Vraag

is dit mishandeling?

  • 28 November 2019
  • 3 reacties
  • 152 Bekeken

Reputatie 2
Badge +2

Hoi ik ben een meisje van 14. Als mijn vader boos word gaat hij altijd schreeuwen en probeert hij me te slaan. Nu ren ik meestal weg of ga in de wc met de deur op slot totdat hij weer normaal doet (ik ben dan niet echt bang ofzo). Maar toen ik wat jonger was kon ik dat niet en werd ik meestal geslagen. Met een vlakke hand in mn gezicht ook soms. En heel soms ook een paar tikken achter elkaar. Ik zit er niet echt mee want het is mn hele leven al zo maar ik vraag me gewoon af of dit normaal is. 


3 reacties

Badge

Dit is natuurlijk niet normaal, als je hier echt mee zit kan je aangifte doen bij de politie voor huiselijk geweld/kinder mishandeling. Is je moeder / zijn andere familie leden hiervan op de hoogte?

Reputatie 7
Badge +18

Hallo Een meisje :)

Dit is niet normaal want dit is gewoon kindermishandeling, doet hij als hij niet boos is wel aardig of is hij altijd onaardig tegen jou? Als ik jou was zou ik het vertellen tegen iemand die je vertrouwd zoals bijvoorbeeld je mentor of je familie. Je kan ook altijd chatten/bellen met De Kindertelefoon als je met iemand wil praten die daarin gespecialiseerd is.

-Dr8gon99

Badge

Ik heb dit ook soms maar mijn vader is daarbuiten gewoon heel lief enzo 

xoxo anoniempjeeh 

 

Reageer