Vraag

aftrekken word saai

  • 3 October 2021
  • 3 reacties
  • 561 Bekeken

Reputatie 1
Badge

Aftreken word saai, iemand iedeeën? Ben gay en 14 jaar


3 reacties

Reputatie 2
Badge +1

Hey 

Dat heb ik ook..

Het komt wss omdat je het te vaak doet.

Doe het een paar dagen niet en dan weer wel

Liefs beartje

Reputatie 7
Badge +14

Heyy, 

ik ben zelf een meisje, dus heb er geen verstand van. Maar ik heb het opgezocht : 

Aftrek tips, variaties en technieken

Als je je creativiteit gebruikt, kom je zelf al een heel eind om te variëren tijdens het aftrekken. De ene techniek is wat effectiever dan de andere, waardoor je waarschijnlijk ook sneller klaarkomt. Maar soms wil je juist helemaal niet snel klaarkomen, maar lekker rustig genieten van de aanraking en de stimulatie van je penis, wel of niet in combinatie met je anus.

Maar om je een beetje te helpen, geef ik je hierbij een aantal aftrek tips. Beperk jezelf hierdoor niet, maar fantaseer verder en ontwikkel je eigen technieken!

Aftrek tip 1: Relaxed klaarkomen Als je de basis van het aftrekken gebruikt, dus met je volle vuist trekken, ga je vaak gewoon door op het moment dat je klaarkomt. Bij deze variant doe je lekker niets! Op het moment dat je voelt dat je klaar gaat komen, hou je op met trekken en gaat lekker ontspannen liggen. Het is juist deze ontspanning, in combinatie met niets doen, wat een extra dimensie geeft aan het klaarkomen.

Aftrek tip 2: Klaarkomen met je favoriete muziek Jij hebt vast wel een favoriet nummer. Een nummer waar je goede herinneringen aan hebt, of gewoon omdat het een goede beat heeft. Zet die muziek op, bij voorkeur lekker luid, en begin jezelf af te trekken op het ritme van de muziek. Sluit je ogen daarbij en laat je helemaal opgaan in dat moment, laat je helemaal opslurpen door die muziek. Maar let op: Je mag pas klaarkomen tegen het einde van het nummer. Dus zo nu en dan even rustig aan doen, maar op het einde geeft dit een erg intens orgasme.

Aftrek tip 3: Roodkapje Plaats je hand over je penis heen zodat je vingers allemaal naar de basis van de penis wijzen, als een soort kap over je stijve lul heen. Haal dan je hand op en neer waarbij je varieert in kracht en snelheid. Je stoot hiermee ook steeds je eikel tegen de binnenkant van je hand, wat een extra stimulans geeft.

Aftrek tip 4: Lekker glijden Als je de beschikking hebt over glijmiddel, kun je dat ook gebruiken als je jezelf aftrekt. Doe lekker veel glijmiddel in je hand, en begin jezelf te strelen en af te trekken op verschillende manieren zoals beschreven in de andere aftrek tips. Als je geen glijmiddel hebt, kun je ook een andere vettige crème gebruiken zoals bodymilk. Je kunt dit zelfs met pure shampoo of douchegel doen.

Aftrek tip 5: Timing Het is extra spannend als je aan het aftrekken bent, maar je mag (nog) niet klaarkomen. Stel hierbij een tijd, bijvoorbeeld 10 minuten of misschien zelfs een kwartier. Als je na een paar minuten al voelt dat je klaar gaat komen, moet je dus even stoppen en je gedachten af laten dwalen om te voorkomen dat je te vroeg klaarkomt. Dit is niet alleen heel erg spannend, maar is ook een hele goede oefening om het klaarkomen te kunnen beheersen. Als je dit kunt beheersen, dan kan dat heel erg goed van pas komen als je écht aan het neuken bent. Op deze manier bepaal JIJ wanneer je klaarkomt, dus voorkomt het een vroegtijdig orgasme.

Aftrek tip 6: Prostaatmassage Heb jij wel eens je anus gestimuleerd tijdens het aftrekken? Misschien vind je het een beetje vies, maar dat valt best wel mee. Als je je niet zeker voelt hierover, ga dan eerst even lekker douchen, zodat je zonder problemen alles aan kunt raken. Begin eerst met het ontdekken van je anus. Gebruik eventueel hiervoor een spiegel zodat je weet hoe jouw anus eruit ziet. Begin daarna gewoon met aftrekken met je normale hand. Met je andere hand ga je, tussen je benen door, naar je anus en duwt heel voorzichtig je wijsvinger naar binnen. Gebruik hiervoor wat glijmiddel of maak je vinger even nat, zodat het geen pijn gaat doen. Doe dit allemaal wel voorzichtig en ga steeds een klein stukje verder zodat het ook lekker blijft en je niet met een negatieve ervaring blijft zitten. In je anus kun je aan de bovenzijde een kleine verdikking voelen. Dit is je prostaat. Deze is erg gevoelig voor aanraking van binnenuit. Je zult merken dat een orgasme op deze manier nog intenser is dan normaal. Ook komt er vaak méér sperma uit je penis dan normaal.

Aftrek tip 7: Vuurtje maken Bij deze techniek leg je beide handen om je penis, waarbij je een beweging maakt alsof je met een stokje een vuurtje aan het maken bent. Denk er wel om dat je dit niet te ruw doet, want dat kan pijn doen. Gewoon lekker heen en weer bewegen!

Aftrek tip 8: Thumbs Up Dit is een variant op de basisbeweging. Normaal maak je een vuist waarbij alle vingers en de duim om de penis heen liggen, waarna je af gaat trekken. Maar bij deze variant steek je je duim omhoog, zodat deze steeds over de eikel en vooral de eikelrand heen glijdt. Varieer met de druk, want als je het té ruw doet, kan dit pijn gaan doen. Uiteindelijk krijg je een heerlijk intens orgasme.

Aftrek tips: Lekker buiten Heb jij jezelf al eens afgetrokken op een andere plaats dan je eigen slaapkamer of de badkamer? Probeer je eens buiten af te trekken, op een plekje waar andere mensen je niet kunnen zien. Dit kan een steegje zijn in het donker, maar het bos is hier het meest geschikt voor. Of het nu overdag of in de avond is, in een bos kun je vaak altijd een plekje vinden waar je helemaal alleen bent. Je kunt gewoon je gulp openen en jezelf aftrekken. Als je zeker weet dat je alleen bent, kun je je broek helemaal laten zakken of kun je jezelf helemaal uitkleden. Geniet van het naakt zijn in de buitenlucht en begin jezelf te strelen en af te trekken. Hier kun je alle mogelijke technieken gebruiken die je in dit artikel vindt.

Aftrek tip 9: Een vluggertje Heb jij wel eens van die momenten dat je niet thuis bent, maar vreselijk geil bent en je gewoon de behoefte hebt om je af te trekken? Probeer dan een plekje te zoeken om even heel snel te masturberen. Denk bijvoorbeeld eens aan een donker steegje, het toilet of misschien zelfs wel in een lift. Het is extra spannend als weet dat er een (kleine) kans is dat je betrapt wordt. Doe hiervoor alleen je broeksknoop en je gulp open, zodat je snel kunt reageren als er toch iemand aankomt.

Aftrek tip 10: Tussen twee matrassen Als je wilt weten hoe het voelt om iemand te neuken, en je hebt de beschikking over een bed met twee losse matrassen, kun je je stijve lul tussen de matrassen steken en een neukende beweging maken. Als je het goed doet, dan gaat je voorhuid bij iedere beweging steeds over je eikel heen. Een erg opwindende beweging, zeker als je nog nooit zelf geneukt hebt. Let er wel op dat je niet tussen de matrassen klaarkomt, want dat is een beetje vies. Trek je dus tijdig terug en kom lekker klaar op je buik. Eventueel kun je ook een condoom gebruiken, zodat je tijdens het klaarkomen lekker door kunt gaan met de neukende beweging.

 

bron: https://vrijendoejezo.nl/zijn-lichaam/jezelf-aftrekken-aftrek-tips-variaties-en-technieken

Hoop dat je hier iets aan hebt. 

xx Eenmeisje004

misschien kan je edgen proberen 

Reageer