Vraag

Gay, bi of hetero?

  • 16 March 2021
  • 5 reacties
  • 151 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hallo,

 

Ik twijfel een beetje op wie ik val. Dat is.logisch want ik ben 15, en handige om even te weten: ik ben een jongen, maar weet niet zongoed op wie ik val.

 

Er zijn meiden die ik mooi vind, en als ik me voorstel dat ze naakt voor me zou staan, alleen, dan vind ik dat een beetje geil.

Sommige jongens vind ik heel knap, en snel geil. Vooral als ik over ze fantaseer.

 

Qua porno kijk ik eigenlijk alleen maar gay. Van hetero of lebisch word ik eigenlijk bijna niet geil. Terwijl ik bij gay alleen al bij het idee een stijve krijg. 

Echter, als het een twink met meisje is (twink=is jongen, jong, meestal zonder schaamhaar) vind ik het wel weer heel erg geil.

Maar om het nog ingewikkelder te maken: ik heb een vrouwelijke crush, en ben 1 keer verliefd geweest op een jongen.

Op dat moment voelde ik me oprecht verliefd, maar dat was na ongeveer een week weer weg.

Terwijl bij dat meisje ik verliefd blijf.

 

 

Heeft iemand, al is het maar een idee, een antwoord of ik eventueel gay of hetero of bisexueel ben.

 

Groetjes!


5 reacties

Reputatie 5
Badge +6

Wat je wat aan je geaardheid leuk is, je mag zelf kiezen wat je bent, ik zou je zelf als bi neerzetten, Geil van jongens, verliefd op meiden....

Je bent ook pas 15, je hebt nog tijd om dit te ontdekken en hoeft er niet per se nu een stempel aan te geven. Dit label maakt je niet anders als dat je bent. 

Dit is ook wel het mooie van jong zijn. 

Dit is het eerste verhaal waarin ik mezelf echt terug zie. Ik ben ook 15 en heb bijna precies hetzelfde. Ik word geiler van mannen maar word verliefd op vrouwen, ook kan ik mezelf niet voorbeelden om met een man een relatie te hebben.

Reputatie 6
Badge +7

Vind je het heel nodig om een sticker op jezelf te plakken, zo van ‘ik ben DIT en niet DAT’ ?

Wat ga je er mee doen dan, met die sticker?  Als je volgende week verliefd wordt op een meisje zeg je dan ‘ik kan niet verliefd zijn, want iemand op internet zei dat ik gay was’  of ‘dat kan niet want ik ben gay’.  ? 

Je wordt toch gewoon verliefd (of niet)?  De stickers en labels zijn toch een gevolg van je gevoel, en niet andersom?

 

Heyhey!

Zoals @jongen999 hierboven al zegt hoef je nog helemaal geen 'sticker' op jezelf te plakken. Je komt er vanzelf achter, op een bepaald moment zul je het doorkrijgen en heb je jouw verlossende antwoord. Dat is moeilijk zo te zeggen!

Groetjes!

Reageer