Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

ik moest liegen

  • 18 maart 2017
  • 3 reacties
  • 1089 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
hoi allemaal, ik wil hier graag mijn verhaal kwijt omdat ik niet meer weet wat ik moet doen. ik ben toen ik 8/9 jaar was iets langer dan een jaar misbruikt door een familielid.betasten, seks proberen te hebben, dwingen tot het kijken van pornofilms, orale seks. en ik kan de woorden van diegene maar niet uit mijn hoofd krijgen na de 1e aanvaring; als je het tegen iemand zegt doe ik je wat aan. het is op gegeven moment gestopt omdat mijn vader diegene betrapte. diegene is voor een paar dagen uit huis geweest, er is voor 3 maanden iemand geweest om met mij te praten, maar op dat moment besefte ik het nog niet. toen ik 13 was begon ik het te beseffen. ik vertelde het aan iemand die ik dacht te vertrouwen. binnen een week wist diegene het en werd er gezegd dat ik een trut was en dat ik mijn smoel had moeten houden. ik ben toen in elkaar geslagen, en heb diegene die ik het verteld had op moeten bellen dat ik gelogen had. ik ben daarna 3 maanden uit huis geplaatst in een instelling omdat ik onhandelbaar zou zijn.ik heb therapie gehad omdat mn toenmalige stiefmonster beweerde dat ik agressief was. jarenlang is alles in de doofpot gestopt. ik mocht er niet over praten, er is mij ook nooit gevraagd hoe ik me voelde. ik ben nu bijna 19 en het blijft door mijn hoofd spelen. ik woon niet meer met diegene in huis maar de beelden gaan niet weg, ik voel me leeg, vies, nutteloos. relaties lopen niet goed, ik ben bang voor seks of überhaupt normale aanraking.

3 reacties

wat kan ik doen, of hoe kan ik ervoor zorgen dat iemand mij weer een normale knuffel kan geven zonder dat ik angstig word
Ik zou zeggen, pak je leven op zorg dat je wat gaat doen zorg dat je studeerd of als je dat al gedaan hebt een baan hebt. Zoek iets dat je leuk vind om te doen, een hobby, sporten. Maak je interessant voor mensen op die manier, daarnaast ben je afgeleid, ik weet niet hoe je sociaalleven is op dit moment maar regel een vrienden groep die jou willen steunen en die je kan vertrouwen, op een gegeven moment komt er wel een jongen of meisje waarvan je zoiets hebt van, oké, en als je dan elkaar al wat kent en vertrouwt dan komt het vanzelf. Een knuffel is een teken dat je iemand vertrouwt, je haalt je bescherming weg, je armen, en je laat je zwakste plek zien, je buik en borst, hierachter zitten je organen, daarom dat een knuffel zoveel kan betekenen, je vertrouwt iemand genoeg om je zwakke plek te laten zien.
Ik heb het met je te doen en hoop dat dit iets helpt

Reageer