Hoeveel geld op spaarrekening

  • 12 September 2017
  • 33 reacties
  • 2687 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hoi Ik vroeg me af hoeveel geld jullie op jullie spaarrekening hebben en/of jullie je arm, normaal of rijk voelt met dat bedrag? Thx alvast voor het invullen

33 reacties

Ik heb op mijn eigen spaarrekening rond de €1000,- staan. Ik voel me daar nu wel rijk mee, maar als ik bijv. mijn rijbewijs wil betalen, heb ik nog niet eens genoeg. Dus nu ben ik misschien wel rijk, maar over een paar jaartjes niet meer.

Gr. Pin
Reputatie 2
Badge +17
Ik heb op dit moment €3000,- erop staan. Ik voel me er niet rijk mee.. aangezien er zoveel van gekocht moet worden; studeren, rijbewijs, etc. Maar gelukkig heb ik sinds 2 maanden een nieuwe baan waarmee ik absurd veel verdien 🙂
Hi 1234abcdee,

ik heb iets van €700 op mijn gewone rekening staan en op mijn spaarrekening weet ik niet, want als ik geld over heb om te sparen, zeg maar, geef ik dat aan mama en die zet het op mijn rekening. Daar staat ook geld op dat ik gekregen heb van opa's en oma's en papa en mama en als ik geld met klusjes verdiend heb. Ik hoef niet echt er iets van te betalen, volgens mij, het is gwn meer voor later als een extraatje voor als ik op mezelf ga wonen ofzo, denk ik, idk. Ik krijg rijbewijslessen, net zoals onze oudste zus nu krijgt en onze pleegbroer ook heeft gehad. Dus ja, ik voel me wel soort van rijk met het geld op mijn gewone rekening al. Ik geef ook niet zoveel geld uit aan mezelf, meestal om leuke dingen met anderen samen te doen.

@TrustMe,
je maakt me wel nieuwsgierig naar wat voor baantje jij hebt en wat je er dan per uur mee verdiend? Is het wel een legaal baantje :P
Ik krijg meestal €5 per uur

groetjes,
M&M's
Reputatie 2
Badge +17
Hi 1234abcdee,
@TrustMe,
je maakt me wel nieuwsgierig naar wat voor baantje jij hebt en wat je er dan per uur mee verdiend? Is het wel een legaal baantje :P
Ik krijg meestal €5 per uur


Alles is hartstikke legaal 😉. Ik werk nu in bijna het beste / duurste restaurant van de stad, dus vandaar.
@TrustMe,

Oh, wat leuk, dan ga ik maar vast sparen, want die €700 op mijn rekening, zal wel snel op zijn als ik een keertje bij jou wil komen eten :)

Groetjes,
M&M’s
Thx voor de antwoorden van tot nu toe♥️
Alle rekeningen bij mekaar heb ik zo´n €9000,- ,waarmee ik me vrij rijk voel, aangezien ik alles zelf betaal, qua kleding, verzekeringen enz 🙂 (Woon nog wel bij mijn ouders, dus geen huurkosten e.d.)
spaarrekening 'deposito' dan leg je een bedrag weg en kun je er niet meer aankomen voor 5 jaar. 😛
Momenteel staar er ong 700000 op
Badge +5
Ik heb een paar duizend euro op mijn spaarrekening staan, maar straks met rijlessen gaat dat snel minder worden. Ook probeer ik al te sparen voor mijn dochtertje en voor alle extra uitgaven die er voor haar misschien nog aankomen.
ik heb er ongeveer 200 euro op maar ben aan het sparen voor als ik op mezelf ga wonen ook al duurt dat nog even
0. Op mijn normale rekening heb ik meestal een bedrag onder de 100 euro.

Is dit normaal dat ik in vergelijking met jullie "weinig" geld heb? Ik vind het wel veel.
Reputatie 2
Badge +9
Heey,

Ik heb nu op me spaarrekening €4371,45. Meeste geld verdiend bij de winkel waar ik werkte, en ongv €600, denk ik verdiend door reviews te maken. Makkelijk en snel geld verdienen. Gaat nog wel rijbewijs van af maar dat is €1800,-ongv, I Think.

Gr:Mr. S
Op mijn spaarrekening heb ik nu iets meer dan 3000 euro staan, de laatste keer dat ik hier wat vanaf heb gehaald is al 2 jaar geleden dus het word alleen maar meer. Hierdoor voel ik me niet echt genoodzaakt om een baantje te gaan zoeken, eten en kleine dingen koop ik van m'n lopende rekening waar nog geen 100 euro op staat en kleding betalen me ouders
Jezus volgensmij moet ik 10 jaar niks gaan kopen om nog een beetje bij jullie in de buurt te kunnen komen. Ik dacht het is normaal als je als 15 jarige gewoon 100 euro hebt, nou valt vies tegen blijkbaar.
Ik heb 2 spaarekeningen
Op nr 1 staat 2000,- daar spaar ik al even mee
op nr 2 staat 20,- :8
ik heb in totaal 6000 euro en ben 16 jaar
Ik heb iets van 4000 euro erop staan, maar wat normaal is weet ik niet precies. En ik denk dat dat ook bij iedereen verschilt.
Ik ben 12 en ik heb 20 euro op mijn spaar rekening maar ik heb en tijdje geleden alles uitgegeven.
ik krijg 75 EURO PER MAAND
sorry dat was mijn zakgeld. ik heb totaal geen idee hoeveel er op mijn spaarrekening staat. iets in de duizend
Ewa ik heb om die rekening wel veel saaf staan neef. ik stack sws wel 5 barki per dag.
maarja meeste doekoe gaat toch wel naar die djonko, ik loev die wel.
die kechies zijn tegenwoordig ook wel duur geworden. saaf is enige wa ze wille snap je.
Ewa ik heb om die rekening wel veel saaf staan neef. ik stack sws wel 5 barki per dag.
maarja meeste doekoe gaat toch wel naar die djonko, ik loev die wel.
die kechies zijn tegenwoordig ook wel duur geworden. saaf is enige wa ze wille snap je.

Welkom op het forum, wil je voortaan even de regels lezen voor je begint? dankje
Hoi 1234abcdee,

Ik krijg wel (wat) kledinggeld maar dan koop ik het meestal samen met een ouder, maar laatst, 2 weken geleden was ik voor het eerst met de tram naar Den Haag geweest, en had daar toen helemaal zelf zonder iemand dingen gekocht!


Liefs, moonlightheart. xxxx 😳
Ik heb ongeveer 360 euro op mijn eigen bankrekening staan. Verder heb ik ook nog een spaarrekening met daarop ergens tussen de 2000 en 3000 euro. Bij de tweede kan ik pas bij als ik 18 ben, daarom weet ik ook niet precies hoeveel erop staat.
Ik voel me normaal met deze bedragen, misschien een beetje rijk omdat ik rijker ben dan mijn zus.
Ik heb er nu ~€650,- op staan en ik ben 16 jaar oud. Ik heb wel onlangs een nieuwe CPU en MOBO gekocht van €300.- Ik heb wel een baantje waarmee ik rond de 50 euro per maand verdien voor elke week 4 uur werken

Reageer