ik zit vast aan een loverboy

  • 29 December 2023
  • 1 reactie
  • 255 Bekeken

hey ik ben 13 en ik zit vast aan een loverboy hij is 19 en   we hebben een relatie maar hij verkracht me vanaf  dat ik 9 was tot  ik 11 was. toen ben ik  uithuisplaats en werd ik daar ook verkracht door een contact persoon van mijn vriendje en de vrienden van zijn contract persoon. ik dacht dat het normaal want hij vertelde me dat het heel gewoon is nu woon ik net weer thuis en doet hij het nog steeds hij krijgt er enorm veel geld voor en het worden steeds meer jongens en mannen waar ik seks mee moet hebben. hij heeft ook een filmpje online gezet die mijn school rond gaat, ik heb veel pijn elke keer. hij mishandeld me ook en ik wil dat het stopt maar mijn ouders geloven mij niet want mijn vriendje ontkent het. en ik ben bang dat als ik me voogd vertel dat ik naar gesloten groep ga.. hebben jullie tips? wat ik kan doen?


1 reactie

Reputatie 7
Badge +7

Hoi @k.anoniem ,

 

wat naar om te horen wat er met jou gebeurt, en wat goed dat je hier bent gekomen om erover te praten! Dat is de eerste stap om hier uit te komen. Ik wil je graag laten weten dat je bij de volgende instanties terecht kan:

Centrum Seksueel geweld ( Kinderpagina - Niet jouw schuld - Centrum Seksueel Geweld ) , hier kan je gratis en anoniem bellen of chatten. Zij zijn gespecialiseerd in hulp voor mensen die met dit soort dingen te maken hebben.

De politie ( Ik ben slachtoffer van een loverboy? Wat kan ik doen? | politie.nl ) je kan hen ook eerst bellen voor meer informatie, dat kan ook anoniem

De Kindertelefoon via 0800-0432 of chat Chat (kindertelefoon.nl)  , ook dit is gratis en anoniem en we denken graag met je mee hoe je je situatie kan verbeteren.

 

Heel veel succes en sterkte gewenst!

Groetjes, Marieke / De Kindertelefoon

 

Reageer