Skip to main content

Hallo, sinds dat ik een klein jongetje was hield ik altijd al van jurkjes en hakjes dragen, (nu doe ik dat niet meer) maar ik vind jongens wel heel aantrekkelijk, ik heb een paar jongens op sn*pchat en als ik masturbeer is dat meestal op gay-porn/bi-porn. Ik ben nog nooit verliefd geworden op een jongen (bij mij op school hebben ze allemaal verrotte persoonlijkheid/uiterlijk) ik ben wel een paar keer verliefd op een meisje geworden. Ben ik dan nu bisexueel? (Ik ben een 13 jarige puber, jongen)

Het zou natuurlijk kunnen dat je bi bent maar dat hoeft niet. Wat denk je zelf?  Je zou kunnen afwachten en kijken of je verliefd wordt op boys.


Hoi Crybabyy,

Het kan dat je biseksueel bent. Het kan ook dat je jongens gewoon aantrekkelijk vind maar dat je wel op meisjes valt. Er kunnen een heleboel dingen.

Eigenlijk weet je nooit zeker wanneer op wie je valt. Stel je bent homoseksueel, en op een dag zie je een meisje en je voelt toch dat zij de ware is, wat ben je dan? Bi? Ik vind al die hokjes een beetje onzin. Maar dat is mijn mening.

Het zou natuurlijk kunnen dat je bi bent, maar dat je tot nu toe nog geen, naar jouw smaak, leuke jongen bent tegen gekomen. Of je bent pan en je valt op de persoonlijkheid, op mens in het algemeen. Ik kan je hier niet goed mee helpen, alleen jij weet wie je bent. En dat kan ik niet voor je zeggen. 

Met de tijd kom je er wel achter op wie je valt, maak je maar niet te veel zorgen.

Succes!

 

Groetjes,

Paardebloem


Reageer