Hoe zijn jullie op je naam voor het forum gekomen?Toon eerste bericht

136 reacties

ik was vroeger echt gek op de mythe van de lorelei die zeemeermin uknoww.. xD ik vond de naam lorena daarom wel wat hebben.. 😛
Badge +5
Het is mijn voornaam, maar dan in het Engels en lijkt ook wel op de naam die ik op Twitter gebruik.
Nou ik dacht aan enzo's vriendin die heet dee en haar snap is abcdeetje dus ik dee der nog wat getallen voor en Tadaaaa: 1234abcdee
Mijn naam komt van een meme
Iemand had 'fandoms are forever' op Instagram in zijn status staan. Dat vond ik een leuk idee voor een gebruikersnaam omdat ik van veel dingen fan ben.
Ik heb ''ik ben wie ik ben'' afgekort. Zoals je kan lezen hieronder. Ik vond t wel passen bij dit forum omdat iedereen hier alles kwijt kan en kan zijn wie hij/zij/wat dan ook is. Net zoals ik ook ben wie ik ben.
Mijn naam is afkomstig van een boek.
Ik vond het wel wat hebben.
Het deed me denken aan iemand waarop je zo verliefd was dat het adembenemend was. Vond ik leuk.
ja joe.
Het is een afkorting van de naam die ik normaal online gebruik.
Bij mij ano van anoniem en sh van mn naam
Een beetje het eerst in me op kwam
gewoon men eigen naam en ik help graag dus bas helpt
Omdat ik iemand op aarde ben en 13 ben dus dacht ik ja die is leuk en niet in gebruik?☺️
Mijn stadsnummer is 033 en ik ben iemand met een punt dusja ?
Mijn stadsnummer is 033 en ik ben iemand met een punt dusja ?

Is dat niet persoonlijke info?
haha nee ik wou typen "startnummer" want mijn vriendin en ik hebben een nummer voor elkaar bedacht Zodat we in geheime taal kunnen praten alleen autocorrectie zit in de weg. Ik zou niet weten wat 033 voor stadsnummer zou zijn ?
nou... anoniem in een verkleinwoord ofs hahah vond ik wel lachee
Mijn naam is bijster voor de hand liggend voor iedereen die mij kent.
Ik had ooit een naam op een spel, dit was Seventh Thunder. Destijds gebruikten ik en een vriendin een geheimtaal. De S sprak je uit als Zie en de T sprak je uit als Mo. De afkorting van Seventh Thunder (S.T.) was dus Zie.Mo., toen ik op dat spel werd verbannen ben ik verder gegaan onder mijn afkorting; Ziemo. Onder deze naam ben ik nog steeds op veel plekken. Misschien niet de meest handige naam omdat je mij daarmee op meerdere sites kan vinden. Maar ik ben heel erg van de privacy, dus zorg er voor dat er zo min mogelijk gelinkt kan worden aan mijn echte leven.
Ziemo zul je nooit kunnen koppelen aan de persoon achter dit beeldschermpje, dus wat dat betreft gebruik ik Ziemo bewust.
Ik heet Tim, Tim was al bezet, Tim123 ook dus daarom Tim987
Ik had een gta video van Dhd gekeken met 360popescope er in, dat vond ik lachuh dus nam ik die naam
Dat is simpel, ik wilde altijd al Japans zijn maar ik lijk er totaal niet op en mijn naam is een bloem soort en dat in het Japans is mai maar mai was al bezet dus Maii ?
Ik bedacht me dat ik de meeste van mijn problemen heb opgelost door iets zo zat te zijn dat ik opeens iets durfde, zoals boos worden, voor mezelf opkomen, mijn psycholoog vertelleb dat hij alles erger maakt, dat soort dingen. Ik wou het eerst in het Engels doen, maar ik dacht waarom zou ik dat doen.
Ik had eerst Eeyore als afbeelding staan, omdat ik fan ben van Poebeer, en Eeyore is depressief en ik toen net niet meer. Ik heb het nu veranderd naar Korra, op het moment dat ze haar grootste angst eindelijk overwint en wijzer wordt.
@Durf wat een mooie reden!
Vaak gebruikt.
@maii dank je wel
Ik verzin gwn iets
Ik ben een jongen gebooren in 2003 en wil anoniem blijfen

Reageer