Vraag

Is dit toekomstige plan goed of niet? (Transgender)

  • 5 September 2022
  • 2 reacties
  • 64 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hoi,

Ik denk dat ik zeker weet dat ik een vrouw wil zijn. Sinds ik iets van 5 ben wilde ik altijd al een vrouw zijn. Ik wist wel dat transgender mensen bestonden maar ik wist niet wat het allemaal inhield. ik wist niet eens dat het zo heette. Ik wist toen alleen dat meisjes lang haar hebben, de kleur roze leuk vonden, hakken droegen, jurkjes, rokjes etc. Ik wilde altijd al een meisje zijn. Ik had dit gevoel nooit kwijt geraakt. Ik ben nu 13 en ik heb dit steeds veel erger.

 

Ik ben nu 13 en ben nu gewoon een jongen die op andere jongens val. Ik word niet echt gepest ofzo maar ik word sowieso anders behandelt. De vraag: "Jij bent toch homo?”. laat mij altijd schrikken.

 

Mijn toekomstige plan: Ik denk dat ik ongeveer bij 15/16 jarige leeftijd wil gaan starten met hormoon therapie. (Het komt ook soms op het nieuws dat de wachtrijen veel te lang duren, dus vandaar op die leeftijd.) Ik wil me gewoon nog steeds als man identificeren voor 1 of 2 jaar terwijl ik die hormonen slik. Als ik klaar ben met school wil ik van man naar vrouw gaan indentificeren want ik wil echt niet dat iemand het weet. als het mag en kan en oud genoeg ben. zou ik graag mijn geslachtsdeel veranderen.

 

Is dit goed? Of is er iets dat niet mogelijk is.


2 reacties

Het is vast mogelijk en als je er fijn bij voelt kan je het ook doen.  Al vind ik het altijd een beetje apart dat het meisje of jongen zijn vaak wordt gelinkt aan bepaalde kenmerken die over het algemeen aardig stereotiep zijn. 

Reputatie 6
Badge +7

Als je daar op 15/16 mee wilt starten denk ik dat je nu al bezig bent om je ouders in te lichten en ook gesprekken te hebben met een specialist. 

Hoe gaat dat? Wat doe je zoal?   En wat vind je van de geslachtsverandering; (ik vind het echt heel heftig)

Reageer