geld verdienen voor 14 jarige

  • 21 July 2015
  • 6 reacties
  • 14901 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
hey ik vroeg me af wat ik met me 14 jaar voor bijbaan kan doen. ik wil een prachtige en goede microfoon kopen van 140,- :oeerst deed ik klusjes in huis, maar me moeder wil dat nie meer. ook willen ze niks erbij leggen. :(ja dan maar zelf iets zoeken, maar voor een echt goed verdient bijbaantje moet je minimaal 16 zijn!:mad: ik vind dat echt vreselijk balen. hebben jullie nog een idee? 😕

6 reacties

Heyy,
Ik zat eerst ook met dit probleem !! Had snel geld nodig toen, dus heb ook heel snel flink verdiend! Hier zijn wat tips die misschien ook wel voor jou werken;
-spullen verkopen op marktplaats! Dingen die je zelf niet meer gebruikt maar waar je wel flink voor kan vangen
-klusjes doen voor je buren/andere familieleden (afwassen/grasmaaien/autoo wassen/stofzuigen/afstoffen/poetsen etc.)
-misschien hebben familieleden/ouders van goede vriendinnen van je wel een bedrijfje waar je mag werken, je kunt het altijd vragen!
-klinkt heel stom maar; iets van koekjes bakken ofso en dan verkopen! Ga langs bij van die oude mensen die vinden dat altijd helemaal geweldig en willen er dan zeker wel wat hebben
-een krantenwijk! Ik weet niet waar je woont maar vooral als je ergens woont waar de huizen ver uit elkaar staan kun je flink vangen. Ik bijv moet maar 80 huizen maar krijg 7,50 per week dus het is zeker een aanrader. Ook nu het vakantie is hebben ze meer wijken die je een week of 2 kunt doen! Misschien mag je er zelfs meerdere, dan ben je wel een heele dag bezig maar ben je wel zo aan die 140 euroo
-aangezien je een microfoon wil kopen ga ik er een beetje van uit dat je wel goed kan zingen ^^ misschien speelt een van je vriendinnen nog een instrument zoals gitaar ofs! Ga lekker met zn 2tjes ergens staan waar veel mensen langslopen& zing/speel lekker een aantal liedjes! Verdiend best veel en met zn 2tjes is het nog gezellig ook!
-misschien kun je gedeelte van de 140 euro gewoon pinnen??
Geen ideeën meer nu ^^ hoop dat je hier wat aan hebt!
xx hartjefoood
p.s. heb ook nog een vraagje voor jou; welke microfoon wil je kopen?? Ben zelf namelijk ook nog opzoek naar een goede microfoon !
Voor 2 euro heb je ook al een goede microfoon, 5 euro erbij en je hebt een pop filter. En als je echt wil zingen kan je beter een uur in een studio huren.
Heej.

Geld verdienen als 14 jarige is inderdaad mogelijk!

Je kan de volgende dingen doen.

- Kranten / folders lopen.
- Spullen verkopen op bijvoorbeeld marktplaats.
- Klusjes doen thuis of bij familie / buren.

Misschien heb jij nog wel een oude telefoon of een spel computer?
Kun je aardig wat geld voor vragen!

Succes!

Bye, x
Reputatie 2
Badge +17
Een echte bijbaan als 14-jarige gaat moeilijk, eigenlijk gewoon helemaal niet. De enige bijbaan die je zou kunnen bedenken is het krantenlopen. Volgens mij verdien je rond de 15 euro per keer dat je loopt. Meestal moet je elke week lopen, dus 10 weekjes lopen en dan kan je je mic kopen, toch?
Hoi,

in mijn verleden als kranteenbezorger verdiende ik €16 in 2 weken en ik moest een avond per week 224 huizen lopen.
Ik vond het uitbuiterij dus ben ermee gestopt.

x Doge
Badge

Als je een strakke pokerface hebt en goed bluft dan kun je al een heel eind komen en risico's nemen hoort erbij. Als ik twijfel om te folden in zulke gevallen doe ik het vaak niet en dat lijkt goed te werken in mijn geval, maar dat is ook wel heel persoonlijk. Al pakte het vandaag niet zo goed uit voor me, mooi 200,- misgelopen omdat ik niet zat op te letten. Gelukkig speel ik tegenwoordig bijna alleen met hoge casino bonussen dus ik verlies er niet zo veel op.

Reageer