Vraag

Ik kijk steeds meer naar jongens, wat moet ik doen?

  • 10 January 2023
  • 4 reacties
  • 109 Bekeken

Reputatie 2
Badge +1

Oke laat me het eerst maar even uitleggen, eerst viel ik dus volledig op meisjes maar sinds ik op de vrije school zit ga ik ook een beetje naar jongens kijken zegmaar en nu zitten we dus op het helft want het jaar en het is steeds meer geworden maar steeds minder naar meisjes.

Dus ik heb geen idee wat of hoe ik moet gaan doen


4 reacties

Badge

Sexualiteit is fluid, het kan altijd veranderen. Het kan zijn dat je hetero bent gesocialiseerd en dat je meer van jezelf komt te leren doordat je opgroeit of een andere omgeving waarbij queer zijn sociaal wordt geaccepteerd. Waardoor je de ruimte krijgt om jezelf te zijn. Labels kunnen veel duidelijkheid geven maar je hoeft jezelf geen label te geven. ik indentiviceer me zelf als queer omdat ik onder het non binair en biseksuele spectrum val. De officiële termen zijn omnisexual en genderfluid maar queer is veel makkelijker om aan te geven. Mischien helpt zo'n 'am i gay quiz' als je meer duidelijkheid wilt over jezelf.

Reputatie 7
Badge +15

Dus ik heb geen idee hou of wat ik nu moet gaan doen

 

jij moet helemaal niks! 
​​​​​​@Echo al zegt, wordern er veel te snel lebels gehangen….

 

jij kan ipv. Hom0, ook bi zijn, of gwn hetro, en onthoud alles (!) is goef…..* goed

 

 Mij_Niet_Gezien 

Reputatie 3
Badge +1

Zoals de rest al zegt kan seksualiteit fluid zijn. Maak je er geen druk om, laat het gewoon gebeuren :)

Maar er zijn meer soorten aantrekking dan alleen romantisch en seksueel. Je kan een jongen mooi vinden en bijvoorbeeld nogsteeds hetero zijn want er bestaat zoiets als "esthetische aantrekking" oftewel, iemand gewoon heel mooi vinden op de zelfde manier waarop je bijvoorbeeld kunst/skulpturen mooi vind.

Reputatie 7
Badge +19

Je moet niks… just let it be

Reageer