Vraag

vriendin thuis mishandeld

  • 23 May 2023
  • 2 reacties
  • 78 Bekeken

Badge

Hi.. ik wist al vanaf paar maanden geleden dat mijn vriendin ( 12-13 jaar oud ) thuis word mishandeld. Ze is moslims en haar ouders en vooral moeder is heel erg streng en ze is gedwongen om alles te doen volgens haar moeder. Ze heeft me laatst ook durven zeggen dat ze word geslagen en meerder keren is geslagen met een mes…. Ze heeft al proberen hulp te vragen aan school en aan het nummer 0800-2000 maar ze namen haar niet serieus of als er een gesprek moest komen dat haar moeder zij dat ze ziek was en de mensen van de gemeente haar niet meer serieus namen. Niet alleen word ze physic mishandeld thuis maar ook geestelijk. Haar moeder wilt haar namelijk zo snel mogelijk naar een land sturen waar ze dan iemand gaat trouwen die veel ouder dan haar is. En dit is nog niet eens alles. Ik ben de enige die hier van weet en ze is nu eindelijk klaar om om hulp te vragen. En daar ben ik heel erg trots op dus daarom vraag ik echt met me hele hart om hulp, het kan niet meer langer zo doorgaan. Alsjeblieft neem dit serieus en help mijn vriendin, het word alleen maar erger dus aub geef me een nummer of iets waarmee ik haar kan helpen. Dit is geen grap en ze heeft ECHT hulp nodig. Help !


2 reacties

Reputatie 1
Badge

Op school kan je anders aan de leerling begeleiding of je klastitularis vragen of je met iemand van jeugdzorg/ CLB / het Jac kan spreken.

Reputatie 7
Badge +5

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://veiligthuis.nl/&ved=2ahUKEwjS1uCBpo3_AhUJs6QKHUZlDZ8QFnoECBIQAQ&usg=AOvVaw19PYNPZPwrRCqy1qXjxxnz

Liefs x Banaantje <3

Reageer