist?

 

Gr. Kenshin

Ik ga het proberen, nee hij zij dat het niks lichamelijks was om naar een specialist te gaan

Ah, ok. In dat geval helpt het misschien om te leren omgaan met stress. Heb je soms een idee waar je stress vandaan zou kunnen komen? Wie weet dat je de stress dan wel bij de wortel kan aanpakken. 

 

Gr. Kenshin

Ik ben over het algemeen wel een stresskip dus ik weet geen specifieke reden en misschien hoort het gewoon bij mij en kom ik er nooit vanaf, maar misschien groei ik er nog overheen

Je kan de huisarts altijd uitdrukkelijk vragen om je door te verwijzen naar een specialist, ook als het niet om een lichamelijk probleem zou gaan. Psychische problemen kunnen namelijk ook hun invloed hebben, en kunnen evenwel behandeld worden :slight_smile:

 

Gr. Kenshin

Ik moet wel zeggen dat het minder erg is dan eerst, dus dan wacht ik daar liever mee

Jij kent jezelf het beste :slight_smile:  Denk er eventueel aan om een klein voorraadje luierbroekjes op jouw maat thuis te hebben liggen, voor moest je met school of vrienden ergens overnachten. Op die manier hoef je je nergens zorgen om te maken.  

 

Gr. Kenshin

Ik zal vragen of dat mag van mijn ouders

Vraag dat inderdaad maar :slight_smile:  Reageren ze anders begripvol rond het bedplassen?

 

Gr. Kenshin

Ik heb het Gevraagd en ze vinden het goed, morgen gaan we kijken. Ze zijn altijd heel lief rondom mijn probleempje, ze snappen dat ik er niets aan kan doen

ik wil nog wel even zeggen dat ik dit echt heel fijn vind, er zo over kunnen praten is echt fijn . Jammer dat je weg moet, ook al ben ik net nieuw, je hebt me goed geholpen

Fijn dat je ouders vol begrip reageren :slight_smile:  Goed ook, dat jullie morgen gaan kijken voor die luierbroekjes. 

 

Gelukkig kan je, ook nadat ik hier verdwijn, nog terecht op het forum :slight_smile:  Er is altijd wel een lieve forummer bereid naar je te luisteren. In ieder geval fijn dat je je geholpen voelt hier. 

 

Gr. Kenshin

Ik heb ze gekocht, drynites 8-15 jaar, ik ga ze gebruiken om bij vrienden te logeren en zo, maar hebben jullie nog tips hoe je ze aan moet doen zonder dat ze het door hebben?

Reputatie 7
Badge +5

‘S avonds minder drinken en voor je naar bed gaat goed naar de wc gaan

Dat wekt niet zo goed bij mij, maar bedankt voor de tip

Reputatie 7
Badge +5

Dat wekt niet zo goed bij mij, maar bedankt voor de tip

Misschien als je ouders naar bed gaan dat ze je wakker maken dat je nog een x naar de wc gaat

Ze gaan best vroeg naar bed, bijna tegelijk metmij dan werkt het ook niet mee

Reputatie 7
Badge +5

Misschien iets van een plaswekker

Ik plas gelijk helemaal dus als ik ervan wakker word is mijn hele bed al nat, sorry dat ik al je ideeen afsla maar ik heb al veel geprobeerd

Ik heb afgesproken met een vriendje om te logeren, dan kan ik die broekjes testen

Vandaag ga ik logeren, hopelijk werken die broekjes. Wat ik wel echt fijn vind aan die broekjes is dat ze er niet zo kinderAchtig uitzien.

ik denk dat ik eerst een broekje aandoe, dan mijn onderbroek eroverheen en dan mijn pyjama aan. Dan heeft mijn vriend het niet door.

 

gr, mij

Ik heb er net een aangedaan, eerst het broekje dan mijn onderbroek en dan mijn pyjama. Je kunt hem niet zo goed zien, maar bij mijn kont en mijn piemel is het Wel wat dikker. Maar ik denk niet dat hij erachter komt.

 

gr. Mij

Wat ben ik blij met die luierbroekjes, als ik ze niet had gehad was hij erachter gekomen, Want ik had in bed Geplast:sweat: . Het was wel zo dat door de plas het broekje nog dikker was geworden en ik nu een soort bobbel had, maar gelukkig is mijn pyjama-shirt lang genoeg. 
 

ik wil jullie allemaal nogmaals bedanken: dus bedankt

 

gr. Mij

Reputatie 7
Badge +5

Ik heb ze gekocht, drynites 8-15 jaar, ik ga ze gebruiken om bij vrienden te logeren en zo, maar hebben jullie nog tips hoe je ze aan moet doen zonder dat ze het door hebben?

Je kunt het ze ook gewoon (onder 4 ogen) vertellen, als het goede vrienden van je zijn hebben ze daar begrip voor

Reageer