Vraag

wannee heb je depressie?

  • 17 May 2023
  • 2 reacties
  • 36 Bekeken

Reputatie 2
Badge +1
  • Weet de weg
  • 25 reacties

Hey, ik ben een meisje van 14, en zit in de 3e.

maar het gaat allemaal niet zo goed. School gaat de slechte kant op, ik ben begonnen met gapen, in snij mezelf, en zie t eigenlijk allemaal niet meer zitten.

toch kan ik goed mijn masker voordoen en het laten lijken alsof het allemaal goed is, en soms is het ook gewoon allemaal leuk en aardig enzo, maar binnen een mum van tijd kan ik weer terug gaan in mijn negatieve spiraal, dat heb ik vooral in de avonden, of op juist hele gelukkige momenten, zoals als ik in de auto zit met mijn gezin, en iedereen uit volle borst met een nummer mee kan zingen. 
mij wordt daar juist bedroefd van, misschien omdat ik niet wil dat de momenten weg gaan, misschien dat het is omdat ik het mezelf niet gun, ik weet het niet. 
 
wanneer heb je depressie?  En wanneer heb je gewoon probleempjes? Is dit pubergedrag of niet normaal?

 


2 reacties

Hey,

Het kan een depressie zijn… Ik vind het niet normaal en vind het meer op een depressie dan op pubergedrag lijken. Ik kan niet vanachter mijn scherm zeggen wat het is, want ik ben ook zekers geen specialist. Misschien langs de huisarts om het effe te vragen enzo?!

Adios!

Badge

Hey @Pluk ❤️

Ik denk wel dat het een depressie is.. ik snap dat je hier erg mee zit en niet weet of het zo is. Als ik jou was zou ik er met iemand over praten (dat kan iemand zijn die je vertrouwd, iemand die er verstand van heeft enz.) of je kan bellen of chatten met de kindertelefoon. Ik heb dat ook wel is gedaan, en misschien kunnen die je helpen om uitte zoeken hoe je dit kan oplossen en er mee om kan gaan.

je kan dit ❤️

heel veel liefs, van mij x

Reageer