Skip to main content

Hey allemaal  het gaat  momteel niet zo goed met me zit hier weer te huilen als een klein kind om het zo te zeggen waarom  ik heb daarnet  weer een heftige ruzie  / woordenwisseling /  discusie gehad waar ik kapot van ben  tis niet de 1ste keer dat dit gebeurd het liefst van al zou ik nu gewoon weg willen weglopen of mezelf pijn doen maar dat gaat helaas niet omdat ik dat ik dat een paar dagen geleden al heb gedaan maar het liefst van al zou ik het opnieuw willen doen of gewoon weg zm willen plegen sorry als dit misschien wat heftig  is  maar op zón momenten  is bet gewoon moelijk om mezelf sterk td houden helaas heb ik al meerdere pogingen ondernomen 1 enkele jaren geleden en andere 6 in de afgelopen 5 maanden als ik me niet vergis  mijn laaste  was bv op 30 April dus dat ik bijna 2 weken geleden  ik heb het al op vershillende manieren geprobeerd maar helaas zijn ze tot nu toe al allemaal mislukt  en zijn ze niet gelukt ik hoop  dat ik jullie niet te hard heb laten shrikken met men aller1ste berichtje hier op het forum maar ik moest het gewoon allemaal is eventjes kwijt kunnen want ik ga er gewoon weg aan kapot ps ik ben nieuw  hier hopelijk heb ik jullie niet te hard laten shrikken  en hoop ik natuurlijk hoop ik  dat ik hier men hartje af en toe ook eens mag luchten  dikke kus en knuffels liefs blinkende zwaan 

Hey Blinkende Zwaan,

Wat vreselijk dat je je zo voelt! Ik weet hoe het voelt om heel graag jezelf iets aan te doen maar doe het niet!

Huilen is echt niet alleen voor kleine kinderen hoor. Heel veel oudere kinderen doen het soms ook.

Goed dat je een berichtje hebt durven sturen! Weet je ook waarom je je zo voelt of komt het door de discussies?

Je moet echt geen zelfmoord plegen! Denk eens aan alle mensen die dan allemaal verdrietig zouden worden. Er houden echt mensen van jou! Als je denkt dat je toch zelfmoord gaat plegen kan je altijd met 113 bellen of chatten. Zij kunnen je dan helpen en steun bieden. Je kan ook altijd gewoon met ze bellen of chatten als je over je gevoelens wil praten.

Wat heel erg helpt is het aan iemand vertellen. Het is misschien moeilijk, maar helpt heel erg. Je kan het aan je mentor of vertrouwenspersoon vertellen of aan een vriend(in). Zij kunnen je erg steunen en ook helpen om tot een oplossing te komen.

Je hebt me wel natuurlijk laten schrikken, maar dat is niet zo erg hoor. Het zijn jouw gevoelens en jouw verhaal, en dat is zo!

Veel succes en sterkte!

Groetjes iemand.


Hoi Blinkende zwaan ,

We lezen dat je in een lastige situatie zit.  Je kan hierover elke dag tussen 11:00 en 21:00 gratis en in vertrouwen met ons, De Kindertelefoon, bellen (0800-0432) of met ons chatten. Je kan ook  bellen (0800-0113) of chatten met 113 Zelfmoordpreventie. Zij zijn gespecialiseerd in het praten over zelfmoord en zijn dag en nacht bereikbaar. 

Veel sterkte!

Groetjes, Loes

De Kindertelefoon


Hey lieverds dankjewel voor jullie lieve woorden dikke kus en knuffels liefs blinkende zwaan 


Reageer