Vraag

weet het allemaal niet meer

  • 27 May 2022
  • 2 reacties
  • 29 Bekeken

Badge

Hey,

Kweet niet goed meer wat ik moet doen. Kben al paar jaar depressief en tis soms wel beter gegaan dan andere dagen, wat wel normaal is. Maar tga de laatste tijd weer enorm slecht met me. Kweet niet meer wak moe doen want tis nog nooit zo erg geweest. School maakt het er ni veel beter op, want zeg lopen te zeggen dak binnenkort onder trein lig, bodyshamen me,... En nog zoveel meer. Ik ben ietsje langer dan 2jaar geleden men overgrootmoeder verloren. Heb der graf nooit gezien, wat ik enorm jammer vind. Want khad een enorm sterke band met dr. Kweet echt niet meer wat te doen. Kdoe ook terug aan zelfverwonding, kdenk terug aan zelfdoding. Kheb zelf een plan enz :/. Er zijn mensen die me in opname willen steken, ma kdurf ni echt. 

Iemand dat kan helpen? :/

groetjes,

vlindertje124 xx

 


2 reacties

Praten is toch wel het belangrijkste! Ga naar mensen die je vertrouwt of bijvoorbeeld een huisarts of psycholoog. Die zal je helpen de oorzaken van je problemen aan te pakken. Als je het durft zou ik er ook met je ouders over praten. Vertel hoe je je voelt en zeg dat je er nog steeds mee zit dat je nooit het graf hebt kunnen zien. Denk er in ieder geval aan dat zelfmoord of zelfbeschadiging nooit een oplossing is en er altijd mensen zijn die van je houden en je onwijs zullen missen. Doe ze dit niet aan!

Reputatie 3
Badge +1

Hoi @vlindertje124 

 

We lezen dat je in een lastige situatie zit. Je kunt ook De Kindertelefoon elke dag van 11:00 tot 21.00 uur bellen (0800-0432) of met ons chatten als je anoniem je verhaal wil delen. Daarnaast kan je ook anoniem contact opnemen met 113 via telefoon of chat (0800-0113 om gratis te bellen), zij zijn specialist op het gebied van zelfmoordpreventie. 

Groetjes,
Rob, De Kindertelefoon

Reageer