Vraag

Biseksueel?

  • 11 January 2021
  • 2 reacties
  • 116 Bekeken

Badge
  • Weet de weg
  • 10 reacties

Heyyy,

Meisje, dertien

Ik ben denk ik bi, maar weet het niet zeker. Ik heb een keer een soort roleplay met een oude vriendin van mij gespeeld toen ik elf was ofzo. Ik was dan zegmaar de man en zij de vrouw. Ik weet niet meer of ik haar leuk vondt, maar ik weet wel dat we gingen tongen enzo. 
 

Nu ben ik al een paar keer verliefd geweest op meisjes, alleen ik wil niet echt seksuele dingen met hun doen. Maar ik kijk wel echt naar rondingen. Ik ben nog niet echt verliefd geweest op een jongen maar heb wel het gevoel dat ik een goede band met hun kan vinden en dieper kan verdiepen in hun. En dan uiteindelijk die jongen leuk vinden. Ik voel me wel seksueel aangetrokken tot jongens, dus bv heel af en toe kijk ik porno en dan kijk ik liever naar gespierde jongens dan meiden.

Denken jullie dat dit biseksualiteit is?
Ik hoop dat jullie een antwoord weten.

xx

 


2 reacties

Reputatie 7
Badge +19

Hee

Het zou heel goed kunnen dat je bi bent, maar het hoeft natuurlijk niet. Wij kunnen dit ook niet voor jou bepalen. Dat is iets wat je zelf voelt en ervaart. Als je het nu nog niet helemaal weet of je twijfelt is dat helemaal niet erg. Er komt vanzelf een moment dat je het weet. En je kan je afvragen of je er perse een label op wilt plakken. Het is in ieder gevallen allemaal prima!

 

joeeee

Hai,

 

Er is niets mis met jezelf nog moeten ontdekken.

Je hebt nog zat tijd in je leven om te experimenteren, dus ik zou je er niet heel druk om maken.

Alles kan en alles mag!

 

Veel succes nog

 

Reageer