Lesbie

  • 19 October 2021
  • 2 reacties
  • 58 Bekeken

Reputatie 2
Badge +1

Heeeee meiden, hoe weet je of iemand om je heen meisjes ook leuk vind en niet gewoon aardig doet?
Liefs en xx, mij


2 reacties

Hey AnoniemMeisje648,

Lastig om kenmerken te vertellen van een lesbienne, vaak voel ik het gewoon aan. Maar een dag waar op je het echt kan merken is natuurlijk comming out day, helaas is die net achter de rug. Misschien kan je ook nog een verschil zien kwa hoe ze zich gedragen en of het wel eens wat intenser/ongemakkelijk kan zijn .

De makkelijkste manier om er achter te komen iS het gewoon vragen, dat kan lastig zijn, maar dan hoef je er niet meer omheen te draaien.

 

Heel veel liefde,

1anoniempje1

Reputatie 2
Badge +1

hoii

meestal hebben queer mensen gekleurd haar, niet natuurlijke kleuren gekleurd haar maar groen, knal roze, paars etc. ze dragen ook vaak geruite blousen met crop tops eronder. pas op met de geruite blousen in de herfst en in de winter want die dragen straight meiden dan ook. lesbiennes hebben soms n undercut met lang haar, ze dragen ringen, heel veel ringen. kettingen en aparte oorbellen zoals paddenstoelen, doodskoppen etc. vaak dragen ze ook die vans met zwart witte blokjes. en die vesten in grijs en bruin. pas daar ook mee op want die style hebben de straights ook al ingepikt.

je hebt soms ook queer mensen die heel veel pastel kleuren dragen in combinatie met sieraden.

 

 

en als je dan n keer iemand aan spreekt is het niet erg dat die gene niet op meiden valt en reageer koeltjes <3

 

Reageer