Oorlog in het Midden-Oosten

  • 3 December 2023
  • 3 reacties
  • 98 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hallo iedereen!

Het conflict in het Midden-Oosten is verschrikkelijk om verschillende redenen. Humanitaire noodhulp kan niet worden gegeven aan de slachtoffers, kinderen zijn de grootste slachtoffers en we steunen Israël. Waarom eigenlijk?


3 reacties

Reputatie 7
Badge +7

Vind het ook heel erg voor alle onschuldige mensen die daar leven, die hebben het meeste last van alles wat daar gebeurd.

Waarom we Israel steunen? Niet iedereen steunt Israel, ik ben zelf neutraal.
Als je kijkt naar de geschiedenis, is er ook niet echt een goede kant.

Reputatie 2
Badge +1


Omdat Palestina in handen is van een terroristische groep genaamd Hamas die zelf terreuraanslagen pleegt. Hun zijn daar de baas en niemand heeft daar zelf vrijheid. Ook begint Hamas ook steeds met het aanvallen van Israel. Een klein voorbeeldje van de groep Hamas, ze maken ondergrondse tunnels om wapens naar de andere kant van het land af te leveren, om zo terreuraanslagen te plegen.

Kijk het filmpje beneden anders, het is leuk en je leert ook nog wat van die geschiedenis. 
Het Israëlisch-Palestijns conflict uitgelegd | De Avondshow met Arjen Lubach (S4) - YouTube


Omdat Palestina in handen is van een terroristische groep genaamd Hamas die zelf terreuraanslagen pleegt. Hun zijn daar de baas en niemand heeft daar zelf vrijheid. Ook begint Hamas ook steeds met het aanvallen van Israel. 

Hamas is sinds het begin van deze eeuw pas ontstaan. Heb je je afgevraagd wat er in tijd tussen 1900-2000 gebeurd is in Palestina? Hoeveel land ze hebben verloren en de onschuldige levens die de IDF heeft afgenomen? 

Disclaimer, Israël begon 

Reageer